jotpeg Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Toska napisał(a):ostatnie wieści mam od Elwiska -rośnie i rozrabia świetnie - tak powinno byc!!! :p:evil_lol::lol: Quote
Toska Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 :lol: dziś mam wieści od Elwiska - Chico :lol: Małgosia mi pisała , że jest kochany , rozrabiaka i łobuziak , wielki się robi z niego kocur :evil_lol: ale przytulas -śpi z Małgosią przytulony do jej szyi :loveu: pazurki ma przycięte , bo drapał :evil_lol: wybieraja się do weta na kontrolę i do szczepienia . Zdjęcia widziałam -cudny jest :loveu: powiedzcie same -czyż nie wspaniałe wiadomości na ten Nowy Rok ? Quote
BeataSabra Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Super wiadomości.... Wszystkiego Naj Naj Naj Najlepszego w Nowym Roku. Quote
Toska Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Witam wszystkie ciocie kocie , które jeszcze tu zaglądają :loveu: Parę dni temu dzwoniła do mnie pani Alina z Proszowic , czyli domek mojego kochanego Freddiego :lol: Fredzio jest zdrowy ,rośnie -waży już 3 kg :crazyeye: , no ale w końcu chłopak ma już 5 i pół miesiąca -ależ ten czas leci........ Wet podobno stwierdził , że malec będzie pięknym , dorodnym , dużym kocurem :lol: Kociuch rozrabia , energia go rozpiera , firanki pozaciągane :evil_lol: , drapak zdrapany :evil_lol: gonitwy po mieszkaniu nieustanne :evil_lol: Bardzo lubi siedzieć na oknie i przez szybę obserwować okolicę . W Święta poczęstował się bez pytania rybką z talerza :evil_lol: a podczas wizyty gości , w kuchni , cichcem zlizał całą bitą śmietanę z przygotowanej WZ-tki :evil_lol: Jeździ z państwem samochodem do domku na działce , uczy się chodzić w szeleczkach :lol: To tak w wielkim skrócie , bo nasza rozmowa trwała i trwała i trwała :lol: -pani Alina jest uroczą , bardzo ciepłą osobą , z którą się miło rozmawia :lol: Podsmowując : Fredzio ma super domek , w którym jest baardzo kochany !!!! Quote
BeataSabra Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Super super Lubię takie wiadomości Quote
Toska Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Beatko :buzi:, trzymam kciuki za Mafię :loveu: i życzę Ci , żebyś kiedyś takie same dobre wieści od nowych domków kocich dostawała :lol: Quote
BIANKA1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bardzo się cieszę szczęściem Fredzia :loveu: Quote
jotpeg Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Toska napisał(a): pazurki ma przycięte , bo drapał :evil_lol: no to teraz bedzie dopiero drapac - zeby je zaostrzyc :evil_lol: Dobre wiesci o Elwisku i Fredziu, dorodne kocury z nich rosną, fiu, fiu :p Quote
Toska Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 :lol: Dzień dobry wszystkim ciociom , które nas jeszcze pamiętają :evil_lol: dziś najświeższe , dosłownie sprzed chwili , wieści od czarnego Elwiska-Chico :loveu: Kociuch ma już prawie 8,5 miesiąca :lol: , ależ ten czas leci:crazyeye: Jest już po kastracji !!! Wykazuje cechy myśliwego :evil_lol: -namiętnie poluje na muchy :evil_lol: i jeśli mu się uda którąś złapać , dumny przynosi trofeum do Małgosi :evil_lol: ulubionym miejscem strategicznym są górne szafki w kuchni - stamtąd najlepiej prowadzi się obserwacje :lol: , no i oczywiście balkon , bo z niego to dopiero są ciekawe widoki :evil_lol: a więc żyje sobie kociuch zdrowo , bezstresowo , w kochającym domu -cóż mu więcej do szczęścia trzeba ..... życzę wszystkim kociakom w potrzebie , żeby im się udało znaleźć takie wspaniałe domki !!! Elwisek -Chico pozdrawia wszystkie ciocie :kociak::kociak::kociak: Quote
Toska Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 hmmmm .... tak myślałam..... wszyscy o nas już zapomnieli :-( Quote
Jagienka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Toska, super :multi: Pewnie pękasz z dumy!!! :loveu: Quote
Toska Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 dziękuję Wam :lol: pewnie , że się cieszę , że moje kociaki-słodziaki tak fajnie sobie żyją :multi: Quote
jotpeg Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ooo, to juz takie kocie nastolatki sa, te dopiero potrafia pokazac rozne sztuki :evil_lol: Quote
BeataSabra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Toska napisał(a):hmmmm .... tak myślałam..... wszyscy o nas już zapomnieli :-( Toska czytam na bieżąco. Tylko nie mam za bardzo jak pisać Ciągłe problemy z Nalą i Mufasą braki finansowe ...... Super że kociaste mają dobre domki. Quote
Toska Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Wiem Beatko , wiem o wszystkich Waszych problemach ze zdrowiem , stale zaglądam na Wasz wątek ..... tylko pomóc nie mam jak.... jestem pełna podziwu , jak sobie ze wszystkim radzisz ! pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę :loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja też czytam , tylko mi ostatnio dogo padło . Fajnie jest powspominac stare , dobre czasy . :lol: Mój Wypłoszek ma miec kastrowanko w czwartek . Jak ten czas leci :roll: Quote
Recommended Posts