Tweety Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 uroki posiadania maluchów, wszystkiego ciekawe:evil_lol: Quote
weszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Trzeba maluchy szybko wydawać póki małe i rozkoszne to więcej chętnych może być. Toska porobiłabym ogłoszenia ale aktualne zdjęcia są konieczne. Nie masz mozliwości zrobić fotek? Quote
Toska Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 jakieś fotki Ania robiła dziś w domu , ale uchwycić te torpedy to cud :evil_lol: zobaczę wieczorem , co z tego wyszło :cool3: Quote
Toska Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 to nasz cudny przytulasty Fredzio :loveu: to uroczy czarny Elwisek :loveu: tu dwaj panowie :loveu: a to słodziak Lolo :loveu: Quote
weszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Bosssskie :loveu: Zrobię ogłoszenia ale już jutro bo dziś mam oczy wypalone od kompa ;) Quote
Tweety Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Lolo to zupełnie jak Psotek Miaucik w jego wieku:loveu: Uroczę małolaty, do zacmokania na smierć:razz: Quote
Toska Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 bardzo Ci będę wdzięczna , zanim zrobisz odezwij się jeszcze ! a gdzie je wystawisz ? Quote
Toska Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Już jutro wieczorem Pepsi pojedzie do swojego domku ..... cieszę się bardzo :multi:, ale też i smutno mi troszkę :-( mam nadzieję , że będziemy z jej rodzinką w kontakcie ! Quote
karusiap Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 chyba sie zakochalam:loveu:moje kociaki trafily juz do nas jako dorosle,wiec nie napatrzylam sie na takie cudne malenstwa:) Quote
Toska Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 dzień dobry :lol: dziś już piątek !!! weekend przed nami !!! jak zawsze odpoczniemy :evil_lol: , zrelaksujemy się :evil_lol: , poleżymy przed TV :evil_lol: , a wszystko się samo za nas zrobi :eviltong: tak będzie , miłe ciocie , prawda ? dziś ! dziś jest ten dzień ! dziś słodka mała Pepsi zacznie nowy rozdział w swoim króciutkim jeszcze życiu !!! zmieni dom , zostanie sama , bez braciszków łobuziaków ! już się o nią martwię , jak sobie da radę .... Quote
weszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Oj to wielki dzień dziś dla dziewczynki! Chcę zrobić ogłoszenia tam gdzie mam wprawę - alegratka, gumtree, zwierzakiwkrakowie, kupsprzedaj. OK? Quote
weszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://krakow.gumtree.pl/krakow/63/14577663.html http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23039652,Krakow_Zwierzaki___Adopcja,143-192.html http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/koty/pozostale/showAdvert977120.html www.zwierzakiwkrakowie.blox.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/687334_trojka_6_tyg_kocich_braciszkow_szuka.html Quote
Tweety Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Toska']dzień dobry :lol: dziś już piątek !!! weekend przed nami !!! jak zawsze odpoczniemy :evil_lol: , zrelaksujemy się :evil_lol: , poleżymy przed TV :evil_lol: , a wszystko się samo za nas zrobi :eviltong: tak będzie , miłe ciocie , prawda ? oczywiście, pełny luzik:evil_lol: Ale zatęsknisz jeszcze za tym jak siedząc sobie (w końcu!) spokojnie np. z książką lub przed TV(wedle gustu) dwa maluchy spały Ci na kolanach, trzeci wtulony mocno z boku i cichutko pomrukiwały .... o,j zapłaczesz wtedy z tęsknoty już się o nią martwię , jak sobie da radę .... i to widzę, że zapłaczesz szybciej niż myslisz:razz: Kocia mama z Ciebie juz pełną gębą Quote
Toska Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 :roll: pewnie , że zapłaczę za nimi , i to nie raz :lol: są tak cudne ,takie maciupeńkie -przy 60 kg Tosi to okruszki !!! i te wielkie oczyska wpatrzone w człowieka :loveu: Quote
Toska Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 :-( chlip , :-( chlip , :-( chlip :-( no i stało się !!! nie ma jej !!! pojechała !!! Malutka Pepsi już w swoim domku !!! teraz nazywa się Hermiona :lol: umowa adopcyjna spisana :lol: -dzięki Weszko :lol: - Ania-nowa "mamusia" kiciuli obiecała dzwonić już jutro i zdać relację , jak minęła noc ! domek zapowiada się super , wszyscy przejęci bardzo - :evil_lol: instrukcję obsługi Pepsi spisałam na kartce , dałam książeczkę zdrowia , ucałowałam łaciatą łepetynkę .......i łezka mi się zakręciła w oku :oops: - zgłupiałam chyba , co ? zdjęcia obiecane , relacje telefoniczne też -mam nadzieję , `że wszystko będzie dobrze !!! trzymajcie kciuki za Pepsi - Hermionkę :loveu: Quote
weszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Oj Toska rozumiem Cię. Pomieszanie smutku ze szczęściem. Trzymaj się kocia mamo :glaszcze::buzi: Najważniejsze że maleńka będzie miała dobry domek :cunao:, a Ty uratowałaś jej życie :kiss_2: :loveu: Quote
Tweety Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Toska napisał(a)::-( chlip , :-( chlip , :-( chlip :-( no i stało się !!! nie ma jej !!! pojechała !!! Malutka Pepsi już w swoim domku !!! teraz nazywa się Hermiona :lol: umowa adopcyjna spisana :lol: -dzięki Weszko :lol: - Ania-nowa "mamusia" kiciuli obiecała dzwonić już jutro i zdać relację , jak minęła noc ! domek zapowiada się super , wszyscy przejęci bardzo - :evil_lol: instrukcję obsługi Pepsi spisałam na kartce , dałam książeczkę zdrowia , ucałowałam łaciatą łepetynkę .......i łezka mi się zakręciła w oku :oops: - zgłupiałam chyba , co ? zdjęcia obiecane , relacje telefoniczne też -mam nadzieję , `że wszystko będzie dobrze !!! trzymajcie kciuki za Pepsi - Hermionkę :loveu: dzieciaki wyfruwają z gniazdka i to boli tzn najbardziej chyba boli to, że zawsze mamy przeświadczenie, że najlepszy dom jaki dla nich widzielibysmy to ...nasz wlasny a każdy inny jest nie do końca sprawdzony, bo a nóz ktoś czegoś nie dopilnuje, czegoś nie zauważy itp Quote
Toska Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Tweety napisał(a):dzieciaki wyfruwają z gniazdka i to boli tzn najbardziej chyba boli to, że zawsze mamy przeświadczenie, że najlepszy dom jaki dla nich widzielibysmy to ...nasz wlasny a każdy inny jest nie do końca sprawdzony, bo a nóz ktoś czegoś nie dopilnuje, czegoś nie zauważy itp otóż to Tweety , święte słowa :lol: Quote
Tweety Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ja narazie mam to szczęście, że wszystkie moje tymczasowe dzieciuszki dobrze trafiły i są szczęśliwe i oby nigdy nie stało się inaczej czego wszystkim życzę z całego serca Quote
Toska Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 :lol: w krakowski poranek dzień dobry mówią trzej samotni kawalerowie :lol: od świtu rozrabianie w klatce na całego :lol: -skoki , turlanie , tarzanie , gonitwy no i oczywiście wspinanie się po kratkach :evil_lol: strasznie dziwnie było mi dziś przygotowywać kocie śniadanko dla TRZECH kicków :roll: - niby tylko jedno mniej , a tak jakoś ........ muszę chyba chłopakom kupić jakiś drapak do klatki , żeby się uczyli , co to i do czego służy , bo widzę , że jak gonią po pokoju , to pierwsze pazurami drapią kanapę . napiszcie mi ciocie kocie , czy im sie przycina troszkę te ostrrrrrrrre pazurki ? przecież wyglądam :-o , podrapana w każdym miejscu :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Moim kociakom pazutki przycina wet . Ale tylko tym , które drapią w trakcie karmienia butelką . Normalnie im nie przycinam , bo meble i tak są zdewastowane przez stada kotów . Quote
Toska Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Fatalnie :-( właśnie dzwoniła Ania , która wczoraj zabrała Pepsi , że malutka wymiotuje już kilka razy i nie wiedzą , co się dzieje ! pojechali do weta , czekam na wiadomości ...... matko jedyna , co się stało ? jeszcze dziś rano było dobrze ależ się zdenerwowałam , a co dopiero oni ! chyba nic nie wymyślę , pojechali do Arki , zobaczymy , co powie wet ... cioteczki , trzymajcie kciuki za malutką Pepsi ! Quote
halbina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ojej... a już się zdążyłąm ucieszyć... Trzymam kciuki za Pepsi! Quote
Recommended Posts