Jump to content
Dogomania

Kraków -cztery kocięta-Pepsi , Lolo , Fredzio i Elwis -wszyscy mają domy !!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba maluchy szybko wydawać póki małe i rozkoszne to więcej chętnych może być.
Toska porobiłabym ogłoszenia ale aktualne zdjęcia są konieczne. Nie masz mozliwości zrobić fotek?

Posted

Już jutro wieczorem Pepsi pojedzie do swojego domku .....
cieszę się bardzo :multi:, ale też i smutno mi troszkę :-(
mam nadzieję , że będziemy z jej rodzinką w kontakcie !

Posted

dzień dobry :lol:
dziś już piątek !!! weekend przed nami !!!
jak zawsze odpoczniemy :evil_lol: , zrelaksujemy się :evil_lol: , poleżymy przed TV :evil_lol: , a wszystko się samo za nas zrobi :eviltong:
tak będzie , miłe ciocie , prawda ?

dziś ! dziś jest ten dzień ! dziś słodka mała Pepsi zacznie nowy rozdział w swoim króciutkim jeszcze życiu !!! zmieni dom , zostanie sama , bez braciszków łobuziaków !
już się o nią martwię , jak sobie da radę ....

Posted

[quote name='Toska']dzień dobry :lol:
dziś już piątek !!! weekend przed nami !!!
jak zawsze odpoczniemy :evil_lol: , zrelaksujemy się :evil_lol: , poleżymy przed TV :evil_lol: , a wszystko się samo za nas zrobi :eviltong:
tak będzie , miłe ciocie , prawda ?

oczywiście, pełny luzik:evil_lol: Ale zatęsknisz jeszcze za tym jak siedząc sobie (w końcu!) spokojnie np. z książką lub przed TV(wedle gustu) dwa maluchy spały Ci na kolanach, trzeci wtulony mocno z boku i cichutko pomrukiwały .... o,j zapłaczesz wtedy z tęsknoty

już się o nią martwię , jak sobie da radę ....

i to widzę, że zapłaczesz szybciej niż myslisz:razz: Kocia mama z Ciebie juz pełną gębą

Posted

:roll: pewnie , że zapłaczę za nimi , i to nie raz :lol:
są tak cudne ,takie maciupeńkie -przy 60 kg Tosi to okruszki !!!
i te wielkie oczyska wpatrzone w człowieka :loveu:

Posted

:-( chlip , :-( chlip , :-( chlip :-(
no i stało się !!!
nie ma jej !!! pojechała !!!

Malutka Pepsi już w swoim domku !!!
teraz nazywa się Hermiona :lol:
umowa adopcyjna spisana :lol: -dzięki Weszko :lol: - Ania-nowa "mamusia" kiciuli obiecała dzwonić już jutro i zdać relację , jak minęła noc !
domek zapowiada się super , wszyscy przejęci bardzo - :evil_lol: instrukcję obsługi Pepsi spisałam na kartce , dałam książeczkę zdrowia , ucałowałam łaciatą łepetynkę .......i łezka mi się zakręciła w oku :oops: - zgłupiałam chyba , co ?

zdjęcia obiecane , relacje telefoniczne też -mam nadzieję , `że wszystko będzie dobrze !!!
trzymajcie kciuki za Pepsi - Hermionkę :loveu:

Posted

Oj Toska rozumiem Cię. Pomieszanie smutku ze szczęściem.
Trzymaj się kocia mamo :glaszcze::buzi:
Najważniejsze że maleńka będzie miała dobry domek :cunao:, a Ty uratowałaś jej życie :kiss_2: :loveu:

Posted

Toska napisał(a):
:-( chlip , :-( chlip , :-( chlip :-(
no i stało się !!!
nie ma jej !!! pojechała !!!

Malutka Pepsi już w swoim domku !!!
teraz nazywa się Hermiona :lol:
umowa adopcyjna spisana :lol: -dzięki Weszko :lol: - Ania-nowa "mamusia" kiciuli obiecała dzwonić już jutro i zdać relację , jak minęła noc !
domek zapowiada się super , wszyscy przejęci bardzo - :evil_lol: instrukcję obsługi Pepsi spisałam na kartce , dałam książeczkę zdrowia , ucałowałam łaciatą łepetynkę .......i łezka mi się zakręciła w oku :oops: - zgłupiałam chyba , co ?

zdjęcia obiecane , relacje telefoniczne też -mam nadzieję , `że wszystko będzie dobrze !!!
trzymajcie kciuki za Pepsi - Hermionkę :loveu:

dzieciaki wyfruwają z gniazdka i to boli tzn najbardziej chyba boli to, że zawsze mamy przeświadczenie, że najlepszy dom jaki dla nich widzielibysmy to ...nasz wlasny a każdy inny jest nie do końca sprawdzony, bo a nóz ktoś czegoś nie dopilnuje, czegoś nie zauważy itp

Posted

Tweety napisał(a):
dzieciaki wyfruwają z gniazdka i to boli tzn najbardziej chyba boli to, że zawsze mamy przeświadczenie, że najlepszy dom jaki dla nich widzielibysmy to ...nasz wlasny a każdy inny jest nie do końca sprawdzony, bo a nóz ktoś czegoś nie dopilnuje, czegoś nie zauważy itp

otóż to Tweety , święte słowa :lol:

Posted

ja narazie mam to szczęście, że wszystkie moje tymczasowe dzieciuszki dobrze trafiły i są szczęśliwe i oby nigdy nie stało się inaczej czego wszystkim życzę z całego serca

Posted

:lol: w krakowski poranek dzień dobry mówią trzej samotni kawalerowie :lol:

od świtu rozrabianie w klatce na całego :lol: -skoki , turlanie , tarzanie , gonitwy no i oczywiście wspinanie się po kratkach :evil_lol:
strasznie dziwnie było mi dziś przygotowywać kocie śniadanko dla TRZECH kicków :roll: - niby tylko jedno mniej , a tak jakoś ........

muszę chyba chłopakom kupić jakiś drapak do klatki , żeby się uczyli , co to i do czego służy , bo widzę , że jak gonią po pokoju , to pierwsze pazurami drapią kanapę .
napiszcie mi ciocie kocie , czy im sie przycina troszkę te ostrrrrrrrre pazurki ?
przecież wyglądam :-o , podrapana w każdym miejscu :evil_lol:

Posted

Moim kociakom pazutki przycina wet . Ale tylko tym , które drapią w trakcie karmienia butelką . Normalnie im nie przycinam , bo meble i tak są zdewastowane przez stada kotów .

Posted

Fatalnie :-(
właśnie dzwoniła Ania , która wczoraj zabrała Pepsi , że malutka wymiotuje już kilka razy i nie wiedzą , co się dzieje !
pojechali do weta , czekam na wiadomości ......
matko jedyna , co się stało ?
jeszcze dziś rano było dobrze
ależ się zdenerwowałam , a co dopiero oni !
chyba nic nie wymyślę , pojechali do Arki , zobaczymy , co powie wet ...

cioteczki , trzymajcie kciuki za malutką Pepsi !