Jump to content
Dogomania

Kraków -cztery kocięta-Pepsi , Lolo , Fredzio i Elwis -wszyscy mają domy !!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jotpeg :lol: Twoją propozycję trzymam jako ostatnią deskę ratunku !!!
ale chyba będę jednak Cię prosiła o pomoc !
dziś wieczorem do Ciebie napiszę , ok ?

Posted

Tweety napisał(a):
znajdą się domy, zwłaszcza, że niektóre kociuszki odstępują swoje miejsce w kolejce tak jak zrobiła to Simbusia od Beaty:placz:

Niestety moje ukochane maleństwo umarło :placz::placz:

Posted

:lol: witanko przy sobocie :lol:
Ciociu Tweety :lol: , to są dobrze wychowane kociambry -wiedzą jaka jest kolejność działania od samego rana :evil_lol:
wstają oczywiście wcześnie , bo przed siódmą , ale grzecznie się bawią w swoim więzieniu , bo już wiedzą , że najpierw idą piesy na spacer ,a dopiero potem zajmuję się nimi .Więc jak widzą , że Tofcio wrócił i do nich biegnie , to wtedy włączają te swoje kocie głodowe syreny alarmowe i nie ma zmiłuj :evil_lol: -moje ruchy nabierają dziwnego :evil_lol: przyspieszenia !
po śniadaniu jest latanie po chałupie z prędkością szalonego wiatru tak z pól godziny i niestety powrót do klatki , bo ciotka Toska zbiera się do pracy !!!
Oczywiście przy sobocie cały cykl zostaje nieco spowolniony , ale kolejność zachowana :evil_lol: jak w wojsku !!!
teraz kociuchy śpią na swojej butli , a ja mimo śnieżycy wyruszam po prowiant :lol:

miłego dnia :loveu:

Posted

Toska napisał(a):
:lol: ależ nic się nie stało !!!
nie wierzysz chyba , że one są naprawdę grzeczne :evil_lol:

przez chwilę uwierzyłam ale teraz obdarłaś mnie ze złudzeń:razz:

Posted

:lol: witamy , witamy , daawno już nie śpimy :evil_lol:

zaglądamy tu stale na dogo , ale od paru dni masakra - strony się otwierają po dłuuuuugim czekaniu , albo i nie :angryy: , co napiszę , to znika :angryy:, serwer zawalony robotą i przepełniony :evil_lol:
cierpliwości już mi brak .....

kocie pędziwiatry plątają się pod nogami :loveu:, walczą ze sobą zawzięcie :evil_lol:, mordują moje kwiatki :mad:, poprawiają wystrój pokoju -muszę kupić nową lampkę , bo zrobiły jej twarde lądowanie :evil_lol: i chyba reanimacja nawet nie pomoże .....
nie nudzimy się w każdym razie ani chwili :evil_lol:

pozdrawiamy i życzymy miłej niedzieli :lol:

Posted

Toska napisał(a):

mordują moje kwiatki

ależ Tosko! Koty kochają kwiatki!! :evil_lol: szkoda, że ludzie widzą to inaczej :diabloti:
ps dogo u mnie prawie nie chodzi :shake:

Posted

Toska napisał(a):

mordują moje kwiatki

ależ Tosko! Koty kochają kwiatki!! :evil_lol:
szkoda, że ludzie widzą to inaczej :diabloti:

Posted

jotpeg napisał(a):
ależ Tosko! Koty kochają kwiatki!! :evil_lol:
szkoda, że ludzie widzą to inaczej :diabloti:

Tylko trzeba uważać , bo niektóre kwiatki nie służą koteckom :shake:
U mnie dogo kaput :cool1:

Posted

:lol::lol: Nareszcie dogo działa !
wolno , bo wolno , ale jest szansa , że napisany post nie odejdzie gdzieś w niebyt :evil_lol:

To podamy kilka najnowszych wieści z życia Fredzia i Elwiska :lol:
Od wtorku chłopcy musieli zamienić piękny przestronny apartament od Weszki :lol: na garsonierę pożyczoną od Noemik :lol:
sprawa wynikła nagle i niespodziewanie , ale udało się w ciągu późnego wieczoru zorganizować mieszkanie zastępcze -Noemik, buziaki dla Ciebie za ratunek :buzi:
Klatka jest niewielka w porównaniu z poprzednią , więc panowie się muszą ograniczać z ruchem :eviltong:
ale za to , jak tylko wychodzą na przepustkę :evil_lol: , odrabiają straty z nawiązką skacząc i galopując do utraty tchu omalże :evil_lol:
Jedzenie znika w nich bez śladu :evil_lol: , bo zachowują szczupłe sylwetki , czego im szczerze zazdroszczę :evil_lol:
Tofcio biedaczek ucieka przed nimi coraz bardziej -zaszywa się w kątku z nieszczęśliwą miną i stara się być niewidzialny , ale przecież nie z nami te numery :evil_lol: i po chwili krótszej lub dłuższej zostaje zlokalizowany :eviltong: , ku swojemu przerażeniu :lol:
Fredzio:loveu: rozbrykał się straszliwie , nic mu nie straszne , wszędzie go pełno , a jak go nie widać , to go słychać !!!
Elwisek :loveu: jest bardziej przytulny , ciut spokojniejszy , ale stara się dorównać bratu !
Przez ostatnie kilka dni najlepsza zabawa odbywa się na pościelonej kanapie - jest super , gdy jeden kocurek jest pod kocem a drugi na kocu -podskokom , dzikim okrzykom i turlaniom nie ma końca , a widok jest komiczny i wart wszystkie pieniądze :lol:
Niestety nie mam aparatu :shake:, żeby to wszystko uwiecznić :-(

kociuchy :kociak::kociak: pozdrawiają wszystkie dogociocie :bye:i proszą : pamiętajcie , że szukamy domków !!!

Posted

Przykro mi że kociaki musiały się przenosić :oops: ale w klatce pomieszkuje teraz moja tymczasowiczka Tekla - też mam w mieszkaniu ruch sterowany bo Bunia się zaparła i postanowiła jej nie tolerować :roll:
Kociaki rozrabiaki kochane :loveu: ja o was pamiętam, wszystkie ogłoszenia macie aktywne... no co ja mogę więcej zrobić żeby domki dla was się znalazły :shake::roll: