Jump to content
Dogomania

Kraków -cztery kocięta-Pepsi , Lolo , Fredzio i Elwis -wszyscy mają domy !!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzień dobry :lol:
mnie się spało dobrze , bo padam ostatnio na nos i zasypiam w biegu :evil_lol:
a chłopaki :loveu:-juz tylko dwa - miały luz w koszyku , więc chyba też wyspane :lol:
W kazdym razie rano gromkimi głosami domagali się śniadania - znowu jeden talerzyk mniej do przygotowania........

wieczorem spróbuję zadzwonić , jak Lolo przeżył nockę , chyba , że będą wiadomości jakieś wcześniej .

miłego dnia , mimo ponurej pogody :lol:

Posted

Jagienka napisał(a):

Toska, dzielna bądź!!!

:lol: staram się Jagienko jak mogę i to już od paru ładnych lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie mogłam już wytrzymać :evil_lol: i zadzwoniłam do nowej rodzinki Lola :lol:
wszystko w porządku , kotka rezydentka narazie siedzi gdzieś wysoko i na małego intruza parska , ale z czasem się pewnie dogadają !
Lolo głodny cały czas :evil_lol: , wstyd mi robi , jakby był bieduś niedożywiony :cool3:
no i spać sam nie potrafi , musi się przytulić do kogoś , spał z państwem w łóżeczku - bali się w nocy kręcić , żeby go nie zgnieść :evil_lol:
no ale u nas spali chłopcy w trójkę w koszyku i do tego jeszcze nadal z ciepłą butlą , to nie dziwne, że szuka towarzystwa na noc :evil_lol:

mam obiecany telefon za parę dni i fotki jakieś niedługo !!!

mogę już spokojnie spać :evil_lol:

Posted

ufff, całe szczęście - domek wygląda dobrze! :sweetCyb:
proponuje napic się czegoś dobrego przed snem :drink1: i bynajmniej nie o mleko mi chodzi :cool3:
a chłopaki już spią w klateczce?? bo już po dobranocce... :scream_3:

Posted

:lol: chłopaki właśnie wylądowały w więzieniu , nawet bez protestów :evil_lol:
no ale wcześniej była tzw. kocia małpia godzina :kociak: , czyli :
...niech żyje wolność :multi:, wolność i swoboda :multi:, niech żyje zabawa :cunao:i dziewczyna [ciocia Toska :evil_lol:] młoda ......

a teraz ogłoszona cisza nocna , światła pogaszone , śpimy :sleeping:

i Wy śpijcie dobrze , kolorowych snów !!!

Posted

:lol: dzień dobry :lol:
przypominamy się wszystkim , bo cisza tutaj nastała i chyba o nas zapomnieliście :-(

Elwisek:loveu:i Fredzio :loveu: rosną , apetyt im dopisuje , energii w nich tyle , że spokojnie mogliby zastąpić małą elektrownię :evil_lol:
coraz mniej jest miejsc w mieszkaniu , które są dla nich jeszcze niedostępne , a jak się gdzieś wyleźć nie da, to trzeba pokombinować i już się da :cool3:
zaczynamy jadać kocie jedzonko -Animonda im smakuje , więc już chyba będziemy odstawiać te dziecinne Gerberki ....
Mamy chętnego pana na jednego z kociambrów , na razie jesteśmy po wstępnej telefonicznej rozmowie zniechęcającej :evil_lol: , ale pan nadal chce , więc może coś z tego wyjdzie -spotkamy się w przyszłym tygodniu .

Posted

Dzień dobry :) Cieszę się że kocie szaleństwo i humory dopisują.
A za tego potencjalnego, odważnego Pana 3mam kciuki żeby okazał się być dobrym domem! Może to ten pan co do mnie na gg pisał i odesłałam go do Ciebie..?

Posted

Tofcio ostatnio miał stresującą przygodę z łobuzami :evil_lol:
zawsze dostaje do wylizania miseczkę , w której przygotowuję kocie jedzonko - bardzo mu smakuje -jest tego odrobinka ale pachnie dla Tofcia bosko :lol:
a ponieważ jest kosmaty i urosła mu dość spora bródka , to na niej zostało sporo kocich pyszności :evil_lol:
Kociaki węch maja niezły i w moment wytropiły skąd zapach pochodzi :evil_lol: , obydwa rzuciły się do biednego psiaka wylizywać resztki jedzenia :evil_lol:
zaskoczyły go tym atakiem całkowicie :cool3: -szkoda , że nie mogliście zobaczyć Elwisa i Fredzia ścigających po całej chałupie uciekającego w panice Tofcika !!!
nie mogłam sobie z łotrzykami poradzić , żeby je od niego oderwać :mad:
Efekt jest taki , że broda została gustownie przycięta , a psina na wszelki wypadek jak koty są wypuszczane z klatki skrobie w drzwi , żeby go wpuścić do Tosiowego apartamentu. Wychodzi dopiero , jak słyszy dźwięk zamykanej klatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol: oj Wandul , nawet nie żartuj !
te kociaki wywaliły całe moje i psie dotychczasowe życie do góry nogami :cool3:
wszystko mi się pokomplikowało , ale to nie znaczy , że mam je wydać byle gdzie , żeby tylko się pozbyć kłopotu :lol:
za dużo wysiłku mnie kosztowały , żebym teraz ryzykowała , że trafią źle :evil_lol:
domki muszą być naprawdę super !!!
jeszcze TYLKO dwa !!!

Posted

Toska napisał(a):

(...) psina na wszelki wypadek jak koty są wypuszczane z klatki skrobie w drzwi , żeby go wpuścić do Tosiowego apartamentu. Wychodzi dopiero , jak słyszy dźwięk zamykanej klatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
No kociambry, chude doopki w troki i dać Tosce wytchnienia troche ;)

Posted

To miał Tofcio przygodę :roflt: Mam nadzieję że jego image nie ucierpiał po przycięciu bródki ;)
Kociaki - czas na was! Psy chcą trochę odsapnąć, że już o cioci Tosce nie wspomnę!