BeataSabra Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Toska napisał(a):napisałam PW , nie dostałaś ? Odpisałam +10 znaków :evil_lol: Quote
jotpeg Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wspaniałe wieści!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: gratuluję!!! :multi::multi::multi: uratowałaś je i zrobiłaś wszystko, aby miały dobre życie :Rose::Rose::Rose: wszystkiego najlepszego, kociambry! :cunao::cunao::cunao: Quote
BeataSabra Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Mafia bardzo dziękuje za jedzonko i mleczko..... Quote
Toska Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Jotpeg :lol: ,starałam się , jak mogłam najlepiej :lol: dziękuję Ci za ofertę pomocy !!! Beatko :lol: , nie ma za co dziękować -skoro masz kociuszki w potrzebie ....... Quote
Toska Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Tweety :lol: , dziwnie , oj dziwnie ......... tyle miejsca w pokoju , jak nie ma klatki ..... i taka cisza ...... i drzwi pootwierane ....... i Tosia swobodnie chodząca po całym mieszkaniu ....... Trochę mi jeszcze smutno i myślę o nich cały czas :lol: ale one już mają swoje życie :multi::multi::multi: Quote
weszka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Tydzień mnie nie było na dogo, a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Cieszę się że kociamberkom się udało znaleźć domki i oby były zdrowe i szczęśliwe przez dłuuuugie lata :loveu: Toska - szacuneczek za to co zrobiłaś :Rose: Quote
Toska Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Weszko :lol: , jeszcze raz dzięki za pożyczenie wspaniałego apartamentu dla kociambrów i za wszystkie ogłoszenia !!! masz w tej kociej historii tez niezły udział :lol: Quote
halbina Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No... czas cudów nadchodzi, jak widać... Ja dziś wydałam frykasy z Mazńcowic... wszystkie trzy naraz... szalony, ale dobry dzień! Hurrra!!! ... a w Mazańcowicach jest jeszcze 5 szczeniaków do zabrania na cito... Stan kotów bez zmian: 2 kocury, 3 kociaki... Na domki czekają nadal: czarna Lemurka i dziki burasek Dzikun... Koty są w trakcie leczenia, ale już kończymy kuracje... Oby tylko Dzikun się nie zaraził, bo dotąd był zdrowy... Stadko rozrabia, a ja nareszcie mam chwilę normalności... więc postaram się ogarnąć chałupę i częściej coś pisać... Tylko, że mam zapalenie oskrzeli... Berni zamówiła dla mnie paczkę z żarełkiem i żwirkiem, czekam na dostawę... Dziś odwiedziła nas Jola K i wzięła dwa szczeniaki do domków, zrobiła też fotki, więc czekam, by wkleić... A potem była Emiś z żarełkiem dla Dzikuna... Zwariowany, ale dobry dzień! Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Halbinko , i tak jesteś w dobrej sytuacji , bo nie musisz o wszystko sama zawalczyć . Ja nie mam nikogo do pomocy i nie mam co liczyć , że ktoś coś mi przyniesie . Dlatego jak cokolwiek dostanę od Ciotek , to jestem i szczęśliwa i zdumiona że pamiętają :loveu: A teraz wróciliśmy ze spaceru po deszczu i 5 psów leży obok i capi jak diabli :cooldevi: Quote
Toska Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 dobry wieczór kocie ciocie :lol: najświeższe wiadomości , dosłownie sprzed chwilki od Elwiska !!! chłopak zdrowy , przytulasty , śpi ze swoją panią Małgosią , rozrabia , odkrył przyjemność drapania :crazyeye: aaa, no i ma teraz na imię Cziko :lol: jak to miło , że nowe rodzinki moich kociambrów się do mnie odzywają :multi::multi::multi: Quote
Toska Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 o matko , ale się wątku naszukałam :razz: a to nas przenieśli do szczęśliwców w nowym domu , do piesków , mimo , że my kociaki przecież :crazyeye: pamiętajcie , że my teraz tu !!!! i odwiedzajcie nas jeszcze :kociak::kociak::kociak::kociak: Quote
Tweety Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 pewnie, że odwiedzamy. Mamy nadzieję na informacje o kociuszkach w nowych domkach:loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Odwiedzamy i czekamy na zdjątka z nowych domków :loveu: Quote
wandul 66 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 oj , ciociu , szybko szukaj nowych kociambrów na DT - dom bez mruczastego stwora jest pusty;););) Quote
Toska Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 wandul 66 napisał(a):oj , ciociu , szybko szukaj nowych kociambrów na DT - dom bez mruczastego stwora jest pusty;););) :shake: niestety nie da rady :shake: z tymi maluchami byłam w sytuacji bez wyjścia -pozostawał schron , ale chyba sama bym wolała tam zamieszkać niż kociuchy oddać !!! a że dom teraz , mimo dwóch psów , wydaje mi się cichy i pusty , to inna sprawa :evil_lol: Quote
jotpeg Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no, to jest ciekawe w przypadku kotow - takie male stworki, a wszedzie ich pelno... :evil_lol: czekamy na wiesci z nowych domow! cieszy mnie, ze Elwisek, ktory teraz ma juz inne imie jakos przezyl zmiane :cool3: zycze mu dlugich firanek do wspinania i fajnych kanap do drapania :cool3: Quote
Toska Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 dobry wieczór :lol: dziś mam wiadomości z Proszowic -od Fredzia :loveu: pani Alina zadzwoniła i już wszystko wiem :lol: i Wam też powiem :multi: Fredzio zdrowy , rośnie na wielkiego kocurka -podobno waży już 1,90 kg :crazyeye: grzeczny , zostaje sam w domu i nic nie niszczy , bardzo lubi się przytulać i mruczeć :lol: no i oczywiście jest najpiękniejszy na świecie ! długo by opowiadać , bo nasza rozmowa trwała ponad pół godziny - Fredzio i rodzinka są z siebie zadowoleni :evil_lol: wiecie ciocie , jak cudownie prowadzić takie rozmowy :multi::multi::multi: spokojnie idę spać :sleep2: - może mi się przyśni mój kochany Fredzio :loveu: dobranoc :lol: Quote
Tweety Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Toska, jakieś świeże wieści masz? a w związku ze Świętami i zbliżającym się Nowym Rokiem życzę Wam wszystkim dużo uśmiechu i radości, tymczasowym zwierzakom wspaniałych domów, tymczasowym opiekunom wytrwałości i wiary, że to co robią jest warte więcej niż wszystkie pieniądze świata a dla zwierzaków, którym pomagacie jesteście najważniejszymi osobami. Niech dobro, którym obdarzacie na co dzień, powróci do Was z wielokrotną siłą:tree1: Quote
jotpeg Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku, Kociambry! :loveu: Toska zadbała, żebyście miały dobry start :loveu: Trzymajcie sie zdrowo! :kociak::tree1::kociak::tree1::kociak::tree1: Quote
Toska Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 :lol: dziękuję w imieniu swoim i kociuchów :loveu: i Wam życzę szczęśliwego , spokojnego roku , dużo zdrowia i sił !!! ostatnie wieści mam od Elwiska -rośnie i rozrabia :evil_lol: Quote
Recommended Posts