BIANKA1 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jak to miło , że zadzwonili . Człowiek zawsze się denerwuje , a głupio tak zaraz dzwonić i się dopytywać . Cieszę się , że wszystko dobrze :lol: Quote
Tweety Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Toska, no nie płacz :calus: , dzieci kiedyś muszą z domy wyfrunąć. A z BIANKA1 polemizowałabym, mam wrażenie, że sezon to się jeszcze nie skończył:shake: Quote
BeataSabra Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Tweety napisał(a):Toska, no nie płacz :calus: , dzieci kiedyś muszą z domy wyfrunąć. A z BIANKA1 polemizowałabym, mam wrażenie, że sezon to się jeszcze nie skończył:shake: Dokładnie tak Paweł powiedział że sezon na małe koty trwa prawie 12 miesięcy......:placz::mad: Quote
jotpeg Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Toska :klacz::klacz::klacz: to jest wielka rzecz, znalezc dom dla 4 kociambrow! dajesz je odchowane, zdrowe, wychuchane, oswojone do ludzi i psow, kuwetkowe - przeciez to samo nie przyszlo!!! Brawo :multi: Quote
Toska Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 :oops: dzięki Jotpeg za miłe słowa :lol: wiadomo było , że jak już trafiły pod mój dach , to sprawę muszę doprowadzić do szczęśliwego końca -tak już mam :lol: ale nie może być pełnia tego szczęścia :shake: -Ania mi dzwoniła , że Elwiskowa koopa znowu nie za piękna :shake: Ki diabeł :razz:, no :cool3:, apetyt ma , wszystko wsuwa , bawi się , goni jak zawsze , cóż mu się tam w brzuszeczku dzieje ? znowu wet ? Quote
Tweety Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Toska napisał(a)::oops: dzięki Jotpeg za miłe słowa :lol: wiadomo było , że jak już trafiły pod mój dach , to sprawę muszę doprowadzić do szczęśliwego końca -tak już mam :lol: ale nie może być pełnia tego szczęścia :shake: -Ania mi dzwoniła , że Elwiskowa koopa znowu nie za piękna :shake: Ki diabeł :razz:, no :cool3:, apetyt ma , wszystko wsuwa , bawi się , goni jak zawsze , cóż mu się tam w brzuszeczku dzieje ? znowu wet ? a co je? bo czasem karma RC Intenstinal wystarczy aby wróciło wszystko do normy Quote
Toska Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Elwiskowy brzuchol chyba w porządku , bo odkąd przyszłam do domu ok 19 , to koopki nie było. Chłopak :loveu: sobie smacznie śpi i nawet nie wie,jakie go jutro czekają zmiany :lol: to i ja idę spać , dobranoc wszystkim :sleeping: Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To dzisiaj ten wielki dzień . Elwis , pakuj manatki :lol: Tweety , wiem że sezon na kociątka trwa cały rok . Wolę nie myśleć o tych , których nie ma kto ratować ze schronu . Będę robiła bazarki na lampę bakteriobójczą . Jeden już zrobiłam . Jak uzbieram kasę i się odwirusuję , to pomyślę o ratowaniu następnych maluszków . Quote
Jagienka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No pięknie, jakie zmiany :crazyeye: Toska, gratuluje!!! Trzymam kciuki dzisiaj za Elwiskową przygodę!! Quote
Toska Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 :lol: witamy bladym świtem :evil_lol: szaro i znowu pada śnieg.... jak ja nie lubię zimy :shake: dziś jest TEN dzień - opuszcza mnie ostatnie kocie dzidziucho :-( ależ będzie cisza w domu .... Elwis bryka niczego nie świadom , a ja patrzę na niego i myślę , jak mu będzie w nowej rodzince ...... Quote
jotpeg Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Tosko, przezywam razem z Toba; Elwisek to moj cichy ulubieniec :oops: czemu czlowiek tak sie przyzwyczaja?? ale bedzie cicho w domu... Quote
Tweety Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Toska napisał(a)::lol: witamy bladym świtem :evil_lol: szaro i znowu pada śnieg.... jak ja nie lubię zimy :shake: dziś jest TEN dzień - opuszcza mnie ostatnie kocie dzidziucho :-( ależ będzie cisza w domu .... Elwis bryka niczego nie świadom , a ja patrzę na niego i myślę , jak mu będzie w nowej rodzince ...... będzie dobrze, na pewno:loveu:, a może nawet tak dobrze jak u Ciebie? A Ty możesz być z siebie dumna, uratowałaś życie 4 maluszków, odkarmiłaś, odchuchałaś, wyleczyłaś i znalazłaś dobre domy, gratulacje Toska! Podejrzewam, że gdyby co 100 osoba zachowała się tak samo to można by było zapomnieć o tym, że kiedyś kociuchy umierały na mrozie, chore, zagłodzone Quote
Toska Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 :-( no i stało się ,,,,,,,, Elwisek :loveu: pojechał ,,,,, zaczyna nowe życie :lol: , oby szczęśliwe i w zdrowiu !!! zostaje nowym mieszkańcem Kurdwanowa , tak jak Pepsi :lol: piękny czarny Elwis - przytulas będzie już brykał w innym domku i cieszył inną rodzinkę ! Pani Małgosia obiecała się kontaktować ze mną , więc mam nadzieję , że wiadomości będą od kociambra niedługo ! Elwisku , moje słoneczko :loveu: , bądź grzeczny , zdrowy i nie przynoś mi wstydu :evil_lol: Ale cisza zapanowała w domu :crazyeye: Tosia pierwszy raz od 2,5 miesiąca weszła do mnie do pokoju !!! weszła :razz:, hmmmm, wpadła jak bomba i niucha i szuka i sprawdza wszystkie kąty :evil_lol: a teraz siedzi z głową w kocim koszyku -sypialni i nie chce się ruszyć :evil_lol: smutno mi jakoś tak .......pusto się zrobiło ......... ale na poprawę humoru miałam telefon z Proszowic od pani Aliny :multi: z niusami od Fredziucha :loveu: kociuch grzeczny , zdrowy , ma apetyt , zwiedza mieszkanie , bawi się , załatwia do kuwetki , mruczyyyyyyyyy :evil_lol: i jest bardzo przytulasty :lol: Rodzinka postanowiła , że Fredziowi imienia nie będą zmieniać -czyli zostaje Fredzio :loveu: o niego już jestem spokojna :lol: teraz będę myśleć , jak Elwisek zniesie zmiany ....... dwa i pół miesiąca kociuchy były u mnie na odchowaniu -ależ ten czas leci :lol: -dopiero co przywiozłam takie głodne i zmarznięte kocie sierotki ,a tu proszę - już wszystkie mają nowe rodziny :multi::multi::multi: jak mi się to udało wszystko zorganizować i zgrać ? sama jestem w lekkim szoku :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Toska brawo!!!!!!!za uratowanie im zycia i super domki:laola::knajpa: Quote
Toska Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 :lol: Małgosia Elwiskowa już się do mnie odezwała na GG i już wszystko wiem :multi::multi::multi: trochę sierotka biadoliła w drodze po nowe życie , ale w domu już ok . Jest już po kolacji , spał w swoim przenośnym kontenerku na ręczniczku , który mu dałam , żeby mu domem starym pachniało :lol: następne wieści będą jutro ! i tak coś czuję , że to będzie super domek :lol: a ja siedzę i patrzę na pustą klatkę , pusty koszyk .......... coś się sentymentalna robię na stare lata :placz: Quote
Tweety Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 i bardzo dobrze, troszkę sentymentu nigdy nie zaszkodzi:loveu: naciesz się tą pustka w domu, bo zazwyczaj długo to ona nigdy nie trwa, niestety:shake: Quote
Toska Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 no tak zupełnie pusto to znowu nie jest - w końcu mam dwa psy :dog::dog: , więc też jest co robić :lol: pozdrawiam wszystkie nasze ciocie tu zaglądające :lol: i służące zawsze radą :lol: i pomocą :lol: -z Wami było mi raźniej :lol: Quote
BIANKA1 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Zaglądam z rana .................no i proszę :lol: Pojechał maluch . I smutno i wesoło zarazem . Ja nieraz sobie pobuczałam za tymczasami . Czasem miałam ochotę odebrać je z tęsknoty . Trzymaj się Toska . Z czasem Twoje serduszko się wyciszy . Bo o tym , że zapomnisz , to nie ma co marzyć :lol: Quote
Tweety Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Zgadzam się z BIANKA1 w 100%, zapomnieć się nie da ale jak tylko jest jakiś, nawet bardzo sporadyczny kontakt z domkiem, jeszcze poparty zdjęciami to tylko się cieszyć, że kociuszki są szczęśliwe, a człowiek się uspakaja i nie przychodzą zatrwożone myśli: a co tam z nimi. Quote
Toska Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 kontakt jest ze wszystkimi czterema domkami i to mnie cieszy :lol: i pozwala spokojnie spać :lol: cioteczki krakowskie -zostało mi trochę Royala , 7 saszetek Whiskasa juniora i 6 butelek mleczka Whiskas -może jakiś kociuch w potrzebie jest , to chętnie przekażę :lol: Quote
BeataSabra Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Toska napisał(a):kontakt jest ze wszystkimi czterema domkami i to mnie cieszy :lol: i pozwala spokojnie spać :lol: cioteczki krakowskie -zostało mi trochę Royala , 7 saszetek Whiskasa juniora i 6 butelek mleczka Whiskas -może jakiś kociuch w potrzebie jest , to chętnie przekażę :lol: Mafia jest chętna :oops::oops:. U Cioci Tweety będzie niedługo kociuch mały.... Cioteczko sama zdecyduj.. Quote
Toska Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 :lol: ponieważ Mafia to trzy głodne brzuszki :evil_lol: , to Beatko wszystko jest dla Was :lol: Tylko jak podać ? Quote
BeataSabra Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Toska napisał(a)::lol: ponieważ Mafia to trzy głodne brzuszki :evil_lol: , to Beatko wszystko jest dla Was :lol: Tylko jak podać ? Może mi napisz na PW gdzie Ci Ciociu pasuje to podjadę. Quote
Recommended Posts