Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 O właśnie! To to to! Nowsze foty do pierwszego postu poprosimy!;) Quote
Koperek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 To ten sam pies???:crazyeye: No nie powiem, ale różnica ogroooomna w porównaniu do pierwszego zdjęcia! Koniecznie trzeba to wkleić do pierwszego postu;) Quote
asiamm Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dokleiłam go do swojego postu na pierwszej stronie.... Quote
luka1 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Amik zaczyna nowy dzień. Jeśli będzie dzień bez deszczu i wybiorę sie do schroniska postaram sie o nowe fotki. Quote
luka1 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Amik nie jest najmodszy - 5 lat już miał Quote
ocelot Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jest szansa na domek, jutro Aga - GrubbaRybba założy wątek. Wklej wtedy zresztą podam link Amika - jego zdjęcie i krótka historię. Domek sprawdzony, rewelacyjny... Ale chcemy Pani dać szansę wyboru. Niestety nasz pies na którego była bardzo nastawiona nie pojedzie z kilku przyczyn. Sprzeciw kierownika schronu, wymóg przewóz w klatce. Niestety nikt z mieszkańców mojego miasta nie przewiezie psa agresywnego w klatce nawet za pieniądze. I oczywiście czy będzie możliwość dowozu w okolice Poznania, Gniezna. Warunki: 1. Pies skrzywdzony przez los (spełnia 7lat bezdomności, potem wredne babsko, teraz schron) 2. Niemłody (też spełnia) 3. Spory. Quote
luka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ocelot, mamy jeszcze jednego psa który odpowiada w/w wymaganiom. Pies jest stary i niesamowicie potrzebuje wyrwać sie ze schroniskowej rzeczywistości. To Galus. Co prawda miał włascicieli ale gdy się zestarzał oddali go bez skrupułów do schroniska. Pies jest już jakis czas tutaj ale nadal niesamowicie tęskni za człowiekiem. Prosze weż go tez pod uwagę. Quote
ocelot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Luka dzisiaj poproszę Panią o maila i wyślę jej kilka propozycji. Ja myślę, że wzięłaby w tej chwili psa ode mnie w ciemno, ale sądzę, że uczciwiej dla psiaków będzie, jak zobaczy i poczyta i wybierze. Galusa też jej wyśle oczywiście. A dom sprawdzony przez Agatę Hentel na prośbę medara, więc myślę, że wart jest psa. Zresztą tam są już dwa psiaki. Quote
asiamm Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ocelot, jeszcze jedna fota Galusa - jak się bawi z pracownikiem schroniska (to starszy, ale lubiący zabawy z człowiekiem psiak) Quote
ocelot Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Psiaki dodałam tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106579 Teraz trochę żałuję, że chciałyśmy z Agnieszką postąpić uczciwie i dać szansę innym psiakom, bo strasznie dużo się ich zrobiło:-( Quote
ocelot Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Niestety piesku tym razem los się nie uśmiechnął. Przykro mi, przepraszam. Quote
luka1 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 trzeba go uaktywnić bo coś za czesto spotykam go w budzie. Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 nie lubię jak moje ulubieńce szybko domu nie znajdują :shake: Quote
asiamm Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 luka1 napisał(a):dom dla Amila !!!:mad: ciotka, to nie ten wątek :evil_lol: tu Amik nie Amil ;) Quote
luka1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Bo kto to wymyśla te imiona - MISIO i już :diabloti: Quote
luka1 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mamy obserwatora - znowu może tym razem odważniejszego? Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 luka1 napisał(a):Bo kto to wymyśla te imiona - MISIO i już :diabloti: Nooo....ja też myślę, że MISIO będzie dla nas najprościej :evil_lol: Quote
luka1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no i wczoraj były dwie panie i szukały wikowateg ale Amik sie nie załapał - żadaen sie nie załapał :-( Quote
luka1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 to jest tak, ludzie idą wzdłuż boksów i patrza jakby nie patrzyli. Pokazałam jej jak sie zatrzyma i popatrzy dłużej to zobaczy oczy, uszy nos i wyraz twarzy psa. I wtedy może powiedziec czy jej odpowiada. No i spodobała sie jedna czy dwie sunie. Ale ostateczna decyzję podejmuje mamusia - a wczoraj jej nie było , ma przyjechać w poniedziałek. Zobaczymy. Quote
Recommended Posts