Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jest szansa na domek, jutro Aga - GrubbaRybba założy wątek. Wklej wtedy zresztą podam link Amika - jego zdjęcie i krótka historię. Domek sprawdzony, rewelacyjny...
Ale chcemy Pani dać szansę wyboru. Niestety nasz pies na którego była bardzo nastawiona nie pojedzie z kilku przyczyn. Sprzeciw kierownika schronu, wymóg przewóz w klatce. Niestety nikt z mieszkańców mojego miasta nie przewiezie psa agresywnego w klatce nawet za pieniądze.
I oczywiście czy będzie możliwość dowozu w okolice Poznania, Gniezna.
Warunki:
1. Pies skrzywdzony przez los (spełnia 7lat bezdomności, potem wredne babsko, teraz schron)
2. Niemłody (też spełnia)
3. Spory.

Posted

Ocelot, mamy jeszcze jednego psa który odpowiada w/w wymaganiom. Pies jest stary i niesamowicie potrzebuje wyrwać sie ze schroniskowej rzeczywistości. To Galus. Co prawda miał włascicieli ale gdy się zestarzał oddali go bez skrupułów do schroniska. Pies jest już jakis czas tutaj ale nadal niesamowicie tęskni za człowiekiem. Prosze weż go tez pod uwagę.

Posted

Luka dzisiaj poproszę Panią o maila i wyślę jej kilka propozycji. Ja myślę, że wzięłaby w tej chwili psa ode mnie w ciemno, ale sądzę, że uczciwiej dla psiaków będzie, jak zobaczy i poczyta i wybierze. Galusa też jej wyśle oczywiście.

A dom sprawdzony przez Agatę Hentel na prośbę medara, więc myślę, że wart jest psa. Zresztą tam są już dwa psiaki.

Posted

luka1 napisał(a):
Bo kto to wymyśla te imiona - MISIO i już :diabloti:

Nooo....ja też myślę, że MISIO będzie dla nas najprościej :evil_lol:

Posted

to jest tak, ludzie idą wzdłuż boksów i patrza jakby nie patrzyli. Pokazałam jej jak sie zatrzyma i popatrzy dłużej to zobaczy oczy, uszy nos i wyraz twarzy psa. I wtedy może powiedziec czy jej odpowiada. No i spodobała sie jedna czy dwie sunie. Ale ostateczna decyzję podejmuje mamusia - a wczoraj jej nie było , ma przyjechać w poniedziałek. Zobaczymy.