Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

luka- chyba się nie dogadamy dzisiaj- kawy dzisiaj nie piłaś i nic nie kumasz :diabloti:

Ale nie szkodzi- Amiś przynajmniej został popodnoszony- możliwe, że ktoś wypatrzy kochaneczka... :roll:

Posted

[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/9012/dscn0272xxpm7.jpg[/IMG]

nie udało sie wywabić go z budy. Wyszedł gdy odeszłam, ale natychmiast sie schował gdy wróciłam - przestraszył się?

Posted

[quote name='luka1']to jest wersja luksusowa -z dużym oknem :evil_lol:[/quote]
Aaaaa no chyba, że tak....to znaczy, że dbają nam o Amiczka dbają :loveu:

Posted

Żeby ta bojąca doopolina przestała tak reagować na ludzi to trza by było kogoś, kto by po prostu (bez żadnych ruchów, ani słów, ani patrzenia na niego) posiedział z [B][SIZE=3][COLOR=red]AMIKIEM [/COLOR][/SIZE][/B]w kojcu. Tak zwyczajnie usiadł przy jego budzie i posiedział jednego dnia jedną godzinę, drugiego dnia też trochę itd. W końcu[B][SIZE=3][COLOR=red] AMIŚ[/COLOR][/SIZE][/B] zacząłby traktować tego kogoś, jak conajmniej znajomego- a jak przynosiłby jeszcze smaczki to dużo szybciej by to wszystko trwało!

Naklepałam, a teraz zapytam: [B]jest taka możliwość w schronisku??[/B]

Posted

do opiekunów pies wychodzi i sie nie chowa na ich widok. Do budy zwiewa na mój widok bo bywam tam bardzo rzadko. Niestety poświęcam tylko tyle czasu ile mogę, a mam go niewiele.

Posted

Acha- czyli jednak [B][SIZE=3][COLOR=red]AMIK[/COLOR][/SIZE][/B] nie jest takim dzikusem, jakiego go opisujecie! :p

Do swoich opiekunów wychodzi, co oznacza, że boi się tylko obcych ludzi- nieznajomych!
Świetna wiadomość!:multi: A myślałam, że z nim o wiele gorzej...

W takim razie jest tylko [B]NIEUFNY DO OBCYCH I WRAŻLIWY![/B] A to nie takie straszne, jak ciągłe przerażenie!;)

Posted

A Koperek moze masz ochotę osobiście zapoznać się z Amikiem?:cool3:
On bardzo chętnie zmieni miejsce zamieszkania. To dobry i ładny pies. Ma swoją filozofię i dlatego nie jest wylewny w stosunku do ludzi odwiedzających schronisko. Dla "swoich ludzi" będzie ideałem.

Posted

mogę się dokładać - ja za swoje 1,5h nieużytków płacę 0,90zł miastu wiec mogę sie dokładać do nędznego skrawka ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jakos wydaje mi sie że Amikowi zaczyna brakować wiary.Na osiedlu żył miedzy ludżmi ale faktycznie był sam , teraz zamknęli go w boksie do którego nikt prócz opiekunów nie zagląda. Jak w takiej sytuacji wierzyć w ludzi i lepsze jutro?

Posted

[quote name='luka1']podnosimy Amila
No ciotka :mdleje: przecież Amil wczoraj pojechał do nowego domu :eviltong: :loveu:

To jest wątek Amika :grins: