Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam chetną rodzinę na sunię- mamusię:)szukali pieska, który ma to coś w oczkach i ona się właśnie spodobała, mejlowałam z nimi tylko narazie ale wygląda,że są okej, martwią się tylko czy sunia za bardzo nie zestresuje się 3 mężczyznami bo jest tam pan tata i dwaj synowie 13 i 10 lat, pani mówi, że spokojni i opiekuńczy. zaraz podaje im numer

Posted

Wysłałam pw z numerem telefonu. Mam urwanie głowy bo po odrobaczeniu szczeniaki wymiotują glistami. Mają 6 tygodni, jeden waży 3,5 kg, drugi 3,3 kg. To będą duże psy, wetka mówiła, że ojcieć musiał być duży. Cud, że sunia przeżyła poród.

Posted

Dobrze że kicia czuje się ok po zabiegu. Dzielna kocica!
No i fajnie by było gdyby ten domek na mamusię wypalił. Trzymam kciuki!
Biedne maluszki, jak dobrze że je znalazłaś tamb.

Posted

Dzisiaj pieski są w Dzienniku Polskim. Trzymajcie kciuki. Prawie całą noc budziłam się i sprzątałam, żeby nie robiła tego sunia. Były bardzo zarobaczone. W poniedziałek drugie odrobaczenie.

Posted

Tamaro, gdyby ktoś dzwonił i był nastawiony na mniejsze, to my mamy 3 sztuki w stadninie koni: 2 pieski i suńka. Właścicielka stadniny miłosiernie stwierdziłą, że jak się zrobi "za zimno, to zawiezie do schroniska".