sunshine Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jogurtowe ciasteczka na nagrodę a ponad życie suszone świńskie uszka :evil_lol: Quote
nesssssa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='eski']hehe, no rzeczywiscie :) a skąd Ty bierzesz tego łosia ?[/quote] a łosia zamawiam w zooplusie :) teraz czekam tez na suszone mięso kangurze..zobaczymy czy się przyjmie :) Quote
Aysel Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Sunshine, o tak, uszy świńskie to jest przysmak numer jeden ;) Fajny jest odgłos jak mój je miażdży :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 świńskie uszy i kurze łapki to przysmaki numer jeden :diabloti: Quote
Koreksonowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Tran. Gdzieś przeczytała że można podawać, aKorek codziennie czeka na swoją kapsułkę, którą... rozgryza :-? Quote
Aneta & Ajwi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Co myślicie o tej kosteczce? [url=http://www.krakvet.pl/maced-kosc-wiazana-biala-11cm-chlorofil-1szt-p-13766.html]MACED Kość wiązana biała 11cm - chlorofil 1szt.[/url] Quote
Daga&Maks Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 wygląda ciekawie,ale mój pies to tylko by ją rozwiązał i rucił w kąt :evil_lol: Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Orzechy włoskie, banany i kość wędzona najlepiej wielkości mamuta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Skibka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Moja Viki lubi oczywiście uszy wędzone, dropsy czekoladowe oczywiście to do psów, witaminki Rumen Tabs, jako nagrodę lubi szyneczki, serek żółty i parówki.:lol: Quote
luneczkaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja kupiłam mojej suczce bravo warkocz ring o smaku jagnięciny. Bardzo fajny przysmak, którym pies na chwilę się zajmie. Można mu wcześniej takim ringiem porzucać, pobawić[URL="http://www.zoomania.pl/product_info.php/products_id/4162"][/URL], a potem piesek sobie ze smakiem zje. Kupiłam mojemu pieskowi coś takiego na zoomania.pl, często tam kupuje przysmaki, bo są dobre i w miarę tanie. Quote
DALMATYNKA0987 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jedna moja sucz kocha mleko;)jak widzi stojace na blacie to dostaje szaluu! A 3 miesieczna sucz kocha pomarancze! Byl to dla mnie szok bo chyba malo psow lubi cytrusy??? Quote
Koreksonowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A tam mało, Korek jak widzi mnie z mandarynką/pomarańczą/grejfrutem to kładzie mi łab na kolanie i patrzy tym swoim głębokim pełnym żalu i rozpaczy psim wzorkiem "daj... daj.. daj..." No ale w sumie.. czego mój Korczysław nie lubi?:P Nawet suchym i twardym jak kamień chlebem nie pogardzi:) Quote
Ewa&Duffel Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Duffel wręcz ubóstwia mandarynki, to jego ulubione owoce chyba ;) Quote
mijakimi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 mojka je wszystkie rodzaje kości ze skór cielęcych różnego rodzaju dropsy i ciasteczka ( najbardzej smakują jej takie kupione w rossmanie albo lidlu) oraz różne kabanosy . Quote
Ewa&Duffel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 U nas ostatnio karierę robią wafle ryżowe ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']U nas ostatnio karierę robią wafle ryżowe ;)[/QUOTE] skąd ja to znam :P ostatnio pies zasmakował również w arbuzie, a niech tylko na warzywniku cukinie wyrosną, rownież uwielbia :D Quote
Litterka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 U nas owoce: winogrona, pomarańcze, jabłka, mandarynki, banany... A właściwie prawie wszystko, co z ręki:D Quote
Middledream Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mój uwielbia rzodkiewki, bo tak fajnie się turlają, a potem można je zjeść. i sałatę. miał być królik a nie pies, więc to pewnie po nim spadek :D Quote
Koreksonowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mój śp jamnik kiedyś pożarł cały pęczek rzodkiewki, którą sobie pracowice nazrywała moja ciocia i zostawiła tylko na chwileczke na ganku:D Quote
Aquifere Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mój nieżyjący już niestety basecik Melon uwielbiał marchewkę, winogrona, pieczarki, jabłka, malinki, pomidory, ser pleśniowy. Ale jego największą miłością były mandarynki. Zawsze kiedy jadłam mandarynkę dla mnie był jeden ząbek dla niego drugi, następny dla mnie i znów dla niego:) Jak czasem dla żartu zjadłam dwa ząbki pod rząd strasznie się na mnie denerwował i obszczekiwał mnie. Odkąd go nie ma strasznie przykro mi jeść mandarynki. Obecny Malamut lubi marchewkę, jak słyszy obieraczkę do jarzyn zaraz przybiega do kuchni. Lubi też winogrona:) Quote
Czarna_Owieczka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Uwaga! bo podobno winogrona są szkodliwe dla psa, na dogomanii w dziale żywienia jest już temat o "jedzeniowych truciznach" warto tam zajrzeć ;) Quote
Litterka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 W życiu bym nie przypuszczała, że winogrona mogą szkodzić psu... Oczywiście, są na pestycydach i nawozach sztucznych, ale się je myje... No, ale sprawdzę, co piszesz. Quote
Talia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tak, to prawda winogrona jak i rodzynki są szkodliwe dla psa. Mogą wywołać uszkodzenie nerek nawet w niewielkiej dawce. Quote
Koreksonowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No to dzięki za info:) Korczysław zawsze wodzi smutnym wzrokiem za winogronami. Ale marchewką tez nie pogardzi. A co dopiero kalarepką! Quote
eko-pies Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Chętnych do spróbowania eko-smakołyków zapraszam do sklepiku Eko-Pies :) Quote
Recommended Posts