Ola164 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Różne psiaki mają różne upodobania co do jedzonka... Moje psy chyba najbardziej lubią mleko i to co jest w misce kota:evil_lol: A wasi pupile? Co oni lubią najbardziej? Quote
potek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Megi najbardziej lubi ciasteczka z acany (coś takiego [url]http://www.krakvet.pl/acana-skin-hair-biscuits-ciasteczka-siersc-900g-p-2927.html?osCsid=059f0626fd7aed2fc46c1adeee1de83e[/url]) nie pogardzi też orzeszkami. Quote
wiska Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 moja sucz jest doslownie wszystkozerna...ale chyba orzeszki to jej najwiekrza milosc... Kocha je rozgryzac,zjadac srodek i roznosic szczatki orzeszka po calym mieszkaniu...:cool3: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Prezes uwilbia marchewke:loveu: Furia...zawartosc kociej kuwety, najlepiej ze zwirkiem jeszcze:roll: Quote
Dogo:))) Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Moja to zje wszystko, bo ciągle by jadła :) Ale najbardziej lubi takie ciasteczka dla psów co często jej kupuje, są trzy rodzaje w jednym kartoniku :P Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Prezes uwilbia marchewke:loveu: Furia...zawartosc kociej kuwety, najlepiej ze zwirkiem jeszcze:roll:[/quote]:-o Czegoś takiego jeszcze nie widziałam:-o Quote
AjriszZona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 a ja widziałam i niestety widzę gdy ktoś zapomni dopilnować Irish jest w zasadzie wszystkożerna (ostatnio przyłapałam ją jak próbowała zjeść balsam do ciała) jednak nie wszystko dostaje, wiec najbardziej lubi parówki z indyka (używam czasami tylko do szkolenia) i różne przysmaki gotowe, kości, pomidory i jabłka Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pomidory to je moja kotka :) Quote
Bzikowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jako nagródki na szkoleniu - kabanosy Vitakrafta/parkówki drobiowe/serek. ;) Quote
potek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 zapomniałem o marchewce Megi ją kocha ;) w zeszłum roku jeszcze gruszki jadła ;]. Quote
*Monia* Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hexa zjada prawie wszystko, oprucz cytryny i cebuli, no i leków. Kiedyś potrafiła tabletki na odrobaczenie wcinać jak ciasteczka :roll:. Najbardziej lubi rzeczy kradzione, wszystko jedno co aby było do jedzenia i zabrane ze stołu/szafki. Wczoraj zjadła paczkę rodzynek w czekoladzie i myślałam że wyjdę z siebie, albo uduszę głuptasa :mad:. Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Agnieszka i Ogiś']:-o Czegoś takiego jeszcze nie widziałam:-o[/quote] zapraszam serdecznie... wstep tylko dla posiadaczy masek gazowych... suka po takim jedzonku bardzo calusna sie robi:roll: Quote
kate89 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a mojej Pigi ulubionem przysmakiem sa suszone banany :) do tego winogrona,jabłka (obrane ze skórki i pokrojone w plasterki) i inne owoce,czasami dostaje łososia,a tak to zje dosłownie wszytko...ale widze ze nie tylko ona :) moja tez podkrada rózne przysmaki i udaje potem niewiniątko. Quote
*Monia* Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Niestety kradzieże mogą być niebezpieczne. Hexa już parę razy się trochę przejadła i wymiotowała :roll:. Kiedyś prawie kilogram karkówki pieczonej zjadła i następnego dnia częste bardzo spacerki były :cool1:. A tak wogóle to rodzynki, czekolada, winogrona, cebula to podobno dla psiaków toksyczne są i dlatego ja byłam przerażona po tzjedzeniu przez Hexę tych rodzynek w czekoladzie (200 g tego było). Quote
kate89 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 jak moja mama kiedys wyniosła w zime cały gar bigosu na balkon to moja sunia sie zakradła jakims cudem i zjadła wszytko do dna...bez sensacji żołądkowych sie nie obyło. ostatnio weszła nawet na blad kuchennych szafek tez nie wiem jakim cudem bo to wysoko dość jest a ona taka średnia jest z wysokości bo myslała ze cos tam do jedzeinia znajdzie :) ogolnie trzeba przed nia wszytko chowac,wycieczki do kociec kuwety tez sie jej zdażały ale teraz kot ma specjalne wejscie w drzwiach wiec nei ma mozliwości i dostaje specjalne tabletki z witaminami bo podobno to z braku witamin czy wapna takie cos moze sie zdażac Quote
Martens Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Moja psica uwielbia wędlinkę, wszelkie serki, gotowane mięsko i... końskie kupy :diabloti: Quote
granada Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mojemu psiurkowi najbardziej smakuje to co jedza koty. jego jedzenie jest w misce a on woli razem z kotami ich zarcie zajadac. zawartosc kocich toalet tez mu smakuje , ale udalo mi sie go oduczyc od wchodzenia tam. a tak poza tym uwielbia orzeszki i zoltko od jajka . gdy widzi jajko - dostaje szaleju. :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 moja Sara jest wszystkożerna ;) ale zauważyłam że bardzo lubi jogurty i kefiry :) Quote
ewelinabuck Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a moje uwielbiaja groszek ptysiowy :cool3:i suszone morele oraz bananki kochaja tez zwacze wolowe i uszy wedzone oraz psie ciasteczka takie ze szpikiem albo psie dropsy Quote
Rybc!a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Zuza lubi podroby wędzone- uszy, żwacze i inne "śmierdziochy". Oprócz tego przepada za czerwonymi (koniecznie, innych nie je) suszonymi kabanosami, czekoladkami dla psów z firmy Hilton- najbardziej przypadł jej do gustu smak czekoladowy, a z owoców i warzyw: jabłka i marchewkę. Pyza w sumie lubi to samo, a na widok arbuza się trzęsie, tak go uwielbia ! Koniecznie bez pestek ! Quote
Agga Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Właśnie się zastanawiałam co Sarcia tak bardzo lubiła. Na pewno marchewkę, jabłko. Lubiła wciągnąć wszystko to co my jedliśmy.[/COLOR][/B] Quote
Rybc!a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item240793798_duza_pilka_ze_skory_wolowej_8cm_przysmak_od_ss.html[/URL] Kupiłam niedawno moim dziewczynom takie piłeczki, Pyza nie za bardzo sobie radzi (za mała jest, a pozatym ma krzywe zęby i karmiona jest zazwyczaj mokrą lub gotowaną karmą), a Zuzka za nimi przepada. W sklepie zoologicznym w Elblągu płacę 3.60zł za sztukę. Oprócz tego ostatnio mamy takie cuda: [URL]http://www.allegro.pl/item240805870_szaszlyk_o_dlugosci_16cm_super_przysmak_od_ss.html[/URL] Quote
leemonca Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Rybc!a']Zuza lubi podroby wędzone- uszy, żwacze i inne "śmierdziochy". Oprócz tego przepada za czerwonymi (koniecznie, innych nie je) suszonymi kabanosami, czekoladkami dla psów z firmy Hilton- najbardziej przypadł jej do gustu smak czekoladowy, a z owoców i warzyw: jabłka i marchewkę. Pyza w sumie lubi to samo, a na widok arbuza się trzęsie, tak go uwielbia ! Koniecznie bez pestek ![/quote] no to masz przerąbane!!!!:evil_lol: wyciągasz jej każdą pesteczkę :razz:??? a móJ Haker lubi wszystko co nam najbardziej śmierdzi :cool3: - wszystkie suszone przysmaki z zoologicznego i te napotkane po drodze :shake:, ale z tych już powoli zaczyna wyrastać:cool3: Quote
Rybc!a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='leemonca']no to masz przerąbane!!!!:evil_lol: wyciągasz jej każdą pesteczkę :razz:??? a móJ Haker lubi wszystko co nam najbardziej śmierdzi :cool3: - wszystkie suszone przysmaki z zoologicznego i te napotkane po drodze :shake:, ale z tych już powoli zaczyna wyrastać:cool3:[/QUOTE] No wyciągam, bo jak się trafi pesteczka, to dameska wypluwa cały kawałek arbuza i odchodzi obrażona. Nie żartuję ! Quote
Asia & Ginger Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Moja Gingerka uwielbia psie dropsy (mleczne i czekoladowe), świńskie uszy, kurze łapki i wszelkie psie pyszności z suszonej skóry. Poza tym chrupki kukurydziane, popcorn, kabanosy (ludzkie ;)), płatki Nestle Kangus, żółty serek i masełko. :lol: Aha i jeszcze ciastka kokosowe. :evil_lol: Kiedyś lubiła też paprykę czerwoną, ale ostatnio nie bardzo. Zresztą w ogóle nie lubi warzyw i owoców. :mad: Quote
Recommended Posts