Jump to content
Dogomania

"Szczeniak - czarna Lenka - ma wspaniały domek w Poznaniu"

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jak co tydzień byłyśmy z Asiamm w naszym Sochaczewskim schronisku "AZOREK" Poszłyśmy najpierw do boksów pod wiatą....wypuściłyśmy dwa psiaki żeby sobie troszkę pobiegały luzem........wśród nich była właśnie szczeniaczka - siostra Katii, która znalazła tymczas u Marki. Mała ma wyłysiałe place na łebku z krostami a także troszkę na żebrach i pod łopatkami. Mamy obawy, że w schronisku się tego nie wyleczy, a tylko jeszcze bardziej rozwinie.
POTRZEBNY TYMCZAS DLA SUNI :modla::modla::modla::modla:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiamm napisał(a):
Skoro siostrzyczka ma Katia na imię to dla tej Lena/Lenka proponuję.

Bardzo ładnie....:loveu: :loveu:
Niech zostanie imię Lenka...:cool3:

Posted

nie wiadomo :/ nużyca to raczej nie jest, ale żeby określić co to potrzebne są badania, czego raczej schroniskowy wet nie zrobi... poprosiłam pana Waldka żeby mu jutro polecił do niej zajrzeć

Posted

Ludziska - dajcie jej choć tymczas - to nie może być nic groźnego, zresztą nawet nużycą i świerzbowcem nie tak łatwo jest zarazić dorosłego, zdrowego psa (ja miałam już w domu przez kilka tygodni zaawansowaną nużycę na tymczasie - moim psom w niczym to nie zaszkodziło!)

Posted

Jak mi się uda to zrobię dziś Lence allegro. (ale Tz zabrał kompa i mam tylko naszego starego graciaka, który straaasznie muli, o ile w ogóle chodzi :diabloti: , ale będę z nim walczyć!:lol: )

Posted

ten pieseczek ma grzybice.przeciw grzybicy mozna podac 2 zastrzyki po uplywie 2 tygodni i jest wszystko okey.Piesek nie moze byc z innymi psami gdyz slabe ,zle odzywione pieski sie zaraza.Ja mialam w domu 9 psiakow z grzybica i sie nie zarazilam.Po posmarowaniu Imawerolem zabijane sa od razu zarodniki.

Posted

nie wiadomo co to jest. na grzybicę nie wygląda. musiałaby mieć zrobione badania. w schronie raczej niemożliwe....
co do słabych i źle odżywionych (rozumiem że w sensie niedożywionych) to raczej tam takich nie ma