Jump to content
Dogomania

"Szczeniak - czarna Lenka - ma wspaniały domek w Poznaniu"

Recommended Posts

Posted

No nareszcie :cool3:

Super foteczki.......a Lenka już ma takie uszka jak Katia :diabloti:..........zaczynają jej się schodzić do środka :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, musieliśmy ją trochę "postresować", bo pierwsze reakcje na obcym terenie przy spotkaniu obcego psa to było zawsze... siusiu pod siebie ze strachu :sad:
teraz już jest duża poprawa - po tych socjalizacjach w parku w towarzystwie Koli, i po radosnych zabawach z Mysią-Luisią - mam nadzieję, że strachy znikną na zawsze ;)
Problemem jest teraz tylko strach przed obcymi ludźmi - ale i nad tym popracujemy.

Posted

No niezupełnie - Katka prawdopodobnie będzie większa od Lenki - ma wyższe i grubsze łapy - Lenka zapowiada się na typowego średniaczka (myślę, że max. 20 kg).
Poza tym od innych szczeniąt u nas na tymczasie ją wyróżnia przede wszystkim umiłowanie do pieszczot brzuszka - Lenka chętnie przewraca się do góry kółeczkami, żeby jej brzuszek wymasować :loveu:

Posted

uszki sliczne, a dzis Bodziulka widzialam u weta boksera calkiem masywnego, ktorego facet trzyma w budzie..., powiedzialam co o tym sadze w sposob dosc sympatyczny a on spytal, a gdzie ma go trzymac???

ale przyszedl go leczyc na babesie, bo pies mu jesc nie chcial

Posted

a ja dziś dostałam taką odpowiedź, na tekst, że bezpapierowych boksiów nie można rozmnażać, że nie dla każdego znajdzie się dobry dom, ze ciąża to też zagrożenie itp:

"No ja mam piękna sunie - zastanawiamy sie nad szczeniakiami
Dafi ma akurat cieczke, i psiaki urodzily by sie akurat na samo Boze Narodzenie. "rozmawialam" z Dafi na ten temat,i mowilam o odpowiedzialnosci,jak wiaze sie z posiadaniem dziecka, a raczej dzieci...ALe moja sunia jest jak najbardziej ZA
Chetni ... ?
"

Posted

eurydyka napisał(a):
podobno Marka jej towarzystwo znalazla i teraz trzeba wiecej domkow szukac

Hmm...:hmmmm:........a coś więcej na ten temat :cool3:

Posted

[quote name='Marka']Proszę wszystkie ciotki o trzymanie dzisiaj mocnych kciuków za LENKĘ..!!! :kciuki:

PS. Info będzie późną nocą, bo droga przed nami daleka... ;)

O matuchno kochana.......zaczynam trzymać znaczy się :happy1::happy1::happy1:

Pamiętaj Madziu, że Ja chodzę spać o 3-ciej w nocy :cool3: więc będę czekała na te info......chyba, że już nie będziesz miała siły :mdleje: siadać do kompa to plis :diabloti:...plis :diabloti:....napisz smska czy się udało :confused:

Posted

Ciotki zabijcie mnie :diabloti:
Napisała.......o 8.00 rano ale Ja dopiero teraz zobaczyłam :evil_lol:.........bo ten numer na który pisała Madzia to mojego TZ....a On mi zapomniał powiedzieć, że mam eska :mad:, że Lenka ma domek :multi: :multi:

No więc Lenka od wczoraj pomieszkuje w Poznaniu.....więcej to już Marka napisze.[SIZE=2]

Ja wiem tylko jedno.......MARKA więcej szczeniaków z Azorka u Ciebie na DT i wszystkie znajdą domki.....tak pięknie Ci idą te adopcje :cool3: