Ziutka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Tytuł oczywiście zmieniłam...toż to sama przyjemność :loveu: O przeniesienie wątku też już poprosiłam :lol: Teraz czekamy na dokładną relacje Marki. Quote
Bodziulka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 :multi::multi: na Zachód Lenka pojechała ;) Quote
Ziutka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Bodziulka napisał(a)::multi::multi: na Zachód Lenka pojechała ;) Ano na zachód :diabloti: I ma dwuletnią przyjaciółkę........troszkę mniejszą od niej :evil_lol: Quote
Marka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witam ciotki! :loveu: No przepraszam, że dopiero teraz info, ale wczoraj po dotarciu do domu, z powodu trudów podróży i nadmiaru emocji - tylko dżinsy ściągnęłam i padłam na łóżko :sleep:, a dzisiaj od rana szkoła (historia etologii, ewolucja mózgu i takie tam :cool3: :lol:) No więc tak: Lenka mieszka w Poznaniu, w bloku, ale ma fajowo, bo nie dość, że ma w domu drugą sunię do towarzystwa (mała, czarna 2-letnia "Kara" - jej Państwo znaleźli ją w zimę wyrzuconą na ulicę i przygarnęli), to za osiedlem jest duży teren zielony, na którym biegają i bawią się razem wszystkie psy z osiedla :multi: No i ma oczywiście także Pańcię i Pańcia - oboje psiarze od urodzenia, widać, że ich sunia zagarnęła ogromną połać ich dusz, no ale teraz musi się podzielić z Lenką i mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży. Nowa Pańcia Lenki pisze: "Lena jest wspaniałym psiakiem. Pierwszą noc spędziła w kuchni pilnując misek;) Nasza dominująca;) suka oczywiście spała z nami. W nocy Lenka opróżniła miskę z jedzonkiem a nad ranem postanowiła jednak odwiedzić nas w sypialni... Kara ( nasz dominująca;) nie pozwoliła:( Na spacerku Lenka czuła się trochę niepewnie ale gdy napotkaliśmy psiaki z okolicznych bloków, w liczbie 6- ciu przystąpiła do zabawy:) Teraz sytuacja jest stabilna. Lena śpi na kanapie w dużym pokoju a Karcia pozostała w sypialni. Wzajemnie podjadają sobie z misek... A, Lena zaczyna walczyć o swoje terytorium i nie wpuszcza Kary na kanapę:) Na razie tyle... ciąg dalszy nastąpi:) " Zdjęcia też mam obiecane, więc pewnie się pojawią na wątku za jakiś czas :p Pozdrawiam Was ciotki, trzymajcie teraz kciuki za to, żeby Kara zaakceptowała Lenkę (a potem, jak Lenka podrośnie, to wiadomo, kto tam będzie rządził - już ona u nas w domu dostała dobrą lekcję poglądową od Koli, jak się psy ustawia ;) :eviltong: :evil_lol:) Quote
Bodziulka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 a Ty nie masz jakiś fotek z adopcji? i jak powrót do szkolnych ław Ci się ciekawie :hmmmm: zaczął :evil_lol: Quote
Marka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 no nie mam, bo bez aparatu żeśmy się wybrali :razz: PS. A w szkole - no baaaardzo ciekawie - tylko trochę zabawnie - w tym wieku znowu siedzieć w ławce :eviltong: :lol: Quote
AśkaK Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 :multi:No nieźle, Lenka została poznanianką!:lol::multi: Oby dziewczyny w zgodzie żyły!:thumbs: Quote
luka1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No to na jutro potrzebne autko. Pakujemy wszystkie szczeniaki i wio na DT do Marki :evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Marka czy masz jakieś wieści od Leneczki :roll: No i fotencje jakieś nowe.....bo pewnie nam dziewczynka urosła nie do poznania :cool3: Quote
eurydyka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 na wiesci na biezaco na goldenline, postaram sie wieczorem przekleic Quote
eurydyka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 zdjecia z zeszlego tygodnia Uwaga oto sesja zdjęciowa Lena i Kary:) i220.photobucket.com/albums/dd305/Mada_037/Midz... i220.photobucket.com/albums/dd305/Mada_037/Midz... i220.photobucket.com/albums/dd305/Mada_037/Midz... i220.photobucket.com/albums/dd305/Mada_037/Midz... i220.photobucket.com/albums/dd305/Mada_037/Midz... i220.photobucket.com/albums/dd305/Mada_037/Midz... Quote
Ziutka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Piękna...piękna...piękna... Brak słów cóż za CUDO z niej wyrosło :loveu: A jaka jest dużaaa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A te uszy :cool3: :cool3: :cool3::laugh2_2: Quote
asiamm Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 na pierwszym zdjęciu prawie doberman :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To jest ta mała sierotka Lenka???:-o:crazyeye::loveu::loveu::loveu: PIĘKNA!!! Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 AśkaK napisał(a):To jest ta mała sierotka Lenka???:-o:crazyeye::loveu::loveu::loveu: PIĘKNA!!! Niooooo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jej Pańcia mi pisała, że już dwa razy obcy ludzie składali im propozycje odkupienia od nich Lenki - ale to oczywiście absolutnie nie wchodzi w grę :lol: PS. Teraz muszę jeszcze wydusić od Pańciów jej siostry Katki (tej leczonej u nas w domu przed Lenką) o nowe fotki, bo strasznie jestem ciekawa na ile siostry są podobne ;) Quote
Ziutka Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Hallo...hallo...ciociu Mareczko - czy masz jakieś wieści jak tam się miewa Leneczka :loveu: Quote
Recommended Posts