Jump to content
Dogomania

"Szczeniak - czarna Lenka - ma wspaniały domek w Poznaniu"

Recommended Posts

Posted

Tytuł oczywiście zmieniłam...toż to sama przyjemność :loveu:
O przeniesienie wątku też już poprosiłam :lol:

Teraz czekamy na dokładną relacje Marki.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
:multi::multi: na Zachód Lenka pojechała ;)

Ano na zachód :diabloti:
I ma dwuletnią przyjaciółkę........troszkę mniejszą od niej :evil_lol:

Posted

Witam ciotki! :loveu: No przepraszam, że dopiero teraz info, ale wczoraj po dotarciu do domu, z powodu trudów podróży i nadmiaru emocji - tylko dżinsy ściągnęłam i padłam na łóżko :sleep:, a dzisiaj od rana szkoła (historia etologii, ewolucja mózgu i takie tam :cool3: :lol:)

No więc tak: Lenka mieszka w Poznaniu, w bloku, ale ma fajowo, bo nie dość, że ma w domu drugą sunię do towarzystwa (mała, czarna 2-letnia "Kara" - jej Państwo znaleźli ją w zimę wyrzuconą na ulicę i przygarnęli), to za osiedlem jest duży teren zielony, na którym biegają i bawią się razem wszystkie psy z osiedla :multi:
No i ma oczywiście także Pańcię i Pańcia - oboje psiarze od urodzenia, widać, że ich sunia zagarnęła ogromną połać ich dusz, no ale teraz musi się podzielić z Lenką i mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży.

Nowa Pańcia Lenki pisze:

"Lena jest wspaniałym psiakiem. Pierwszą noc spędziła w kuchni pilnując misek;) Nasza dominująca;) suka oczywiście spała z nami. W nocy Lenka opróżniła miskę z jedzonkiem a nad ranem postanowiła jednak odwiedzić nas w sypialni... Kara ( nasz dominująca;) nie pozwoliła:( Na spacerku Lenka czuła się trochę niepewnie ale gdy napotkaliśmy psiaki z okolicznych bloków, w liczbie 6- ciu przystąpiła do zabawy:) Teraz sytuacja jest stabilna. Lena śpi na kanapie w dużym pokoju a Karcia pozostała w sypialni. Wzajemnie podjadają sobie z misek... A, Lena zaczyna walczyć o swoje terytorium i nie wpuszcza Kary na kanapę:) Na razie tyle... ciąg dalszy nastąpi:) "

Zdjęcia też mam obiecane, więc pewnie się pojawią na wątku za jakiś czas :p
Pozdrawiam Was ciotki, trzymajcie teraz kciuki za to, żeby Kara zaakceptowała Lenkę (a potem, jak Lenka podrośnie, to wiadomo, kto tam będzie rządził - już ona u nas w domu dostała dobrą lekcję poglądową od Koli, jak się psy ustawia ;) :eviltong: :evil_lol:)

Posted

no nie mam, bo bez aparatu żeśmy się wybrali :razz:

PS. A w szkole - no baaaardzo ciekawie - tylko trochę zabawnie - w tym wieku znowu siedzieć w ławce :eviltong: :lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Piękna...piękna...piękna...
Brak słów cóż za CUDO z niej wyrosło :loveu:
A jaka jest dużaaa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

A te uszy :cool3: :cool3: :cool3::laugh2_2:

Posted

Jej Pańcia mi pisała, że już dwa razy obcy ludzie składali im propozycje odkupienia od nich Lenki - ale to oczywiście absolutnie nie wchodzi w grę :lol:

PS. Teraz muszę jeszcze wydusić od Pańciów jej siostry Katki (tej leczonej u nas w domu przed Lenką) o nowe fotki, bo strasznie jestem ciekawa na ile siostry są podobne ;)

• 4 months later...