Ziutka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Halo, halo....jak się miewa Leneczka :loveu: Może jakieś nowe foteczki.....przecież cioteczki nie widziały jak Lence stoją już dwa uszka :cool3: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 widziały :diabloti: widziały stojące uszka ;) Quote
Marka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bodziulka napisał(a):widziały :diabloti: widziały stojące uszka ;) :lol: no właśnie - najnowsze zdjęcia Lenki to ma cicia Bodziulka :biggrina: PS. Lenka po wczorajszej, przespanej całkowicie socjalizacji w "Lolku", przez całą noc robiła mi dyskotekę na łóżku :diabloti: i bawiła się świetnie, a za to ja czuję się dzisiaj jak rozpruty balonik :-? ;) Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Boooodziulka!!!:mad::lol: No tak, w Lolku pospała to potem musiała odtańcować!:lol::loveu: Quote
Ziutka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Marka napisał(a)::lol: no właśnie - najnowsze zdjęcia Lenki to ma cicia Bodziulka :biggrina: Bodziulka.........na co Ty jeszcze czekasz :mad: :mad: :mad: Sama sobie obejrzała zdjęcia a cioteczkom nie chce dać :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Bodziulka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 nie oglądałam zdjeć - ja ją na zywo widziałam :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Marka napisał(a)::lol: no właśnie - najnowsze zdjęcia Lenki to ma cicia Bodziulka :biggrina: No to co ta ciocia Marka tu napisała :cool1: Quote
Bodziulka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bo widziałam ją na zywo i zrobiłam foty :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Bodziulka napisał(a):bo widziałam ją na zywo i zrobiłam foty :evil_lol: Bodziulka :diabloti:.........żartowniś jaki no :mad: :mad: Quote
eurydyka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 pieknie jej uszka stoja, wlasciwie uszyska ;) Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Upiły psiutkę i się dziwią że spała!:lol::mad::evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Lenka jest boska! :loveu: Toż to aniołek, naprawdę rozrabiała w nocy? :cool3::evil_lol: Quote
Marka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 AśkaK napisał(a):Upiły psiutkę i się dziwią że spała!:lol::mad::evil_lol: ależ skąd - zero alkoholu - w tej szklance to się soczek tak spienił :cool3: :evil_lol: :eviltong: Ania-Sonia napisał(a):Lenka jest boska! :loveu: Toż to aniołek, naprawdę rozrabiała w nocy? :cool3::evil_lol: Naprawdę :cool3: aż żałowałam, że skoro tak się nią zachwycałyście, to nie wcisnęłam jej którejś z Was choćby na jedną noc - wreszcie bym się wyspała :razz: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Witam...witam i o zdrowie Lenki pytam :cool3: :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Markę od netu prawie odcięło, więc na razie nic nie napisze ;) ale mała pewnie nie daje jej spać :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Szkoda, że Marka ciągle ma problemy z dogo :shake: Nie ma relacji o Lence, fotek, i mało ciotek odwiedza małą, buuuuuuuuuu :shake::placz::placz::placz: Quote
Ania-Sonia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Przekazuję wieści od Marki i Lenki (Marka niestety ma duże problemy z dogo, może się porozumiewać wyłącznie przez privy) U Lenki wszystko OK :p. Wczoraj wyjrzał na światło dziennie pierwszy stały kieł (lewy dolny :p), więc można uznać, że wczoraj skończyła 4 miesiące (i że urodziła się 6 czerwca br.) :BIG: Skóra już dużo lepiej, sierść powolutku porasta pyszczek. Lenka zaczęła wybrzydzać z jedzeniem, za to gryzie bez wyjątków wszystko co się tylko da ścisnąć ostrymi ząbkami. Życie pod jednym dachem z moimi psami układa się w miarę dobrze: Beny - jak na niego - traktuje ją nadzwyczaj wyrozumiale (raz tylko na nią wyjechał jak mu chciała wejść do budy ;-)), z Kolą Lenka kłóci się częściej, no ale to dlatego, że dużo razem przebywają i Kola dużo wkłada dużo starań w wychowanie Lenki, a małej nie zawsze się to podoba i dosyć często mamy w domu "pyskówki" (Kola szczeka na Lenę z podłogi, a Lena odszczekuje się jej z łóżka :evil_lol:). Myślę, że już niedługo będziemy rozglądać się za domem dla małej dobermanko-owczarko-kundelki ;-) Pozdrawiamy wszystkie kochane Dogo-Ciotki! :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wszystkiego najlepszego Lenko!!! :loveu::smilecol::BIG::new-bday: A może Lenka zapoczątkuje rasę dobków ze stojącymi z natury uszkami? :loveu:;) Quote
Ziutka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ależ nam Leneczka wypiękniała :loveu: :loveu: :loveu: Rzeczywiście dobermanek :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 To dopiero są uszyska :evil_lol: :evil_lol: Od razu rzucają się w oczy :cool3: Quote
Marka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ...i spieszę z doniesieniami co u Lenki słychać - a wiadomości są różne: dobre i złe... Z dobrych - Lenka pięknie rośnie, pięknie zarasta sierścią, leczenie nużycy jest już na finiszu i w poniedziałek prawdopodobnie pojedziemy na ostatni zastrzyk. Niedobra wiadomość jest taka, że w międzyczasie okazało się, że Lenka poza nużycą ma jeszcze enostozę (młodzieńcze zapalenie kości) - to takie cholerstwo, które nie wiadomo skąd się bierze (główne teorie są dwie: genetyka lub wirus) i przy niewielkich urazach powoduje czasowe kulenie (utykanie). Leczy się to tylko zapobiegawczo (podawaniem prostych środków przeciwzapalnych) i... czeka, bo gdy psiak podrośnie schorzenie mija samo :roll: U Lenki to było tak, że po przyjeździe ze schroniska trochę kulała, potem było wszystko dobrze, natomiast tydzień temu po zeskoku z łóżka okulała na jedną z przednich łap bardzo mocno i choć do końca dnia jej przeszło to pojechaliśmy do ortopedy, a dzisiaj niestety znowu kuleje :sad: Być może na skutek tego, że od trzech dni intensywnie bawi się z Mysią-Luisią, której Pańcia wyjechała na delegację i sunieczka pomieszkuje tymczasem u nas (Mysia-Luisia to pierwszy szczeniak leczony u nas na tymczasie, a przy okazji najsłodszy psiak świata :loveu:). I tak sobie dziewczynki razem spędzają czas :) Pozdrawiamy dogo-ciotki :bye: Quote
eurydyka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Marka, wreszcie do nas wrocilas aktywnie piszaco i takie sliczne fotki:) Quote
Recommended Posts