agatita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja wczoraj dzwoniłam do Pana Waldka, ale dopiero pierwszy raz;). Jutro postaram się pojachać i poznać Majkę!:lol: Quote
Reno2001 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jedź, jedź a potemzdaj relację. A może zdacie nam relację już we dwie??? Quote
luka1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Majka trzymaj się, jest lepiej :multi: Quote
agatita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bardzo bym chciała, ale jest jedno ale... Ja wkrótce wyjeżdżam za granicę i wracam pod pod koniec października. Tak więc mogłabym wziąć Maję dopiero po powrocie. O ile oczywiście sunia nie znajdzie wcześniej kochającego domu! A jeśli znajdzie, to będzie mi smutno, że nie u mnie, ale będę szczęśliwa, że nie musiała czekać!:p Quote
luka1 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No i co Majeczka, pytają, zachwycają się, litują się bad tobą, a ty nadal w schronisku :-(. Ale jest nadzieja, może jutro ktoś się odważy i wtedy :multi: Quote
Ania-Sonia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='agatita']Bardzo bym chciała, ale jest jedno ale... Ja wkrótce wyjeżdżam za granicę i wracam pod pod koniec października. Tak więc mogłabym wziąć Maję dopiero po powrocie. O ile oczywiście sunia nie znajdzie wcześniej kochającego domu! A jeśli znajdzie, to będzie mi smutno, że nie u mnie, ale będę szczęśliwa, że nie musiała czekać!:p Zawsze to jakaś szansa dla tej słodkiej, delikatnej suni. Spójrzcie na te oczka, ona długo w tych warunkach nie wytrzyma... Ja spojrzałam w te oczka... :-( agatita, a nie dałoby rady, żeby ktoś ze znajomych lub rodziny Majeczkę przechował przez ten miesiąc? :oops: Quote
Szyszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Oj Majeczko cudna, idź ty do kochającego domku. Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Maja nadal za kratami. Bardzo się cieszyła gdy do nie doszłam i bardzo chciała wyjść. Niestety nie zdążyłam "czas mnie gonił. Może jutro Majeczko - jeśi się wyrwę. A z Majeczką siedzi piesek z kulawą łapką i też bardzo chce do domku. Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Majeczka już w nowym domku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola::laola: Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Ziuta co mówisz ? Kiedy, jak, gdzie ???? Pisz bo pęknę, byłam tam dzisiaj i Majeczka płakała, Błagam pisz!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Około 16-stej ktoś z dogo przyjechał po Majeczkę. Nic więcej nie wiem. Pan Waldek dzwonił po mój e-mail...i podawał osobie, która adoptowała Majeczkę. Może to Agatita :roll: :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jak cudownie, wspaniale, to chyba kochana agatita :multi::multi::multi::loveu::loveu: Czekamy na więcej info!!!! Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Tak się cieszę. Udało się, najpierw Ludwik, teraz Majka, czas na Zuzię i collaczkę. Zaczynam wierzyć w sens tego co robimy? Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Luka zmieniaj tytuł :multi: :multi: :multi: [quote name='luka1']Tak się cieszę. Udało się, najpierw Ludwik, teraz Majka, czas na Zuzię i collaczkę. Zaczynam wierzyć w sens tego co robimy? Nie zapominaj o labradorce SABCI....też jest od wczoraj w nowym domku !!!!!!!!!!!!! Quote
Reno2001 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Super, super, super. teraz czekamy na relacj z nowego domku...:mad: Quote
bumerang Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :placz::placz::placz: ale z radości !!! :multi::multi::multi: nich już tylko Majeczkę czekają dni pełne radości i milości Quote
Szyszka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Proszę nie ma mnie pare godzin a tu takie nowinki :) :multi::multi::multi: Quote
agatita Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 tak to ja... Przepraszam wcześniej nie miałam czasu dać znać.Maja śpi teraz przy moich nogach...Wcześniej spała na moich kolanach, ale teraz to miejsce zajął laptop;) Prawdę powiedziawszy jechałam tylko ją obejrzeć, ale dzięki perswazji Pana Waldka wróciłam już z Mają. Póki co jest bardzo grzeczna w samochodzie zachowywała się nienagannie, spokojnie dała się wykąpać(trzeba się było szybko pozbyć tego zapaszku...), bardzo pilnuje się mojej nogi. Jest trochę zestrachana ale cudnie bawi się piłeczką! Quote
Reno2001 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Reno2001 napisał(a):Jedź, jedź a potemzdaj relację. A może zdacie nam relację już we dwie??? Teraz mogę to powiedzieć: A nie mówiłam...:multi::multi::multi:??? Strasznie się cieszę o czekam na dalsze info. Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 agatita napisał(a):tak to ja... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tak myślałam, że to Ty :loveu: kiedy pan Waldek do mnie zadzwonił prosząc o e-mail....ale nie byłam pewna....gdyż pisałaś, że wyjeżdżasz za granicę....i nie możesz jej teraz wziąć z powodu wyjazdu. A co teraz będzie z Mają kiedy wyjedziesz :roll: Czy jakieś foteczki Majeczki będą nie lada dzień :cool3: Quote
agatita Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No mówiłaś mówiłaś Reno...:lol: ale problem mojego wyjazdu nadal pozostaje otwarty... Jeśli rodzice nie zakochają się w niej od pierwszego wejrzenia to pozostanie jakiś hotelik...to będą 2 tygodnie Quote
_Natalia_M_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cudownie ,ze psiaczek ma kochany cieply domek :multi::multi: Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 agatita napisał(a):Jeśli rodzice nie zakochają się w niej od pierwszego wejrzenia to pozostanie jakiś hotelik...to będą 2 tygodnie czyli będzie dobrze.......w Majce nie można się nie zakochać :loveu: zresztą wiesz sama po sobie....przyjechałaś Ją dzisiaj tylko poznać....i wrócić bez niej nie umiałaś :multi: Quote
agatita Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ok! My z Mają pójdziemy już chyba spać! życzymy wszystkim dobrej nocy! A jutro na działce spróbuję zrobić kilka fotek, żeby zaspokoić ciekawość Drogich Cioteczek:cool3: Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Dogo cioteczki życzą wspaniałych i kolorowych snów :loveu: :loveu: Śpij Majeczko spokojnie.....już nikt Cię nie skrzywdzi :shake: Quote
Recommended Posts