Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo bym chciała, ale jest jedno ale...
Ja wkrótce wyjeżdżam za granicę i wracam pod pod koniec października.
Tak więc mogłabym wziąć Maję dopiero po powrocie.
O ile oczywiście sunia nie znajdzie wcześniej kochającego domu!
A jeśli znajdzie, to będzie mi smutno, że nie u mnie, ale będę szczęśliwa, że nie musiała czekać!:p

Posted

No i co Majeczka, pytają, zachwycają się, litują się bad tobą, a ty nadal w schronisku :-(. Ale jest nadzieja, może jutro ktoś się odważy i wtedy :multi:

Posted

[quote name='agatita']Bardzo bym chciała, ale jest jedno ale...
Ja wkrótce wyjeżdżam za granicę i wracam pod pod koniec października.
Tak więc mogłabym wziąć Maję dopiero po powrocie.
O ile oczywiście sunia nie znajdzie wcześniej kochającego domu!
A jeśli znajdzie, to będzie mi smutno, że nie u mnie, ale będę szczęśliwa, że nie musiała czekać!:p

Zawsze to jakaś szansa dla tej słodkiej, delikatnej suni. Spójrzcie na te oczka, ona długo w tych warunkach nie wytrzyma... Ja spojrzałam w te oczka... :-(
agatita, a nie dałoby rady, żeby ktoś ze znajomych lub rodziny Majeczkę przechował przez ten miesiąc? :oops:

Posted

Maja nadal za kratami. Bardzo się cieszyła gdy do nie doszłam i bardzo chciała wyjść. Niestety nie zdążyłam "czas mnie gonił. Może jutro Majeczko - jeśi się wyrwę.
A z Majeczką siedzi piesek z kulawą łapką i też bardzo chce do domku.

Posted

Majeczka już w nowym domku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
:laola::laola:

Posted

Ziuta co mówisz ? Kiedy, jak, gdzie ???? Pisz bo pęknę, byłam tam dzisiaj i Majeczka płakała, Błagam pisz!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Około 16-stej ktoś z dogo przyjechał po Majeczkę.
Nic więcej nie wiem.
Pan Waldek dzwonił po mój e-mail...i podawał osobie, która adoptowała Majeczkę.
Może to Agatita :roll: :cool3:

Posted

Luka zmieniaj tytuł :multi: :multi: :multi:

[quote name='luka1']Tak się cieszę. Udało się, najpierw Ludwik, teraz Majka, czas na Zuzię i collaczkę. Zaczynam wierzyć w sens tego co robimy?

Nie zapominaj o labradorce SABCI....też jest od wczoraj w nowym domku !!!!!!!!!!!!!

Posted

tak to ja... Przepraszam wcześniej nie miałam czasu dać znać.Maja śpi teraz przy moich nogach...Wcześniej spała na moich kolanach, ale teraz to miejsce zajął laptop;)
Prawdę powiedziawszy jechałam tylko ją obejrzeć, ale dzięki perswazji Pana Waldka wróciłam już z Mają. Póki co jest bardzo grzeczna w samochodzie zachowywała się nienagannie, spokojnie dała się wykąpać(trzeba się było szybko pozbyć tego zapaszku...), bardzo pilnuje się mojej nogi. Jest trochę zestrachana ale cudnie bawi się piłeczką!

Posted

Reno2001 napisał(a):
Jedź, jedź a potemzdaj relację. A może zdacie nam relację już we dwie???

Teraz mogę to powiedzieć:
A nie mówiłam...:multi::multi::multi:???

Strasznie się cieszę o czekam na dalsze info.

Posted

agatita napisał(a):
tak to ja...

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Tak myślałam, że to Ty :loveu: kiedy pan Waldek do mnie zadzwonił prosząc o e-mail....ale nie byłam pewna....gdyż pisałaś, że wyjeżdżasz za granicę....i nie możesz jej teraz wziąć z powodu wyjazdu.

A co teraz będzie z Mają kiedy wyjedziesz :roll:

Czy jakieś foteczki Majeczki będą nie lada dzień :cool3:

Posted

No mówiłaś mówiłaś Reno...:lol: ale problem mojego wyjazdu nadal pozostaje otwarty... Jeśli rodzice nie zakochają się w niej od pierwszego wejrzenia to pozostanie jakiś hotelik...to będą 2 tygodnie

Posted

agatita napisał(a):
Jeśli rodzice nie zakochają się w niej od pierwszego wejrzenia to pozostanie jakiś hotelik...to będą 2 tygodnie

czyli będzie dobrze.......w Majce nie można się nie zakochać :loveu:
zresztą wiesz sama po sobie....przyjechałaś Ją dzisiaj tylko poznać....i wrócić bez niej nie umiałaś :multi:

Posted

Ok! My z Mają pójdziemy już chyba spać! życzymy wszystkim dobrej nocy! A jutro na działce spróbuję zrobić kilka fotek, żeby zaspokoić ciekawość Drogich Cioteczek:cool3: