luka1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 W naszym schronisku jest miejsce do któego docierają chyba jedynie pracownicy i wolentariszki. W ostatnim boksie pod tzw. wiatąo dkryłam przecudownąpsinę. Psina trafiła do schroniska w sposób mało orginalny - została przez kogoś przywiązana do schroniskowego ogrodzenia. Ktoś się jej pozbył skazując ją na strach i tęsknotę za człwiekiem. Sunia ma na imię Maja - to imię "robocze"- ma ok. 2 lata (albo mniej) ,jest średniego wzrostu, drobniutka, delikatna i strasznie zastraszona. Jest wysterylizowana. Maja bardzo potrzebuje domu, w którym będzie bezpieczna. Quote
luka1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Nie umię opisać jak ten pies pragnie być z człwiekiem, jak rozpaczliwie bronił się przed powrotem do boksu i jak płakała gdy musiałam odejść. Proszę pomóżcie jej. Quote
bumerang Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Tośliczna sunia - musi mieć domek!!! do kogo podawać kontakt w sprawie adopcjo i chęci dowiedzenia się czegoś więcej???? czy można prosić trochę więcej fotek??? Quote
luka1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Maja jest w schronisku w Sochaczewie i tam trzeba dzwonić tel. 0 668 432 419 Quote
luka1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Zdjęcia może nie oddają jej urody i wdzięku, ale Maja przez cały czas chciała się przytulać. Wręcz chciała aby wziąć ją na ręce. I ta rozpacz w oczach :shake: :-( Quote
bumerang Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Luka - jak jej nigdzie więcej nie poogłaszasz to poprostu zginie w tłumie!!! tym bardziej że piszesz że jest gdzieś w boksie niewidoczna! postaraj sie o pomoc w ogłaszaniu jej w innych bezpłatnych portalach! poproś koleżanki - napewno ci pomogą! jeżeli zawładneła twoim serduszkiem to napewno innych tez zauroczy:loveu: Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Czy sunia jest na allegro i na innych portalach. Mogę ją wystawić. Jest śliczna bardzo. Quote
bumerang Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nie ma ogłoszeń - dlatego do ciebie pisałam :oops: Quote
malagos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 I to imię...Ja też mam Majeczkę i jest już szczęśliwa, to i ta musi! Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Luka ten numer 0 692 005 758 nie jest aktualny :shake: Podaj ten pierwszy w ogłoszeniach i pana Waldka bo prosił aby dawać też jego numer....606 383 462 Quote
bumerang Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 proszę podajcie supergodze aktualne telefony - robi małej ogłoszenia! dobrze by było gdyby telefon ktoś odbierał!!! Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bumerang napisał(a):proszę podajcie supergodze aktualne telefony - robi małej ogłoszenia! dobrze by było gdyby telefon ktoś odbierał!!! Dzięki za info :loveu: Już piszę priva do supergogi....te telefony, które podałam są aktualne nawet 24 na dobę :cool3: Dziękuje Wam za pomoc w ogłaszaniu małej Majki :lol: Quote
bumerang Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 To zasługa Supergogii - Majka na to zasługuje:loveu: będziemy się wspolnie cieszyć jak znajdzie domek:loveu: Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bumerang napisał(a):To zasługa Supergogii - Majka na to zasługuje:loveu: będziemy się wspolnie cieszyć jak znajdzie domek:loveu: Jeszcze raz bardzo dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jutro wstawię linki do ogłoszeń. A teraz pisze tekst. Nie wiem co wyjdzie z tego bo umieram powoli na bół głowy - cosik dzisiaj nieciekawy dzień. Ale sunia jest taka śliczna. Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 supergoga napisał(a):Jutro wstawię linki do ogłoszeń. A teraz pisze tekst. Nie wiem co wyjdzie z tego bo umieram powoli na bół głowy - cosik dzisiaj nieciekawy dzień. Wyjdzie, wyjdzie....na pewno :lol: Dzisiaj taka pogoda, że główki bolą :shake: supergoga napisał(a):Ale sunia jest taka śliczna. Śliczna, śliczna....i ta nieudana adopcja :-( Widać na zdjęciach jak Majeczka patrzy na pana Waldka :placz:...tak bardzo chce do człowieka. W Azorku mamy takich bidulek 140 :shake: :-( Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Majka na allegro: http://www.allegro.pl/item242323581_majka_niezwykle_piekna_mloda_sunia_szuka_domu_.html Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A co było z ta nieudana adopcja. Ktos ją oddał? Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 supergoga napisał(a):A co było z ta nieudana adopcja. Ktos ją oddał? Tak :-( :-( Jutro wszystkiego dokładnie się dowiem....chyba wróciła jakoś w tych ostatnich dniach do Azorka bo w tamtym tygodniu to jej nie widziałam :shake: :shake: Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jest jeszcze tutaj: [FONT=Times New Roman]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/657948_mloda_sliczna_majka_podrzucona_do.html[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=880261&cid=170[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.aaaby.pl/100,47260,,,,22962879,Zwierzaki,SHOW.html[/FONT][FONT=Times New Roman]?[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=30199&id_kat=11&pi=0[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]http://psy.euroanimal.eu/hodowle.php?nr=12157[/FONT] Quote
angie123 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 do góry Majeczko, do góry, niech Cię wreszcie wszyscy zobaczą Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Musi znaleźć dom, jest naprawde śliczna!!! Quote
luka1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 No proszę jak moje wścipstwo się opłaca. Cieszę się że Maja tak wszystkim się podoba, to psina która chwyta za serce. Dziękuję za ołoszenia. Miałam wczoraj sama się tym zająć ale mnie uprzedziłaś, dzięki. No to jeszcze zdjęcie na którym widać (?) ogonek. Nestety ogonek sam bał się wychylić. Quote
asiamm Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 W tym nowym domu to ona chyba musiała 'trochę' pomieszkać, bo ja jej w ogóle ze schroniska nie kojarzę. Ciekawe dlaczego ją oddali. Quote
Recommended Posts