Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bumerang napisał(a):
Luka - a możesz się dowiedzieć???

Gdzieś po dogo krąży Ziuta-23 ona na pewno bęzie to wiedziała, ma zawsze aktualne informacje od P.Zyty

Posted

asiamm napisał(a):
w przypadku gdyby znalazł się tymczas trzeba Maję po prostu wyadoptować na swoje nazwisko.

Racja.....jeżeli brane są psiaki na tymczas to adoptujemy je na siebie.
Tylko w ten sposób....innej opcji nie ma :shake:

Posted

Zaszczepiłam Majeczkę pewnej Pani, która niedawno stracił swoją psinę po 16 latach. Tylko jeszcze nie wspomniałam o opłatach adopcyjnych. Najpier chcę ją "rozłechtać" :evil_lol:.

Posted

trudno jest powiedzieć coś o psie który trafił w taki sposób do schroniska.
Z psami to na pewno się dogada jeśli nie zostanie przez nie pogryziona. W niej nie ma ani cienia agresji. To bardzo spokojna psina.
Co do dzieci to można spróbować jej coś rzucić, ale chyba nie weżmie :evil_lol:.
Przychodzi tam taka mała dziewczynka, więc....
Zdrowie? - kto ma to ocenić jak wet pojawia się i znika, kiedy ma badać?
Dla mnie jest trochę chuda, zwłaszcza porównując z innymi grubasami.
Myślę że najlepiej o to wszystko pytać P. Zytę i P. Waldka

Posted

bumerang napisał(a):
luka1 - jak Majeczka dogaduje się z innymi pieskami??
czy wiadomo coś o jej stanie zdrowia?
jak reaguje w zabawie z dziećmi??

Inne psiaki ok.......mieszka teraz w boksie z inną sunią i nie ma żadnych nieporozumień....a nawet schodzi tej drugiej suni z drogi....nie jest nic a nic konfliktowa.
Do dzieci zapewne też jest ok....przychodzi tam chłopiec i nie próbuje go zjeść :lol:......Ona lgnie do ludzi jak magnes do metalu....istny pies stworzony dla człowieka....prawdziwy przyjaciel....szkoda, że ktoś Ją tak bardzo skrzywdził :shake:
Zdrowie....to tak jak napisała Luka....wet jest od przypadku do przypadku....Majeczka ogólnie wygląda na zdrowego psiaka a jej chudziutki to zapewne przez to iż Majka nie ma najlepszego apetytu odkąd Ją "kochani" państwo :angryy: :mad: odprowadzili do schroniska :-(