luka1 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 A psinka siedzi w schronisku i płacze. Quote
Ziutka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='bumerang']napiszcie w tytule że pilny DT - plis Luka musi dopisać w tytule... Quote
luka1 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Dopiałam, że potrzebny tymczas tylko nie wiem jak to w n/ schronisku się organizuje? Quote
Hala Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 chyba nie doczytałam do końca..dlaczego pilny DT? Czy coś sięszczególnego dzieje? Quote
luka1 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 bumerang napisał(a):Luka - a możesz się dowiedzieć??? Gdzieś po dogo krąży Ziuta-23 ona na pewno bęzie to wiedziała, ma zawsze aktualne informacje od P.Zyty Quote
asiamm Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ja Ziutą nie jestem, ale mogę powiedzieć, że w przypadku gdyby znalazł się tymczas trzeba Maję po prostu wyadoptować na swoje nazwisko. Quote
Ziutka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 asiamm napisał(a): w przypadku gdyby znalazł się tymczas trzeba Maję po prostu wyadoptować na swoje nazwisko. Racja.....jeżeli brane są psiaki na tymczas to adoptujemy je na siebie. Tylko w ten sposób....innej opcji nie ma :shake: Quote
luka1 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Zaszczepiłam Majeczkę pewnej Pani, która niedawno stracił swoją psinę po 16 latach. Tylko jeszcze nie wspomniałam o opłatach adopcyjnych. Najpier chcę ją "rozłechtać" :evil_lol:. Quote
Szyszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Łechc, Łechc, Luka. Może się uda. :) Quote
bumerang Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 przecież napewno w kosztach adopcyjnych - wszyscy zainteresowani napewno pomogą:placz: Quote
supergoga Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No jasne że pomożemy. BYle domek super był dla sunieczki. Quote
bumerang Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 luka1 - jak Majeczka dogaduje się z innymi pieskami?? czy wiadomo coś o jej stanie zdrowia? jak reaguje w zabawie z dziećmi?? Quote
luka1 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 trudno jest powiedzieć coś o psie który trafił w taki sposób do schroniska. Z psami to na pewno się dogada jeśli nie zostanie przez nie pogryziona. W niej nie ma ani cienia agresji. To bardzo spokojna psina. Co do dzieci to można spróbować jej coś rzucić, ale chyba nie weżmie :evil_lol:. Przychodzi tam taka mała dziewczynka, więc.... Zdrowie? - kto ma to ocenić jak wet pojawia się i znika, kiedy ma badać? Dla mnie jest trochę chuda, zwłaszcza porównując z innymi grubasami. Myślę że najlepiej o to wszystko pytać P. Zytę i P. Waldka Quote
Szyszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dobranoc, Majeczko. Mam nadzieję, że Ci Państwo się jednak zdecydują Quote
Ziutka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 bumerang napisał(a):luka1 - jak Majeczka dogaduje się z innymi pieskami?? czy wiadomo coś o jej stanie zdrowia? jak reaguje w zabawie z dziećmi?? Inne psiaki ok.......mieszka teraz w boksie z inną sunią i nie ma żadnych nieporozumień....a nawet schodzi tej drugiej suni z drogi....nie jest nic a nic konfliktowa. Do dzieci zapewne też jest ok....przychodzi tam chłopiec i nie próbuje go zjeść :lol:......Ona lgnie do ludzi jak magnes do metalu....istny pies stworzony dla człowieka....prawdziwy przyjaciel....szkoda, że ktoś Ją tak bardzo skrzywdził :shake: Zdrowie....to tak jak napisała Luka....wet jest od przypadku do przypadku....Majeczka ogólnie wygląda na zdrowego psiaka a jej chudziutki to zapewne przez to iż Majka nie ma najlepszego apetytu odkąd Ją "kochani" państwo :angryy: :mad: odprowadzili do schroniska :-( Quote
bumerang Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to chodzący ideał i tak bardzo skrzywdzony - biedna Majeczka:loveu: Quote
Szyszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Majeczko trzymaj się ciepło i czekamy nadal. Quote
luka1 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Maleńka, ktoś bardzo cię skrzywdził, ale wszyscy szukają ci nowego domku. Wytrzymaj Quote
BasiaD Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Majeczko wskakuj na 1 stronkę po domek! Taki mikrusik nie może tak długo tkwić w zimnym boksie! Ludziska zlitujcie się! Quote
supergoga Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Majeczka - jeszcze nie w domku. A z taka nadzieja zaglądałam. Nie rozumiem. Jest młoda, śliczna, kochająca. Gdzie te domki oczy mają :shake: Quote
Szyszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja właśnie nie wiem gdzie mają oczy. Luka milczy, może coś kombinuje :cool3: Quote
Recommended Posts