Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Szyszka napisał(a):I pewnie dostanie sraczki:evil_lol: Cioteczko....jesteś niemożliwa :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: agatita napisał(a):Nic z tych rzeczy! Już mamy to przetestowane:cool3: A poza tym wszystko z umiarem! Pewnie....mój Ares jak je winogronka z umiarem to też sraczki nie ma :evil_lol: Quote
Szyszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ajaks by dostał po winogronach, hi,hi. Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Agatita czy udało Ci się skontaktować z jakimś szkoleniowcem :roll: Quote
agatita Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Tak, umówiłam się z trenerką!:fadein: Ale dopiero na piątek:-( Quote
Szyszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Super. Mam nadzieje, ze Majeczka do tego czasu nikogo nie pokąsa :diabloti: Quote
agatita Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 dziś umówiłam się na spacer z koleżanką, która ma dwuletniego synka, więc specjalnie na tę okazję nabyłam Mai kaganiec. Na szczęście w stosunku do dziecka nie przejawiała żadnych wrogich zamiarów. Oczywiście była cały czas pod ścisłym nadzorem:cool3: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 agatita napisał(a): Na szczęście w stosunku do dziecka nie przejawiała żadnych wrogich zamiarów. Dzielna Majeczka :multi: :multi: Quote
luka1 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Majka nie zawiedż ciotki. Jedz winogrona a dzieci zowstaw innym. Quote
ania14p Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jeśli dalej będą problemy, to proponuję napisać do Elurina, jego ojciec jest doskonałym "wychowawcą" psów, opiekował się Dagną mojej teściowej, (a cholera z niej straszna, z Dagny, a nie z teściowej) i już nie ma problemów ze zjadaniem ludzi, tylko zwierzątek nie lubi, bo po prostu broni swoją Panią. Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='ania14p']Jeśli dalej będą problemy, to proponuję napisać do Elurina, jego ojciec jest doskonałym "wychowawcą" psów Ooooo....rzeczywiście Aniu :multi: Elurin adoptował w tamtym roku z naszego Azorka psiaka.....więc może jak tata się dowie, że to kolejny azorkowiec :evil_lol: to nie odmówi naszej Majeczce :loveu: Quote
agatita Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dzięki! Będę pamiętała!!! Na razie czekamy na piątkową wizytę pani trenerki. Zobaczymy, co nam powie... A póki co kilka niedzielnych fotek.Maja zziajana, bo ją trochę za rowerem przegoniłam Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='agatita']Dzięki! Będę pamiętała!!! Na razie czekamy na piątkową wizytę pani trenerki. Zobaczymy, co nam powie... A póki co kilka niedzielnych fotek.Maja zziajana, bo ją trochę za rowerem przegoniłam:evil_lol: Nie widzę foteczek :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
agatita Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='ziuta-23']Nie widzę foteczek :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Ups! Sorry! Nie wiem co się stało, ale wczoraj wieczorem były:oops: Wrzucam więc jeszcze raz, może tym razem się uda!:razz: Quote
Ziutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='agatita'] Wrzucam więc jeszcze raz, może tym razem się uda!:razz:[/quote] Nadal nie ma :shake: :shake: :shake: Quote
Ziutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Szyszka']Ostatnio Imagshack strajkuje. Mnie też[/quote] A mi wchodzą fotki.........to już nie wiem co jest grane :-( :shake: Quote
agatita Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='ziuta-23']Nadal nie ma :shake: :shake: :shake:[/quote] Dziwne... A ja nawet ja nie jestem zalogowana to je widzę... Czemu się tak dzieje? Zupełnie sie na tym nie znam... Quote
agatita Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='agatita']Dzięki! Będę pamiętała!!! Na razie czekamy na piątkową wizytę pani trenerki. Zobaczymy, co nam powie... A póki co kilka niedzielnych fotek.Maja zziajana, bo ją trochę za rowerem przegoniłam Naprawdę nie widzicie??? Quote
Ziutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='agatita']Naprawdę nie widzicie???[/quote] No z ręką na sercu nie widzę :shake: Nie wiem jak inni.....ale z tego co pisała Szyszka to Ona też nie widzi :-( Quote
luka1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 ja też nie widzę choć okular na nosie Quote
Reno2001 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 U mnie (na dwóch komputerach) tez nic nie ma :shake:. Quote
Ziutka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Agatita jak chcesz to mi wyślij zdjęcia na maila [email protected] Spróbuje je wstawić. Quote
agatita Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Zadziwiające, bo ja też na drugim kompie sprawdziłam nie logując się wcale i były... To przekracza moje granice pojmowania... Cóż poddaje się... Dla zainteresowanych zdjęcia są tu: http://picasaweb.google.com/agata.marszalek/Maja02 Quote
Ania-Sonia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja też nie widzę zdjęć, to pewnie sprawa przeglądarki. A jak zachowanie suni? Jest jakaś poprawa? Quote
Recommended Posts