luka1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ja ją widziałam wcześniej i od początku mnie zaintrygowała, ale najpierw zajęłam się Ludwiczkiem. Teraz gdy Ludwiczek prawie już w domku, szukałam następnej bidy. P.Waldek polecił Zuzię i podczas wyciągania Zuzi z boksu zobaczyłam mordkę Maji. Quote
Reno2001 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :iloveyou: Uwielbiam takie łatki. Ciekawe dlaczego...:hmmmm:??? :evil_lol: Aaaaa, mam dwie u siebie w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Majeczko - obyś i ty znalazła wkrótce domek. Quote
agusiazet Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Niesamowicie urokliwa sunia, gdyby nie to, że mój tymczas zajęty wzięłabym ją do siebie, a tam mam Ginkę:) Quote
asiamm Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Sunieczka jest wspaniała. Przytulaczek z niej ogromny. Trochę taka szczeniaczkowata. Ona do schroniska trafiła niedawno i szybko została adoptowana, dlatego jej nie kojarzyłam. Na razie nie wiemy dlaczego ją oddali bo dziś nie było pani Zyty. Quote
supergoga Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Uzupelnię te fotki w ogłoszeniach. Mnie też się podoba sunia, śliczna. Reno, ja tam też wiem, skąd Twoje upodobanie do łatek. Chyba wiem nawet dość dobrze :razz: :evil_lol: Quote
Brucio Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 banerki dla Majusi, moze sie komus przydadza Quote
luka1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Ach dzięuję za banerek, właśnie miałam błagać, sama nie umię robić. Quote
Brucio Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 dodalam jeszcze wiekszy choc malo kto ma miejsce ;) Quote
luka1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Mam jeszcze jedną psinę "pod opieką" więc jeśi czas pozwoli i chęci starczy - proszę o banerek dla niej. To link do tego wątku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79231 Quote
Szyszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witaj Majeczko miło cię poznać. Rzeczywiście sunia niezwykłej urody. Mam nadzieję, ze domek się szybko znajdzie. Quote
luka1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Majka jest tak delikatnym pieskiem, że każdy dzień w schronisku to dla niej straszne przeżycie. Jest przerażona, warunkami w jakich się znalazła, brakiem człowieka uboku którego poczułaby się pewniej. Quote
bumerang Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czy ktoś interesuje się Majeczką z ogłoszeń????? Quote
Ziutka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 bumerang napisał(a):Czy ktoś interesuje się Majeczką z ogłoszeń????? Niestety.....nikt nie dzwonił zarówno do pana Waldka jak i pani Zyty :-( :-( Quote
bumerang Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 może w tytule napisać że szukamy DT bo ona w tym schronie zmarnieje:shake: Quote
Ania-Sonia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jaka śliczna, delikatna sunia, smutne, że nikt się nią nie interesuję. Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu... Quote
Ziutka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Majeczka tak strasznie potrzebuje swojego człowieka, że kiedy w sobotę wypuściłyśmy Ją z Asiamm z boksu, żeby zrobić jej zdjęcia to wcale nie biegała po placu jak inne psiaki kiedy zostaną wypuszczone.............szła koło mojej nogi abym tylko jej nie zostawiła....nie odeszła od nas na moment :shake:........kiedy wracałyśmy Ją zamknąć do boksu to było najgorsze :-(.........nie chciała wejść (wcale się jej nie dziwię)......łapki wchodziły jej w siatkę tak bardzo się zapierała i Asiamm musiała Majeczke wepchnąć na siłę :-(....płacz jaki był kiedy znikałyśmy Jej z oczy możecie sobie sami wyobrazić :shake: Quote
luka1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ziuta wierzę ci, to samo przeżyłam. Gdy ją próbowałam wprowadzić zaczęła się zapierać, wzięłam ją na ręce i wniosłm do boksu. Przylgnęła do mnie i zaczęła popiskując lizać w boksie strasznie zaskowyczała. A gdy odchodziłm - no to już totalny psi płacz. Byłam z synem, zaczął nagle się spieszyć, bo wiedział czym to grozi - szusty pies w domu. Quote
bumerang Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 napiszcie w tytule że pilny DT - plis Quote
Recommended Posts