Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ją widziałam wcześniej i od początku mnie zaintrygowała, ale najpierw zajęłam się Ludwiczkiem. Teraz gdy Ludwiczek prawie już w domku, szukałam następnej bidy. P.Waldek polecił Zuzię i podczas wyciągania Zuzi z boksu zobaczyłam mordkę Maji.

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:iloveyou: Uwielbiam takie łatki. Ciekawe dlaczego...:hmmmm:??? :evil_lol: Aaaaa, mam dwie u siebie w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Majeczko - obyś i ty znalazła wkrótce domek.

Posted

Sunieczka jest wspaniała. Przytulaczek z niej ogromny. Trochę taka szczeniaczkowata. Ona do schroniska trafiła niedawno i szybko została adoptowana, dlatego jej nie kojarzyłam. Na razie nie wiemy dlaczego ją oddali bo dziś nie było pani Zyty.

Posted

Majka jest tak delikatnym pieskiem, że każdy dzień w schronisku to dla niej straszne przeżycie. Jest przerażona, warunkami w jakich się znalazła, brakiem człowieka uboku którego poczułaby się pewniej.

Posted

bumerang napisał(a):
Czy ktoś interesuje się Majeczką z ogłoszeń?????

Niestety.....nikt nie dzwonił zarówno do pana Waldka jak i pani Zyty :-( :-(

Posted

Majeczka tak strasznie potrzebuje swojego człowieka, że kiedy w sobotę wypuściłyśmy Ją z Asiamm z boksu, żeby zrobić jej zdjęcia to wcale nie biegała po placu jak inne psiaki kiedy zostaną wypuszczone.............szła koło mojej nogi abym tylko jej nie zostawiła....nie odeszła od nas na moment :shake:........kiedy wracałyśmy Ją zamknąć do boksu to było najgorsze :-(.........nie chciała wejść (wcale się jej nie dziwię)......łapki wchodziły jej w siatkę tak bardzo się zapierała i Asiamm musiała Majeczke wepchnąć na siłę :-(....płacz jaki był kiedy znikałyśmy Jej z oczy możecie sobie sami wyobrazić :shake:

Posted

Ziuta wierzę ci, to samo przeżyłam. Gdy ją próbowałam wprowadzić zaczęła się zapierać, wzięłam ją na ręce i wniosłm do boksu. Przylgnęła do mnie i zaczęła popiskując lizać w boksie strasznie zaskowyczała. A gdy odchodziłm - no to już totalny psi płacz. Byłam z synem, zaczął nagle się spieszyć, bo wiedział czym to grozi - szusty pies w domu.