Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka jak będziecie jechać to dajcie znać... Może mi się uda też wybrać :) Tam zima cudna (byliśmy dzisiaj rano na działce) więc jakieś fotki można by porobić....

Posted

Asior dzisiaj mam czas, ale dopiero po 16 ... Podaję swój numer telefonu : 509 041 173 jak będziesz mieć czas, to zadzwoń tylko proszę, dzwoń tak po 14 ( między 12 -14 nie będę mogła obierać )

Jagienka jeśli dacie radę jechać we czwartek, to się piszę :p w piątek niestety nie dam rady :shake:

Posted

t_kasiek napisał(a):
Knapiczek jest teraz w hoteliku, tak ??? jak sie czuje ???

Jest jest, ale w zewnętrzych boksach, marznie okropnie, energia go rozpiera i strasznie tęskni za człwoiekiem, jak się go zostawia po spacerze w boksie to widać, ze mu serce pęka :placz:. Jutro się z maluchem zobacze. pójdziemy na spacerek, wezme jakieś prześcieradło chociaż, zostało mi coś jeszcze z darów od Pani z Żabciucha, strasznie cieniutkie, ale zawsze coś...

Posted

a ja idiotka ostatnio wyrzuciłam poduszkę starą puchową :wallbash::wallbash::wallbash:
NOo ale ta kołderka chociaż cieplusia... i ta narzuta....Kurde moze jeszcze mojemu posu zabore poduychę do spania a dla niego ukradne fretkom :hmmmm:
można by było tak zrobić :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
a ja idiotka ostatnio wyrzuciłam poduszkę starą puchową :wallbash::wallbash::wallbash:
NOo ale ta kołderka chociaż cieplusia... i ta narzuta....Kurde moze jeszcze mojemu posu zabore poduychę do spania a dla niego ukradne fretkom :hmmmm:
można by było tak zrobić :diabloti:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Asior, dzizus, bo się na Ciebie własny zwierzyniec obrazi...

Posted

Asior napisał(a):

Asior - nie martw sie:loveu: - puchowe rzeczy nie nadaja sie na szczęscie dla psiaków bo gdy rozszarpią pazurkami taką puchowa kołderkę to sprzątania jest ze ho ho...:lol:

Posted

monita napisał(a):
Jeden psiak dostał puchową poduchę :razz: Tylko nie wiem od kogo ( tzn nie pamiętam ) :p

Od E.DEREK :loveu: Nasz Ralfik, na wątku można zobaczyc jakie Panisko z niego z taką poduchą, ale faktem jest to, że nie dla wszytskich sie nadaje, Knapik np puchowego by nie mógłby mieć :eviltong:

Posted

dziołszki.. czy jakieś tam inne cieńsze niż kocyk materiały tez się przydadzą w hotelu????

kurde dała bym na bazarki kilka ksiązek, ale monita chyba się z tym wszystkim nie zabrała by środkami miejskiej komunikacji :roll: