Asior Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 monita, było by cudnie, bo kurde choć bym chciała to nie dam rady tego zawieść nigdzie... Quote
ewikS Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jagienka jak będziecie jechać to dajcie znać... Może mi się uda też wybrać :) Tam zima cudna (byliśmy dzisiaj rano na działce) więc jakieś fotki można by porobić.... Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Asior dzisiaj mam czas, ale dopiero po 16 ... Podaję swój numer telefonu : 509 041 173 jak będziesz mieć czas, to zadzwoń tylko proszę, dzwoń tak po 14 ( między 12 -14 nie będę mogła obierać ) Jagienka jeśli dacie radę jechać we czwartek, to się piszę :p w piątek niestety nie dam rady :shake: Quote
Jagienka Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 karusiap napisał(a):sliczne banerki:) no to ciotka bierz, nie pytaj :) Quote
Asior Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 nie wchodziłam na dogo :( przepraszam :( następnym razem moze się uda.. ale musze wiedzieć dzień wcześniej... Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Spoko ;) To się dogadamy na kolejne dni :p Quote
t_kasiek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Knapiczek jest teraz w hoteliku, tak ??? jak sie czuje ??? Quote
Jagienka Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 t_kasiek napisał(a):Knapiczek jest teraz w hoteliku, tak ??? jak sie czuje ??? Jest jest, ale w zewnętrzych boksach, marznie okropnie, energia go rozpiera i strasznie tęskni za człwoiekiem, jak się go zostawia po spacerze w boksie to widać, ze mu serce pęka :placz:. Jutro się z maluchem zobacze. pójdziemy na spacerek, wezme jakieś prześcieradło chociaż, zostało mi coś jeszcze z darów od Pani z Żabciucha, strasznie cieniutkie, ale zawsze coś... Quote
karusiap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ehh koniecznie musimy zdobyc jakies koce,kolderki i to caly zapas...Jaga a moze znajdzie sie jakies miejsce w srodku?warto spytac:oops: Quote
ewikS Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a może sobota? rano. mam kocyk polarkowy z IKEA -przyda się? Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kocyk i do tego polarkowy, to cieplutki jest :razz: Quote
Asior Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a ja idiotka ostatnio wyrzuciłam poduszkę starą puchową :wallbash::wallbash::wallbash: NOo ale ta kołderka chociaż cieplusia... i ta narzuta....Kurde moze jeszcze mojemu posu zabore poduychę do spania a dla niego ukradne fretkom :hmmmm: można by było tak zrobić :diabloti: Quote
Jagienka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Asior napisał(a):a ja idiotka ostatnio wyrzuciłam poduszkę starą puchową :wallbash::wallbash::wallbash: NOo ale ta kołderka chociaż cieplusia... i ta narzuta....Kurde moze jeszcze mojemu posu zabore poduychę do spania a dla niego ukradne fretkom :hmmmm: można by było tak zrobić :diabloti: :lol::lol::lol::lol::lol: Asior, dzizus, bo się na Ciebie własny zwierzyniec obrazi... Quote
ewikS Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 nie mogę znaleźć kocyka :( Gdzieś go schowałam i teraz nie wiem do którego pudła... :( Ale szukam dalej!!! Quote
AniaB Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Asior napisał(a):a ja idiotka ostatnio wyrzuciłam poduszkę starą puchową :wallbash::wallbash::wallbash: Asior - nie martw sie:loveu: - puchowe rzeczy nie nadaja sie na szczęscie dla psiaków bo gdy rozszarpią pazurkami taką puchowa kołderkę to sprzątania jest ze ho ho...:lol: Quote
monita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jeden psiak dostał puchową poduchę :razz: Tylko nie wiem od kogo ( tzn nie pamiętam ) :p Quote
Jagienka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 monita napisał(a):Jeden psiak dostał puchową poduchę :razz: Tylko nie wiem od kogo ( tzn nie pamiętam ) :p Od E.DEREK :loveu: Nasz Ralfik, na wątku można zobaczyc jakie Panisko z niego z taką poduchą, ale faktem jest to, że nie dla wszytskich sie nadaje, Knapik np puchowego by nie mógłby mieć :eviltong: Quote
monita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzisiaj mam problemy z zapamiętaniem imion i nicków :diabloti: Quote
Asior Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 dziołszki.. czy jakieś tam inne cieńsze niż kocyk materiały tez się przydadzą w hotelu???? kurde dała bym na bazarki kilka ksiązek, ale monita chyba się z tym wszystkim nie zabrała by środkami miejskiej komunikacji :roll: Quote
monita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hmmm ... no nie wiem, nie wiem ;) Zawsze można na dwa razy hihihi ;) Quote
Recommended Posts