Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt do malucha nie zagląda, oprócz stałej obsady... Ja wiem, że Knapik juz jest bezpieczny, już go nie zagryzą koledzy z boksu, nie będą sie nad nim pastwić, ale...
Był już w gazetach, miał allegro, ma ogłoszenia, był w kundlu dwa razy, ma plakaty porozwieszane i nie było ani jednego telefonu, przepraszam po kundlu był jeden, ze do budy :shake:...
Knapik nie lubi zamknięcia, on chce do ludzi, pragnie kontaktu z nimi, nie wspominając juz o długu w hotelu...
Pomocy!!!

Posted

black_sheep napisał(a):
Wznowiłam, ale lada dzień mi zamkną konto, bo nie mam za co zapłacić rachunków:( Już mi napisali, że mi zamkną:(

jejkuuu a dużo tej kasy wisisz???

Posted

kto może jutro zaprezntować Knapika w hotelu o 9. 30 ? ja tez tam będę innego psa pokazywać?

Posted

AgaG napisał(a):
kto może jutro zaprezntować Knapika w hotelu o 9. 30 ? ja tez tam będę innego psa pokazywać?

karusiap się tym zajęła :loveu:
ale Państwo chcieli kudłatego niestety...

Posted

Oj szkoda że Knapik sie nie spodobał :( Ale i on znajdzie swoich ludzi! Przecież musi! Tylko trzeba mu wreszcie lepsze fotki zrobić. W piątek już było ciemno i była kicha a nie zdjęcia :/

Posted

moze dajcie mu chociaz pofafikowy pontonik...co? Bedzie mu milej na pewno... Biedny knapcio..

Jagienko, weszko, karusiap - ja mam jeszcze rzeczy od kasia777 oraz AniaC50 (która prosiła o bazarki na morganke u dorothy, ale chyba morganka juz nieźle prosperuje - zreszta Han&Dom ją wspomaga...).. Poniewaz sama mam teraz prawdziwy kociołek czy któraś z Was miałaby mozliwosc i czas i mogła zajac sie wystawieniem tych rzeczy na bazarku? Ja dowioze wszystko pod dom jak tzreba.... Mozę na knapisia chociaz troszke by sie uzbierało...

Posted

ja bardzo chetnie bym wziela...tylko sama mam zatrzesienie w pokoju rzeczami na bazarek a bez aparatu idzie mi to bardzo mozolnie...jak tylko obrobie sie z tym co mam,a nikt nie da rady to sie bedziemy umawiac:)ale mozna ktos da rade?:oops:

Posted

karusia - w takim razie ja zdjecia moge porobić i te rzeczy tez moga czekać u mnie.. Natomiast jesli ktos mógłby zajac sie całym tym bazarkowym galimatiasem (wystawienie, aktualizacja, ogólnie kontrolowanie)- ja wystawiłam mnóstwo obrazków od Han&Dom i ciagle sie myle i gubie..
Wiec jak..? Widze las rąk chętnych...:evil_lol: