karusiap Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 jak mozna nie zauwazac w Knapiku tej radosci,milosci do ludzi i tesknoty za nimi...kurcze ktos kto go adoptuje bedzie szczesciarzem... Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kolejne ogłoszenia Knapika http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17882 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/683270_ciekawski_knapik.html I nowe na zwierzakiwkrakowie.blox.pl Quote
Jagienka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='weszka']Kolejne ogłoszenia Knapika http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17882 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/683270_ciekawski_knapik.html I nowe na zwierzakiwkrakowie.blox.pl weszka, bardzo dziękuje :loveu: Quote
karusiap Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 wczoraj troszke pomizialam Knapika..on dostaje szalu na widok czlowieka:(chce wyjsc a jak sie wejdzie to tuli sie i skacze... dzis mam dla niego kosteczke i spacerek:loveu: Quote
weszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Knapik bardzo garnie się do ludzi, do zabawy. Kochany jest. takie szaleństwa odstawiał z Fafikiem :) Quote
Jagienka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Nikt do malucha nie zagląda, oprócz stałej obsady... Ja wiem, że Knapik juz jest bezpieczny, już go nie zagryzą koledzy z boksu, nie będą sie nad nim pastwić, ale... Był już w gazetach, miał allegro, ma ogłoszenia, był w kundlu dwa razy, ma plakaty porozwieszane i nie było ani jednego telefonu, przepraszam po kundlu był jeden, ze do budy :shake:... Knapik nie lubi zamknięcia, on chce do ludzi, pragnie kontaktu z nimi, nie wspominając juz o długu w hotelu... Pomocy!!! Quote
karusiap Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 tez nie wiem co to za pechowy fenomen:cool1:Knapik piszczy az na widok czlowieka....jest cudowny i kocha ludzi....przytulanka slodka:) Quote
Jagienka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 karusiap napisał(a):a czy Knapik ma allegro?? Miał... robiła mu black, ale na bank sie już skończyło... Quote
black sheep Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wznowiłam, ale lada dzień mi zamkną konto, bo nie mam za co zapłacić rachunków:( Już mi napisali, że mi zamkną:( Quote
black sheep Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=258711226 Quote
Asior Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 black_sheep napisał(a):Wznowiłam, ale lada dzień mi zamkną konto, bo nie mam za co zapłacić rachunków:( Już mi napisali, że mi zamkną:( jejkuuu a dużo tej kasy wisisz??? Quote
AgaG Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 kto może jutro zaprezntować Knapika w hotelu o 9. 30 ? ja tez tam będę innego psa pokazywać? Quote
Jagienka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 AgaG napisał(a):kto może jutro zaprezntować Knapika w hotelu o 9. 30 ? ja tez tam będę innego psa pokazywać? karusiap się tym zajęła :loveu: ale Państwo chcieli kudłatego niestety... Quote
weszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Oj szkoda że Knapik sie nie spodobał :( Ale i on znajdzie swoich ludzi! Przecież musi! Tylko trzeba mu wreszcie lepsze fotki zrobić. W piątek już było ciemno i była kicha a nie zdjęcia :/ Quote
AniaB Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 moze dajcie mu chociaz pofafikowy pontonik...co? Bedzie mu milej na pewno... Biedny knapcio.. Jagienko, weszko, karusiap - ja mam jeszcze rzeczy od kasia777 oraz AniaC50 (która prosiła o bazarki na morganke u dorothy, ale chyba morganka juz nieźle prosperuje - zreszta Han&Dom ją wspomaga...).. Poniewaz sama mam teraz prawdziwy kociołek czy któraś z Was miałaby mozliwosc i czas i mogła zajac sie wystawieniem tych rzeczy na bazarku? Ja dowioze wszystko pod dom jak tzreba.... Mozę na knapisia chociaz troszke by sie uzbierało... Quote
karusiap Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ja bardzo chetnie bym wziela...tylko sama mam zatrzesienie w pokoju rzeczami na bazarek a bez aparatu idzie mi to bardzo mozolnie...jak tylko obrobie sie z tym co mam,a nikt nie da rady to sie bedziemy umawiac:)ale mozna ktos da rade?:oops: Quote
AniaB Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 karusia - w takim razie ja zdjecia moge porobić i te rzeczy tez moga czekać u mnie.. Natomiast jesli ktos mógłby zajac sie całym tym bazarkowym galimatiasem (wystawienie, aktualizacja, ogólnie kontrolowanie)- ja wystawiłam mnóstwo obrazków od Han&Dom i ciagle sie myle i gubie.. Wiec jak..? Widze las rąk chętnych...:evil_lol: Quote
Jagienka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Ja też moge chętnie, już mi bazrkowe góry rzeczy w domy topnieją stopniowo, więc nie ma problemu... Quote
karusiap Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ok Aniu zajmiemy sie tym z Jagienka...tylko jak?dasz rade porobic Jaga zdjecia i np podzielimy sie na pol wystawianiem gdyby bylo duzo czy meczymy Anie o fotki:cool3: Quote
Recommended Posts