Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieeeee noo 2 reklamówki z kołdrą narzuta i taimi tam no i z ksiązkami jesczze nie pakowałam ale napewno jedna duża będzie ...tyle, ze ksiązki cięzkie...

Posted

Od Pani Lucyny dostaliśmy 1000 zł :mdleje: Dziękujemy!!!!!!:iloveyou:
Niniejszym ogłaszam, że:
450 zł pójdzie na spłate długu po Paco 450 zł
Zostanie 550
dopłacimy do długu Fafika, aby dorównać do 585 zł
czyli dopłacamy 241 zł
zostaje 309 i te 309 zł przechodzi na Knapika, który nie jest płacony od września... i wszytskie kolejne bazarki również przechodzą na Knapisia

Zaczynam rozliczenie Knapisia pomimo tego, ze jeszcze zimuje w hotelu :-(
Knapik jest w hotelu od 11go września:
Za wrzesień: 285 zł
Za październik: 465 zł
Za listopad:....

Posted

Zaczynam rozliczenie Knapisia pomimo tego, ze jeszcze zimuje w hotelu :-(
Knapik jest w hotelu od 11go września:
Za wrzesień: 285 zł - spłacone z pieniędzy od Pani Lucyny
Za październik: 465 zł
Za listopad:....

Rozliczenie październik:
potrzeba 465 zł
mamy:
24 zł z pieniędzy od Pani Lucyny

potrzeba jeszcze 441 zł za październik

Posted

Jak się doczołgam :diabloti:

W moim podpisie jest bazarek z kartakim ( hand made ) Jest nawet zainteresowanie ... więc zrobię kolejne partie na Wasze psy :p ( dług za hotel ) a jeszcze kolejną na psy Agi ( bo na ogólnym wątku Krakowa też pisałam o tych kartkach ) Tylko myśłam, że te długi to są razem :p

Posted

Jej ... a ile się je nasklejałam :diabloti: Żeby tylko nie było źle albo krzywo :p

Generalnie kartki są przerabiane z innych ( coś wycięte z innej, dodana kalka, inny wierszyk w środku i są ) ;)

Posted

[quote name='karusiap']dostalam od p.Magdy (Mamy Boryska;)) 50 zl....
25 idzie na Knapisia a 25 do spolki dla Maxa i Pogo-DZIEKUJEMY:loveu::loveu::loveu:
o jacie prezenta prezenta :loveu:
25 zł od karusiap od Mamy Boryska
potrzebujemy jeszcze 416 zł za październik w takim razie

Posted

wiecie co.. a ja tak "se" myśle, ze w tamtym roku kupiłam na bazarku życzenia świąteczne..... Poprostu wysyłano na maila zbiór przecudownych życzeń na święta w wordzie wpisanych... Koszt chyba 10 zł.... może zrobić coś takiego na krakowskie psiaki???? Bo życzenia mam ;)

Posted

Asior napisał(a):
wiecie co.. a ja tak "se" myśle, ze w tamtym roku kupiłam na bazarku życzenia świąteczne..... Poprostu wysyłano na maila zbiór przecudownych życzeń na święta w wordzie wpisanych... Koszt chyba 10 zł.... może zrobić coś takiego na krakowskie psiaki???? Bo życzenia mam ;)

super pomysl!!!:)

Posted

Asior napisał(a):

Asior, ale masz te kupione w tamtym roku, czyli to byłby taki dogomaniakowy plagiat? Może jakieś wierszyki by powymyślać... Na pw Ci wyśle coś co wymysliłam na prędce, czy to mogłoby być coś takiego.