Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

Posted

monita napisał(a):
Podesłałam jego zdjęcia w jedno miejsce, ale narazie również bez odzewu :shake:

:-(
U Nas też cisza na horyzoncie, mama koleżanki uśpiła psiaka, miałyśmy w ten weekend jechac poznać Knapika, jednak mama nie chce psa póki co...

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wytulony, wycałowany, wyszalany :)
Wariat biegał, skakał, tarzał się w śniegu :loveu:
Tylko jest problem, Knapik niechętnie wchodzi do budy, kochane Amicusy wyścieliły mu siankiem i kocyk jego powiesiły na budzi, żeby mu nie wiało, ale kocyk Knapika jest w strasznym stanie, cały w lodzie, mokry... może ma ktoś do oddania kocyk dla Knapisia, on tak strasznie marznie... :-( dom potrzebny na wczoraj :placz:

Posted

karusiap napisał(a):
szal radosci byl na widok Jagienki:loveu:ale faktyczie jest mroz okrutny,bardzo prosimy o wszelkie koce,koldry, przescieradla....nie mowiac o domu:shake:

dziołszki..ja mam kilka ciepłych rzeczy do oddania...(np kołderke dla dziecka - grubą), ale nie mam jak Wam tego podrzucić :( MAM nakaz leżenia....
nie mieszka ktoś w hucie kto by mógł po to podjechać ????

Posted

t_kasiek napisał(a):
poszukam jakiegos koca w domu - moze sie cos znajdzie !!!!! dam znac jutro, dobra ??

spoko, Kasiu, bo to na bierząco potrzeba, na wymiane, jedno sie pierze, to musi być coś na zastępstwo i tak w kółko...
Asior napisał(a):
dziołszki..ja mam kilka ciepłych rzeczy do oddania...(np kołderke dla dziecka - grubą), ale nie mam jak Wam tego podrzucić :( MAM nakaz leżenia....
nie mieszka ktoś w hucie kto by mógł po to podjechać ????

byłoby cudnie, czy to takie, że można się z tym poruszać transportem miejskim? Czy jakiś straszny tobół?
monita napisał(a):
Mogę te rzeczy od Ciebie odebrać, tylko ja niezmotoryzowana ;)

monita, to nic, jakby sie dało to autobusem albo na nogach, i jak masz po drodze :oops: to potem mogłabyś, jakbyś miała ochotę do hotelu podjechać :) jak ewikS jeszcze poprosimy o pomoc :)

Posted

Jagienka napisał(a):

byłoby cudnie, czy to takie, że można się z tym poruszać transportem miejskim? Czy jakiś straszny tobół?

nie... w sumie jedna kołderka zmieści się w jednej reklamówce....
do tego jakaś narzuta jest...i mam do oddania poduszkę do podgrzewania.. niewiem czy się Wam przyda.....

Posted

t_kasiek napisał(a):
podajcie mi prosze link do strony hoteliku w niepolomicach

ja Kasiu nie mam, my tam psiaków nie trzymamy, może Foksia sie orientuje
Asior napisał(a):
nie... w sumie jedna kołderka zmieści się w jednej reklamówce....
do tego jakaś narzuta jest...i mam do oddania poduszkę do podgrzewania.. niewiem czy się Wam przyda.....

nooo Asior wszytsko sie przyda, jak nie do hotelu to poduche podgrzewająca mozemy sprzedac na bazarku i będą pieniądzory na hotel, Knapik od wrzesnia jest nie zapłacony :oops:

Posted

tylko ta poducha jest bardzo bardzo stara.. ma minimum 15 lat..ale działa w 100%...a czasem trzeba jakąś starowinke ogrzewać ;)

Postaram sie poszukac czegoś jeszcze... bo może mam a nawet nie wiem, co by się nadawało na bazarek ...

Posted

Asior napisał(a):
tylko ta poducha jest bardzo bardzo stara.. ma minimum 15 lat..ale działa w 100%...a czasem trzeba jakąś starowinke ogrzewać ;)

Postaram sie poszukac czegoś jeszcze... bo może mam a nawet nie wiem, co by się nadawało na bazarek ...

Dziękuje!! :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Jagienka']ja Kasiu nie mam, my tam psiaków nie trzymamy

nie zrozumiałam....jak to nie trzymacie ???

chodzi o to, ze kolezanka szuka jakiegos psiaka i chcialaby wiedziec jakie sa w hoteliku....
a powiedz mi - czy mozna tam np. pojechac w niedziele ??

Posted

t_kasiek napisał(a):
nie zrozumiałam....jak to nie trzymacie ???

chodzi o to, ze kolezanka szuka jakiegos psiaka i chcialaby wiedziec jakie sa w hoteliku....
a powiedz mi - czy mozna tam np. pojechac w niedziele ??

Nasze psiaki hotelują się w Wieliczce, a dokładnie w Lednicy Górnej, hotel "Psia kość" w google łatwo znaleść.
Obecnie z "Naszych" w hotelu jest Knapik, Max, Pogo, Roksa. Można podjechać codziennie w godz od 9-10 i od 17-19, wtedy hotel jest otwarty. Najlepiej jakby z Nami podjechała :)
W Niepołomicach ma pisaki irenaka i Foksia, wiem, że jest Sprinterek i chyba jakieś colaki, ale nie wiem na 100%.

Posted

jesli pojedziemy to tylko samochodem, ale nie wiem ile nam miejsc wolnych zostanie bo moja mama tez chcialaby jechac.....jedno napewno sie znajdzie :)

Ale jesli to dopiero w niedziele (albo sobote)

Posted

[quote name='monita']Asior mogę te rzeczy od Ciebie przejąć, a później w któryś dzień jechać z resztą do hotelu :p
W czw lub pt rano jedziemy z E.DEREK do hotelu, konkretów dowiem się jutro, jakby ktoś miał ochotę :) Jako pomoc przy spacerach :)