Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

Posted

Knapik jest młodym psem, w schronisku nie jest od dawna 10.04 2007), ale skupia na sobie złośc innych psów, wyładowują się na nim jak mogą... Wciąż jest pogryziony, do szpitala trafia z tego powodu często. Jego ciałko jest dziurawe jak sitko, ślady kłów ma na całym ciele Na zdjęciach widać, pokiereszowane łapki, łebek i doopke...
Dla ludzi ma kopalnie miłości bez dna...
Niedawno znowu trafił na ogólne boksy... co robić?? Urode ma przeciętną (dla mnie jest przepiękny, ale nie przykuwa uwagi ludzi adoptujących), ma taki poczciwy pyszczek... jak pomyśle, po spacerze, że on musi wrócić do tego koszmaru to serce rozpada mi się na drobne kawałki... ten pies ma łzy w oczach!!

Plakat Knapika:
http://upload.miau.pl/3/33207.doc

Knapik w hotelu:

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inne psy go zagryzą. to kwestia czasu, koszmar. moim zdaniem trzeba go wyciagać ze schronu do hotelu. jest młody, powinien szybko znaleźć dom.

Posted

AgaG napisał(a):
inne psy go zagryzą. to kwestia czasu, koszmar. moim zdaniem trzeba go wyciagać ze schronu do hotelu. jest młody, powinien szybko znaleźć dom.

Aga masz racje trzeba go wyciagnąc ,a jak bysmy dzisiaj poprosily pania Magde o miejsce dla niego w najbilizszym programie ,to dziewczyny mogly by z nim przyjechac ,a w razie jak by nie poszedl to by go wziely do hotelu bo wiem że juz o tym myslą.

Posted

Dlaczego pracownicy schroniska nie przenoszą takich piesków do innego boksu tylko pozwalają na takie walki? To lepiej potem leczyć psa niż przeniesc do łagodniejszych? To dziwne i nie logiczne!
Kolejny biedaczek, aż w sercu ściska. Zabierzcie go do hoteliku dziewczyny :roll:

Posted

kasia_777 napisał(a):
Dlaczego pracownicy schroniska nie przenoszą takich piesków do innego boksu tylko pozwalają na takie walki? To lepiej potem leczyć psa niż przeniesc do łagodniejszych? To dziwne i nie logiczne!
Kolejny biedaczek, aż w sercu ściska. Zabierzcie go do hoteliku dziewczyny :roll:

żywcem nie ma gdzie... jest totalne przepełnienie w schronisku:shake::-(
hotel... planujemy, jak tylko dług spłacimy... i najprawdopodobniej wypali pomysł Foksi, ze do kundla i jak nie znajdzie domu to do hotelu.. żeby tyko przetrwał...

Posted

Jagienka napisał(a):
żywcem nie ma gdzie... jest totalne przepełnienie w schronisku:shake::-(
hotel... planujemy, jak tylko dług spłacimy... i najprawdopodobniej wypali pomysł Foksi, ze do kundla i jak nie znajdzie domu to do hotelu.. żeby tyko przetrwał...

Niestety w przyszlym tygodniu pani Magda nie da rady wziąśc knapika ,bo ma juz pare bid zaplanowanych ,miedzy innymi Bona z naszego schroniska i pani Magda chce wziąśc do programu psiaka ,ktory byl wziety z naszego schroniska 3,5 roku temu jako szczeniak i oddany przez synów wlascicelki. Pani bardzo prosila pania Magde o znalezienie mu domku bo psiak jest cudowny ,a ona mieszka u syna i nie moze mu pomoc bo on zdecydowal że pies jest zbedny,
O knapiku bedzie pamietac .

Posted

Knapik jest w E4... dali go do dużych, ale spokojnych psów. Jak byłyśmy tam chwile nic się nie działo... Ale smutny jest okropnie, podszedł do krat i ani nie merdał ani nic.. na spacerze to zupełnie inny pies...

Posted

Od dzisiaj Knapik jest w hotelu. Psiak jest cudowny... włazi przednimi łapami na kolana i się wtula. Obwą****e twarz i delikatnie całuje :loveu: Boi się psów okropnie... w drodze do boksu, kulił się co chwilę, gdy psiaki szczekały. Jest w pomieszczeniu w środku, więc ma spokój i ciepełko, kołdre dostał od cioteczki karusiap.
W samochodzie jeździ idealnie, leżał wtulony we mnie przez całą drogę. Jest wykastrowany i zaszczepiony.
Kamień mi spadł z serca, bo nie mogłam spać nocami... Knapik zmieniał często boksy, ale wiecie... każde kolejne pogryzienie może byc tym ostatnim...

Posted

Jagienka napisał(a):
Od dzisiaj Knapik jest w hotelu. Psiak jest cudowny... włazi przednimi łapami na kolana i się wtula. Obwą****e twarz i delikatnie całuje :loveu: Boi się psów okropnie... w drodze do boksu, kulił się co chwilę, gdy psiaki szczekały. Jest w pomieszczeniu w środku, więc ma spokój i ciepełko, kołdre dostał od cioteczki karusiap.
W samochodzie jeździ idealnie, leżał wtulony we mnie przez całą drogę. Jest wykastrowany i zaszczepiony.
Kamień mi spadł z serca, bo nie mogłam spać nocami... Knapik zmieniał często boksy, ale wiecie... każde kolejne pogryzienie może byc tym ostatnim...

Jagienka Jaka mila niespodzianka ,a ja rano wyslalam zdjęcie Knapika do pani Magdy do programu.

Posted

i świetnie że jest bezpieczny!!! ostatnio mlody wilczek z allegro poszedł momenctalnie. on tez szybko znajdzie dom!!:loveu:

Posted

Dzieki Foksi, Knapik będzie dzisiaj w telewizji :cool3:
Mamy mnóstwo zdjęć Knapika, wstawie jak wróce...
dzisiaj na spacerze pozwolił sobie na chwile szaleństwa i zabawy, szczeniak z niego wyłazi :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Dzieki Foksi, Knapik będzie dzisiaj w telewizji :cool3:

Trzymam za Niego kciuki! :kciuki: :cool3:
Cudny psiak :loveu: czekam na fotki :lol: :eviltong: