Jagienka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Knapik jest młodym psem, w schronisku nie jest od dawna 10.04 2007), ale skupia na sobie złośc innych psów, wyładowują się na nim jak mogą... Wciąż jest pogryziony, do szpitala trafia z tego powodu często. Jego ciałko jest dziurawe jak sitko, ślady kłów ma na całym ciele Na zdjęciach widać, pokiereszowane łapki, łebek i doopke... Dla ludzi ma kopalnie miłości bez dna... Niedawno znowu trafił na ogólne boksy... co robić?? Urode ma przeciętną (dla mnie jest przepiękny, ale nie przykuwa uwagi ludzi adoptujących), ma taki poczciwy pyszczek... jak pomyśle, po spacerze, że on musi wrócić do tego koszmaru to serce rozpada mi się na drobne kawałki... ten pies ma łzy w oczach!! Plakat Knapika: http://upload.miau.pl/3/33207.doc Knapik w hotelu: Quote
madzia828 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 biedaczek:-(:-( może cie ktoś zobaczy Quote
epe Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 On naprawdę jest ładny! A nie ma szans,aby dać go do sympatyczniejszych kolegów? Quote
olenka_f Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 piękny piesio, ale boks to powinno schronisko mu zmienić , co z nimi:shake: Quote
AgaG Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 inne psy go zagryzą. to kwestia czasu, koszmar. moim zdaniem trzeba go wyciagać ze schronu do hotelu. jest młody, powinien szybko znaleźć dom. Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 AgaG napisał(a):inne psy go zagryzą. to kwestia czasu, koszmar. moim zdaniem trzeba go wyciagać ze schronu do hotelu. jest młody, powinien szybko znaleźć dom. Aga masz racje trzeba go wyciagnąc ,a jak bysmy dzisiaj poprosily pania Magde o miejsce dla niego w najbilizszym programie ,to dziewczyny mogly by z nim przyjechac ,a w razie jak by nie poszedl to by go wziely do hotelu bo wiem że juz o tym myslą. Quote
kasia_777 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dlaczego pracownicy schroniska nie przenoszą takich piesków do innego boksu tylko pozwalają na takie walki? To lepiej potem leczyć psa niż przeniesc do łagodniejszych? To dziwne i nie logiczne! Kolejny biedaczek, aż w sercu ściska. Zabierzcie go do hoteliku dziewczyny :roll: Quote
AniaB Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 boze boze - biedny psiak..ja znowu bez samochodu w tym tygodniu.. nawet nie mam jak pomóc..ale dołoże sie cos tam do hotelu jakby co Quote
Anetka83 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 hopaj psiaku po domek!!! mocno trzymam kciuki!!! Quote
Jagienka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 kasia_777 napisał(a):Dlaczego pracownicy schroniska nie przenoszą takich piesków do innego boksu tylko pozwalają na takie walki? To lepiej potem leczyć psa niż przeniesc do łagodniejszych? To dziwne i nie logiczne! Kolejny biedaczek, aż w sercu ściska. Zabierzcie go do hoteliku dziewczyny :roll: żywcem nie ma gdzie... jest totalne przepełnienie w schronisku:shake::-( hotel... planujemy, jak tylko dług spłacimy... i najprawdopodobniej wypali pomysł Foksi, ze do kundla i jak nie znajdzie domu to do hotelu.. żeby tyko przetrwał... Quote
Asior Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 fajniutki bardzo...... aż dziw, bo przecież mógłby iść na ten wybieg go slepaczek był bo z tego co mi się wydawało to tam pusto było... Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 jaki slepaczek????Trufel?a co sie z nim stalo? Quote
Asior Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dali go do boksów pojedynczych...strasznie wychudł..... Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jagienka napisał(a):żywcem nie ma gdzie... jest totalne przepełnienie w schronisku:shake::-( hotel... planujemy, jak tylko dług spłacimy... i najprawdopodobniej wypali pomysł Foksi, ze do kundla i jak nie znajdzie domu to do hotelu.. żeby tyko przetrwał... Niestety w przyszlym tygodniu pani Magda nie da rady wziąśc knapika ,bo ma juz pare bid zaplanowanych ,miedzy innymi Bona z naszego schroniska i pani Magda chce wziąśc do programu psiaka ,ktory byl wziety z naszego schroniska 3,5 roku temu jako szczeniak i oddany przez synów wlascicelki. Pani bardzo prosila pania Magde o znalezienie mu domku bo psiak jest cudowny ,a ona mieszka u syna i nie moze mu pomoc bo on zdecydowal że pies jest zbedny, O knapiku bedzie pamietac . Quote
Jagienka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Knapik jest w E4... dali go do dużych, ale spokojnych psów. Jak byłyśmy tam chwile nic się nie działo... Ale smutny jest okropnie, podszedł do krat i ani nie merdał ani nic.. na spacerze to zupełnie inny pies... Quote
Jagienka Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Od dzisiaj Knapik jest w hotelu. Psiak jest cudowny... włazi przednimi łapami na kolana i się wtula. Obwą****e twarz i delikatnie całuje :loveu: Boi się psów okropnie... w drodze do boksu, kulił się co chwilę, gdy psiaki szczekały. Jest w pomieszczeniu w środku, więc ma spokój i ciepełko, kołdre dostał od cioteczki karusiap. W samochodzie jeździ idealnie, leżał wtulony we mnie przez całą drogę. Jest wykastrowany i zaszczepiony. Kamień mi spadł z serca, bo nie mogłam spać nocami... Knapik zmieniał często boksy, ale wiecie... każde kolejne pogryzienie może byc tym ostatnim... Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jagienka napisał(a):Od dzisiaj Knapik jest w hotelu. Psiak jest cudowny... włazi przednimi łapami na kolana i się wtula. Obwą****e twarz i delikatnie całuje :loveu: Boi się psów okropnie... w drodze do boksu, kulił się co chwilę, gdy psiaki szczekały. Jest w pomieszczeniu w środku, więc ma spokój i ciepełko, kołdre dostał od cioteczki karusiap. W samochodzie jeździ idealnie, leżał wtulony we mnie przez całą drogę. Jest wykastrowany i zaszczepiony. Kamień mi spadł z serca, bo nie mogłam spać nocami... Knapik zmieniał często boksy, ale wiecie... każde kolejne pogryzienie może byc tym ostatnim... Jagienka Jaka mila niespodzianka ,a ja rano wyslalam zdjęcie Knapika do pani Magdy do programu. Quote
AgaG Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 i świetnie że jest bezpieczny!!! ostatnio mlody wilczek z allegro poszedł momenctalnie. on tez szybko znajdzie dom!!:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Jagienka Jaka mila niespodzianka ,a ja rano wyslalam zdjęcie Knapika do pani Magdy do programu. A i wysłałam do camary do wyborczej na pszyszly tydzień. Quote
Jagienka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Dzieki Foksi, Knapik będzie dzisiaj w telewizji :cool3: Mamy mnóstwo zdjęć Knapika, wstawie jak wróce... dzisiaj na spacerze pozwolił sobie na chwile szaleństwa i zabawy, szczeniak z niego wyłazi :loveu: Quote
Aga-ta Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ale trzeba mu przyznac, ze jest bardzo grzeczny, a jak sie tuli:loveu: Quote
Kropcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jagienka napisał(a):Dzieki Foksi, Knapik będzie dzisiaj w telewizji :cool3: Trzymam za Niego kciuki! :kciuki: :cool3: Cudny psiak :loveu: czekam na fotki :lol: :eviltong: Quote
Jagienka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Cicho wszędzie, głucho wszędzie... Co to będzie? Co to będzie? :-( Quote
Recommended Posts