Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

Posted

mogło by być, ale myśle, ze jeśli chodzi o dobro psiaków to nie będzie plagiatu.. bo to nie psała jedna osoba, tylko to zyczenia zebrane przez nią w sieci :)

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
Myślę, że w takim przypadku, to nie plagiat :shake:

tez mi sie tak wydaje, bo przeciez jak ktos je wpisuje na strone to sa wtedy ogolno dostepne....no chyba, ze pod nimi byl napis - zakaz kopiowania....

moze ja moglabym jakos pomoc ??

Posted

Karusia , trzeba go wysłac do Dziennika , niech sobie przynajmniej kolejkę zajmie, tylko fotki potrzebne . Dziewczyny , nie dałybyscie rady w dzień póki jasno podjechać do hoteliku ze mną , żeby zrobić zdjęcia ? Ja w weekendy zawsze w pracy , już w tygodniu prędzej się wyrwę .

Posted

Patia dostałam dzisiaj od AgiG namiar na pewnego Pana, zadzownie do niego wieczorem, postaram się z nim umówić na jutro na wizyte w domu i zobaczymy, może już nie będzie potrzeby dawać go do dziennika...

Posted

Jagienka napisał(a):
Patia dostałam dzisiaj od AgiG namiar na pewnego Pana, zadzownie do niego wieczorem, postaram się z nim umówić na jutro na wizyte w domu i zobaczymy, może już nie będzie potrzeby dawać go do dziennika...

Żona tego Pana powiedziała, że sprawa raczej nieaktualna, ale nie chce decydować za męża, a jego nie ma i ona nie wie kiedy wróci... hmmm dziwnie... ale będę jeszcze później próbować...
Perfi napisał(a):
dostalam dzis siate kosmetykow dla cery dojrzalej... niestety data waznosci zosala minimalnie przekroczona... myslicie ze jest sens wystawiac na bazarku?

ja wiem... można by spróbować, za jakiś bezcen... zobaczyć reakcje i najwyżej zdjąć.... tylko trzeba szczerze napisać, że jest po dacie wazności...

Posted

karusiap napisał(a):
nie rokuje to najlepiej:shake:w sumie fajnie jak wszyscy domownicy wiedza,ze pojawi sie nowy:roll:

prawda? i jak wszyscy akceptują, a Pani wydawała się być conajmniej niezadowolona i to wcale nie chodziło o telefony nocą od młodych dziewcząt...

Patia,a nie da sie wybrac czegoś ze zdjęć zrobionych?
Sensowne zdjęcia są na stronach: 1; 3; 9; 12; 24.... te co ja wklejałam mam na kompie w oryginalnych rozmiarach, to moge przesłać...