Aga-ta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jagienka napisał(a):Jutro z samego rana się widzimy :) ale sie chlopak ucieszy:) To chyba jednak beda te wariacje:) Quote
Asior Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 monita napisał(a):Tak, te ręcznie mają wzięcie :diabloti: To jest taka buteleczka po kubusiu z kwiatkiem w środku :) Młody robił to jescze w przedszkolu, .. Pani im troche pomagała oczywiście, ale dzieciaczki większość robiły same ;) Quote
Jagienka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!! Chciałam podziękować: Asior za wszystkie cudeńka, które juz mam w domu i niebawem trafią na bazarek :loveu: Oraz za mnóstwo :crazyeye: kocyków, poduchy, pledy no po prostu nawet nie wiesz jaką frajdę psiakom sprawiłaś!!!! Knapik wprawdzie miał, więc dostały biedaki z Olkusza, które na samych dechach leżały i dałysmy takiemu jednemu bardzo pogryzionemu kocyk, słychaj to byłow zruszające, poobwąchiwał, nie mógł uwierzyć, patrzył tak jakby patrzył facet, który nagle dostał porche... i ułożył sie taki zadowolony, jak mu było dobrze :loveu:... potem mu jeszcze poduche dodałyśmy... i cała ceremonia od nowa... :loveu: ewikS [SIZE=2]za genialne szeleczki dla Knapika i długą smycz. Nareszcie młody może się wyszaleć, a on ma napady nadpobudliwości psycho-ruchowej :loveu: Teraz swobodnie może się wybiegać, porobic piruety i my nie drżymy, ze zaraz się a) udusi b) wyswobodzi... :evil_lol: Quote
Asior Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wąchały, bo pewnie im freciochami smierdziały :D Podokładałam jeszcze jakieś rzeczy wczoraj jak Ewa napisała, ze będzie autem.. i tak z 3 reklamówek się 6 zrobiło :diabloti: Ja myśle, ze jeszcze coś poznajduje, ale to może w przyszłym tygodniu ;) Największe poświęceni z mojej ztrony było wstać o 8 :evil_lol: ale co tem.... położyłam się i wstałam ok 12-tej :lol::roll: ciesze się, ze się przydały rzeczy :razz: Quote
monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Czyli już wszystko w hotelu :razz: ( 6 siat do autobusu bym nie wieła ;) ) Quote
t_kasiek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dziewczyny jestescie wspaniale !!!! PS.Asiorku - jak sie czujesz ?? Quote
Asior Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kasiku.. grubo :) monitko... Tobie bym nie załadowała 6-ciu, ale Ewa napisała, zę będzie autem ;) Quote
monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ale jak potrzeba, to służę pomocą przy mniejszej ilości ;) Quote
ewikS Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ależ dzisiaj miałyśmy prezentów- prawdziwe mikołajki :) A tak Knapik cieszył się ze spotkania z Pańcią :) Quote
ewikS Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nowe szeleczki i smyczka- ależ jestem przystojny :) Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ale Max ma mine hahahhahah:evil_lol:to dlatego,ze mu Knapiak wyzeral trawe prosto z pyska...a nie tak latwo znalesc teraz fajna trawke;) ewikS dziekujemy za prezenty:loveu: Quote
Aga-ta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 mina Maxa jest naprawde niezla:evil_lol: Ho, ho, ho to widze, ze dzis byly prawdziwe mikolajki:loveu:ale sie ciotki postaraly:multi: Quote
monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 A jak się ma Pogo ?? PS : nie było afery przy wyjadaniu trawy :p Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Pogo w porzadku tylko nudzi mu sie bardzo i jest niewybiegany:( a Max jest grzecznym chlopcem,poza tym Knapik wzial go z zaskoczenia;) Quote
Aga-ta Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no i, czy Knapik nie jest sliczny?:loveu: Quote
Jagienka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Faktycznie spacer był szalony, Pogo dawał czadu z Knapikiem... Pogo by górą, ale Knapik sobie nic z tego nie robił i na pocieszenie skorzystał z trawy zdobytej przez Maxa... Spacery z chłopakami i cioteczkami w takim składzie to prwadziwa przyjemnośc, a zdjęcia ewikS wychodzą genialne!!! No w koncu modele sa niczego sobie :loveu: Quote
black sheep Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wznowić allegro? Bo zapłaciłam długi;) Quote
Jagienka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 black_sheep napisał(a):Wznowić allegro? Bo zapłaciłam długi;) jeżeli nie byłby to problem to bardzo prosze, tylko prosze z tekstem z plakatu z pierwszego postu jest tam podlinkowany na dole :) Quote
black sheep Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Już teraz, jak zapłaciłam długi to nie problem http://www.allegro.pl/item278909113__piekny_knapik_pokaz_mu_radosny_swiat_.html Quote
Recommended Posts