Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
Tak, te ręcznie mają wzięcie :diabloti:

To jest taka buteleczka po kubusiu z kwiatkiem w środku :)
Młody robił to jescze w przedszkolu, .. Pani im troche pomagała oczywiście, ale dzieciaczki większość robiły same ;)

Posted

Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!!
Chciałam podziękować:
Asior za wszystkie cudeńka, które juz mam w domu i niebawem trafią na bazarek :loveu: Oraz za mnóstwo :crazyeye: kocyków, poduchy, pledy no po prostu nawet nie wiesz jaką frajdę psiakom sprawiłaś!!!! Knapik wprawdzie miał, więc dostały biedaki z Olkusza, które na samych dechach leżały i dałysmy takiemu jednemu bardzo pogryzionemu kocyk, słychaj to byłow zruszające, poobwąchiwał, nie mógł uwierzyć, patrzył tak jakby patrzył facet, który nagle dostał porche... i ułożył sie taki zadowolony, jak mu było dobrze :loveu:... potem mu jeszcze poduche dodałyśmy... i cała ceremonia od nowa... :loveu:

ewikS
[SIZE=2]za genialne szeleczki dla Knapika i długą smycz. Nareszcie młody może się wyszaleć, a on ma napady nadpobudliwości psycho-ruchowej :loveu: Teraz swobodnie może się wybiegać, porobic piruety i my nie drżymy, ze zaraz się a) udusi b) wyswobodzi... :evil_lol:

Posted

wąchały, bo pewnie im freciochami smierdziały :D

Podokładałam jeszcze jakieś rzeczy wczoraj jak Ewa napisała, ze będzie autem.. i tak z 3 reklamówek się 6 zrobiło :diabloti:

Ja myśle, ze jeszcze coś poznajduje, ale to może w przyszłym tygodniu ;)

Największe poświęceni z mojej ztrony było wstać o 8 :evil_lol: ale co tem.... położyłam się i wstałam ok 12-tej :lol::roll:

ciesze się, ze się przydały rzeczy :razz:

Posted

Faktycznie spacer był szalony, Pogo dawał czadu z Knapikiem... Pogo by górą, ale Knapik sobie nic z tego nie robił i na pocieszenie skorzystał z trawy zdobytej przez Maxa... Spacery z chłopakami i cioteczkami w takim składzie to prwadziwa przyjemnośc, a zdjęcia ewikS wychodzą genialne!!! No w koncu modele sa niczego sobie :loveu:

Posted

black_sheep napisał(a):
Wznowić allegro? Bo zapłaciłam długi;)

jeżeli nie byłby to problem to bardzo prosze, tylko prosze z tekstem z plakatu z pierwszego postu jest tam podlinkowany na dole :)