black sheep Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Asior napisał(a):jejkuuu a dużo tej kasy wisisz??? Nie, 10 zł, ale ja mam na koncie 30 zł, więc dla mnie to dużo... Napisali, że do końca miesiąca mam zapłacić, a ja będę mogła dopiero po pierwszym, ale jak mi zablokują i wpłace, to mi za jakieś 2 tyg odblokują. A moze nawet nie zdąrzą mi zablokować :) Quote
Jagienka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 karusiap napisał(a):ok Aniu zajmiemy sie tym z Jagienka...tylko jak?dasz rade porobic Jaga zdjecia i np podzielimy sie na pol wystawianiem gdyby bylo duzo czy meczymy Anie o fotki:cool3: Juri wraca w czwartek, więc od piątku możemy focić... Quote
Asior Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 black_sheep napisał(a):Nie, 10 zł, ale ja mam na koncie 30 zł, więc dla mnie to dużo... Napisali, że do końca miesiąca mam zapłacić, a ja będę mogła dopiero po pierwszym, ale jak mi zablokują i wpłace, to mi za jakieś 2 tyg odblokują. A moze nawet nie zdąrzą mi zablokować :) podaj nr konta :) prześle CI :) Quote
black sheep Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Asior napisał(a):podaj nr konta :) prześle CI :) Dzięki Asiorku, poradze sobie jakoś, postaram się w ostatni dzień wpłacić, w końcu wypłate mam ostatniego a nie pierwszego:) Pozdrówki dla Knapcia:) Quote
Asior Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 black_sheep napisał(a):Dzięki Asiorku, poradze sobie jakoś, postaram się w ostatni dzień wpłacić, w końcu wypłate mam ostatniego a nie pierwszego:) Pozdrówki dla Knapcia:) jak coś to wal :) naprawde nie ma sprawy :) Quote
Jagienka Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Tak, Asior, black_sheep na bank bardzo Ci dziękuje, ale prosze takie sprawy na pw, nie ma potrzeby pisac o tym na wątku, nieczego nie wnoszą!!!! Zero telefonów w sprawie Knapika w dalszym ciągu, zaczyna mnie to przerażać... Quote
Jagienka Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Za Knapika dług już wynosi 690 zł i rośnie każdego dnia o 15 zł... :smhair2::nerwy: Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu... nie było ani jednego telefonu w jego sprawie... :( Quote
weszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jagienka napisał(a):Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu... nie było ani jednego telefonu w jego sprawie... :( To jakiś fenomen :crazyeye: Ja myślę, że koniecznie trzeba Knapikowi zrobić super zdjęcia. I takie na których nie wyjdzie jak wielki wilczur ;) Na tych co ma nie wygląda na małego drobnego pieska. I w sumie ogólnie kiepsko wygląda. Knapik chyba nie jest fotogeniczny a na żywo jest przecież fajnym niedużym psiakiem. Quote
Jagienka Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Miałam dzisiaj tel w sprawie Knapika, państwo znaleźli ogłoszenie w internecie, pewnie któreś weszkowe :loveu: Państwo są spod Wadowic, nie mieli nigdy psa, mieszkają w domku jednorodzinnym, i psiak miałby mieszkać w środku, mięli wczesniej persa, ale w lecie wyszli z nim na pole, czmychnął i wpadł pod samochód, bo mieszkają przy drodze... mają dom ogrodzony... Jest tez i córeczka 6cio letnia. Mają się zastanowić i w sob do nich zadzwonie co i jak. Niestety nie przyjadą do Krakowa, bo ten Pan pracuje i tylko niedziela wchodzi w gre... czy ktoś ma ochotę na wycieczkę na kremówki?? :oops: Oczywiście jezli Państwo będa w dalszym ciagu zainteresowani... :roll: Quote
Jagienka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 11go listopada miną dwa miesiące pobytu Knapika w hotelu... I do zapłacenia będzie okrągłe 900 zł :eek2: Quote
black sheep Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niestety niezdążyłam, i allegro mi zablokowali:( Ale wystawiłam go tutaj: http://krakow.gumtree.pl/krakow/10/15616010.html Quote
Aga-ta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Knapikowi nadal marznie duupka w hotelu:-(Gdzie ten domek...Ehhh Quote
weszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Fatalna sprawa :( Całkiem niezrozumiała, taki fajny kompaktowy psiaczek... Quote
weszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Oooooooooo nareszcie fajne foty :loveu: Podmienię w ogłoszeniach. Tylko że Knapik znów wyglada na nich jak duży pies :roll: Dobrze że na tym ostatnim w tle majaczy ludź to widać że jednak nie jest wielkim wilczurem :evil_lol: Quote
weszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Knapik szuka szczęścia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=266877038 Quote
t_kasiek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Śliczny jest.....takie psiaki sa wyjatkowe i bardzo madre :) Musi sie domek znalesc !!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze to jedno klapniete uszko - mam słabość do takiej urody :) Quote
Jagienka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 t_kasiek napisał(a):Śliczny jest.....takie psiaki sa wyjatkowe i bardzo madre :) Musi sie domek znalesc !!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze to jedno klapniete uszko - mam słabość do takiej urody :) prawda? prawda? No kolejna osoba... czwarta? która dostrzegła urok Knapiczka :loveu: Kasiu pamietaj, ze zawsze możesz go poznać osobiście :lol: Quote
Recommended Posts