Jump to content
Dogomania

Kraków => pies - sitko, Knapik - bardzo gryziony w schronisku. MA DOM!

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
jejkuuu a dużo tej kasy wisisz???

Nie, 10 zł, ale ja mam na koncie 30 zł, więc dla mnie to dużo... Napisali, że do końca miesiąca mam zapłacić, a ja będę mogła dopiero po pierwszym, ale jak mi zablokują i wpłace, to mi za jakieś 2 tyg odblokują. A moze nawet nie zdąrzą mi zablokować :)

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
ok Aniu zajmiemy sie tym z Jagienka...tylko jak?dasz rade porobic Jaga zdjecia i np podzielimy sie na pol wystawianiem gdyby bylo duzo czy meczymy Anie o fotki:cool3:

Juri wraca w czwartek, więc od piątku możemy focić...

Posted

black_sheep napisał(a):
Nie, 10 zł, ale ja mam na koncie 30 zł, więc dla mnie to dużo... Napisali, że do końca miesiąca mam zapłacić, a ja będę mogła dopiero po pierwszym, ale jak mi zablokują i wpłace, to mi za jakieś 2 tyg odblokują. A moze nawet nie zdąrzą mi zablokować :)

podaj nr konta :)
prześle CI :)

Posted

Asior napisał(a):
podaj nr konta :)
prześle CI :)

Dzięki Asiorku, poradze sobie jakoś, postaram się w ostatni dzień wpłacić, w końcu wypłate mam ostatniego a nie pierwszego:)

Pozdrówki dla Knapcia:)

Posted

black_sheep napisał(a):
Dzięki Asiorku, poradze sobie jakoś, postaram się w ostatni dzień wpłacić, w końcu wypłate mam ostatniego a nie pierwszego:)

Pozdrówki dla Knapcia:)

jak coś to wal :)
naprawde nie ma sprawy :)

Posted

Tak, Asior, black_sheep na bank bardzo Ci dziękuje, ale prosze takie sprawy na pw, nie ma potrzeby pisac o tym na wątku, nieczego nie wnoszą!!!!

Zero telefonów w sprawie Knapika w dalszym ciągu, zaczyna mnie to przerażać...

Posted

Za Knapika dług już wynosi 690 zł i rośnie każdego dnia o 15 zł... :smhair2::nerwy:
Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu... nie było ani jednego telefonu w jego sprawie... :(

Posted

Jagienka napisał(a):
Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu... nie było ani jednego telefonu w jego sprawie... :(

To jakiś fenomen :crazyeye:
Ja myślę, że koniecznie trzeba Knapikowi zrobić super zdjęcia. I takie na których nie wyjdzie jak wielki wilczur ;) Na tych co ma nie wygląda na małego drobnego pieska. I w sumie ogólnie kiepsko wygląda. Knapik chyba nie jest fotogeniczny a na żywo jest przecież fajnym niedużym psiakiem.

Posted

Miałam dzisiaj tel w sprawie Knapika, państwo znaleźli ogłoszenie w internecie, pewnie któreś weszkowe :loveu:
Państwo są spod Wadowic, nie mieli nigdy psa, mieszkają w domku jednorodzinnym, i psiak miałby mieszkać w środku, mięli wczesniej persa, ale w lecie wyszli z nim na pole, czmychnął i wpadł pod samochód, bo mieszkają przy drodze... mają dom ogrodzony...
Jest tez i córeczka 6cio letnia. Mają się zastanowić i w sob do nich zadzwonie co i jak. Niestety nie przyjadą do Krakowa, bo ten Pan pracuje i tylko niedziela wchodzi w gre... czy ktoś ma ochotę na wycieczkę na kremówki?? :oops: Oczywiście jezli Państwo będa w dalszym ciagu zainteresowani... :roll:

Posted

Oooooooooo nareszcie fajne foty :loveu: Podmienię w ogłoszeniach.
Tylko że Knapik znów wyglada na nich jak duży pies :roll: Dobrze że na tym ostatnim w tle majaczy ludź to widać że jednak nie jest wielkim wilczurem :evil_lol:

Posted

Śliczny jest.....takie psiaki sa wyjatkowe i bardzo madre :) Musi sie domek znalesc !!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze to jedno klapniete uszko - mam słabość do takiej urody :)

Posted

t_kasiek napisał(a):
Śliczny jest.....takie psiaki sa wyjatkowe i bardzo madre :) Musi sie domek znalesc !!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze to jedno klapniete uszko - mam słabość do takiej urody :)

prawda? prawda? No kolejna osoba... czwarta? która dostrzegła urok Knapiczka :loveu: Kasiu pamietaj, ze zawsze możesz go poznać osobiście :lol: