Jagienka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ponieważ okazało się, że Paco jest jednak zapłacony (cioteczce karusiap wyleciało z głowy, że już zapłaciła bagatela 465 zł :evil_lol:) uzgodniłyśmy, że zapłacimy w takim razie za Knapika za październik, żeby wszytskie Nasze psiaki miały na czysto do listopada... jednak w związku z tym, dobeczki wcale nie skorzystały z tego 1000 od Pani Lucyny :oops: tylko spłacony został Fafik (nota bene na ataki powaznej padaczki w nowym domu :-() i Knapol, w związku z tym, część pieniążków z bazarków trafi do dobeczków krakowskich :) Niniejszym zaczynam, więc rozliczenie na listopad :) Rozliczenie listopad: potrzeba 450 zł mamy: 24 zł z pieniędzy od Pani Lucyny 5 zł od karusiap od Mamy Boryska 25 zł DuDziaczek z bazarku 10 zł z Negri z bazarku 10 zł Rodzice Maciusia z bazarku potrzebujemy jeszcze 376 zł za listopad Quote
Jagienka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rozliczenie listopad: potrzeba 450 zł mamy: 24 zł z pieniędzy od Pani Lucyny 5 zł od karusiap od Mamy Boryska 25 zł DuDziaczek z bazarku 10 zł z Negri z bazarku 10 zł Rodzice Maciusia z bazarku potrzebujemy jeszcze 376 zł za listopad 3 zł Jagienka za bazarek 35,50 żywa za bazarek potrzebujemy jeszcze 337,50 zł za listopad Quote
Aga-ta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 to za listopad, a tu grudzien juz leci:shake: Quote
Jagienka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 ewikS napisał(a):jedziemy w sobotę?? tak, tak wczoraj z karusiap sobie o sobocie marzyłyśmy :razz: Quote
ewikS Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nie wiem gdzie pisać tu zy na wątku ogólnym- jesteśmy we 4 (ze mną) więc myslę, że się pomieścimy zwłaszcza, że z Was straszne chudziny :) :) :) może o 8.30 na Matecznym-OBIECUJę, żE BęDę PUNKTUALNIE TYM RZEM NIC OD NIKOGO NIE ODBIERAM :) Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wy tak wcześnie zawsze jeździcie :crazyeye: Quote
Jagienka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 karusiap napisał(a):stawiam sie o 8:30 na rondzie ja również... bo widze, że karusiap bardzo induwidualnie sie wypowiada... :lmaa: Quote
karusiap Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ciotka bo nie chciala sie za Ciebie wypowiadac,a jak by Ci cos tfu tfu wypadlo? a tak poza tym to mam nadzieje,ze stawisz sie tym autobusem co ostatnio i razem sobie 10 min poczekamy:loveu: Quote
Jagienka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 karusiap napisał(a):ciotka bo nie chciala sie za Ciebie wypowiadac,a jak by Ci cos tfu tfu wypadlo? a tak poza tym to mam nadzieje,ze stawisz sie tym autobusem co ostatnio i razem sobie 10 min poczekamy:loveu: Obiecuje!!! :) Knapiczku, bój się, bo się za Toba stęskniłam, i Cie tak wyściskam, że strach :eviltong: Quote
karusiap Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 toz to grozba prawie:evil_lol: Knapis juz sie pewnie nie moze doczekac swojej "Panci" ukochanej... Najgorsze jest to,ze Knapik ma boks "obserwatora" i nawet jak przyjedzie sie do hotelu zostawic cos czy kogos to Knapik widzi kazdego kto wchodzi,serce peka jak placze do czlowieka,,,,:(on jest przeciez takiii bosski:loveu: Quote
Asior Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Jagienka']Rozliczenie listopad: potrzeba 450 zł mamy: 24 zł z pieniędzy od Pani Lucyny 5 zł od karusiap od Mamy Boryska 25 zł DuDziaczek z bazarku 10 zł z Negri z bazarku 10 zł Rodzice Maciusia z bazarku potrzebujemy jeszcze 376 zł za listopad 3 zł Jagienka za bazarek 35,50 żywa za bazarek potrzebujemy jeszcze 337,50 zł za listopad bazarki wystawiać :eviltong: towar juz macie ;) Quote
Jagienka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Asior napisał(a):bazarki wystawiać :eviltong: towar juz macie ;) już dzisiaj ruszyłam z bazarkami... strasznie to czasochłonne i jeszcze troche mi zostało :) Quote
ewikS Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 prezenty mikołajkowe dla milusińskich gotowe, jeszcze tylko autko wypucuję coby wstydu nie było i jestem gotowa... :) 8.30 na matecznym (jak czekacie to mogę być 10 min wcześniej) :) do zobaczenia P.S. Aparat brać? Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jaga daj linka :razz: PS - psiaki z Kundla znalazły domki ?? Quote
Jagienka Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='monita']Jaga daj linka :razz: PS - psiaki z Kundla znalazły domki ?? linki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101309 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101313 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97926 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9040342#post9040342 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9040552#post9040552 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101358 Psiaki z kundla nie znalazły domów :( A mnie faktycznie coś wypadło (miałaś karusiap nosa) i nie pojade w sobote :placz: za to w niedz będe w schronisku, a na wyściskanie Knapola będę musiała poczekać... :shake: Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Już lecę sprawdzać, jakie cudeńka tam są :razz: Quote
Jagienka Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Rozliczenie listopad: potrzeba 450 zł mamy: 24 zł z pieniędzy od Pani Lucyny 5 zł od karusiap od Mamy Boryska 25 zł DuDziaczek z bazarku 10 zł z Negri z bazarku 10 zł Rodzice Maciusia z bazarku 3 zł Jagienka za bazarek 35,50 żywa za bazarek potrzebujemy jeszcze 337,50 zł za listopad 8,50 zł amiczka za bazarek 14,50 zł ULKA12 za bazarek 10 zł Magdarynka za bazarek potrzebujemy jeszcze 304,50 zł za listopad Quote
ewikS Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Knapiś był dziś na spacerku i szalał... na smyczy niestety :( Po spacerku/głaskanku/drapanku dostał do swojego kojca piłeczkę i wiecie co on się przestraszył! Tak strasznie mi się go zrobiło żal- on nie wie co to zabawa z pańcią/pańciem :( Do tej pory nie mogę przestać o tym myśleć.. Quote
karusiap Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a do tego Knapis byl dzis bardzo grzeczny,bez problemu ubral szeleczki....on tak barzdo sie stara.... Quote
moana Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 wplacilam wlasnie na AFN 100 zl na dlugi hotelowe Knapika :roll: Quote
Recommended Posts