neverend Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Aga_Mazury mi napisała,że: "co do Guzika.... jedzie do Niemiec...przeciez pisałam i póki co nic więcej nie wiem...może jutro coś więcej będzie wiadomo" Quote
Donvitow Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 sŁONKO. sTAJEMY Z CAROOPLLCIA NA GŁOWIE BY NIE DON NIEMIEC. Quote
neverend Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Donvitow napisał(a):sŁONKO. sTAJEMY Z CAROOPLLCIA NA GŁOWIE BY NIE DON NIEMIEC. Ja rozumiem...ale nie wiem, co stoi na przeszkodzie? Poza tym pomyślmy o rodzeństwie - one też tam są i chorują... Zresztą - rozmawialiśmy przez telefon i uzgodniliśmy wszystko...pamiętasz... też na to przystałeś... Ja nie wiem jak z tymi Niemcami,czy tak,czy nie, ale nie warto rezygnować jak może się udać, a inne szanse zapewnić pozostałej 4, która tez potrzebuje pomocy... Quote
Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :loveu:Guzik musi mieć najlepszy dom pod słońcem. Jego rodzeństwo też! Nadal nie mam czytnika by zrzucić foty bazarkowe:oops: Quote
neverend Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Wspaniałe wieści... Dziś Guzik i jego rodzeństwo opuślili schronisko!!! Cała 5! Pojechały do dużej niemieckiej rodziny, która się tak zakochała w maluchach!!! Jak coś więcej będę wiedziała - napiszę... wiem,że Państwo zostawili kontakt i obiecali wysyłać mi fotki maluchów z nowego domku... Jest niestety i zła wiadomość...:( w schronie jest 20 maluchów... i liczę na pomoc Kajetana, który swoją obecnością wiele zdziałał, i któremu bardzo dziękuję...Bardzo pomogłeś i pomagasz... Liczę wciąż na pomoc:) Quote
Edi100 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Cała piątka znalazłam dom?????:-o Maluchy, bądźcie szczęśliwe!!!!! Ciotki, info poprosimy z nowego domku:p Quote
neverend Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Edi100 napisał(a):Cała piątka znalazłam dom?????:-o Maluchy, bądźcie szczęśliwe!!!!! Ciotki, info poprosimy z nowego domku:p jak dojadą, na pewno będą fotki... dobrze,że znam niemiecki, to poszprecham z tym Państwem... Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No to czekamy na wątku szczeniaków na foty bo co zrobimy jak "sprzedamy" nasze i szczeniaków zabraknie. Super wyszło. Trzymam za szczeniaki kciuki i czekam na pierwsze wieści z niemiec.:lol: Quote
neverend Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Donvitow napisał(a):No to czekamy na wątku szczeniaków na foty bo co zrobimy jak "sprzedamy" nasze i szczeniaków zabraknie. Super wyszło. Trzymam za szczeniaki kciuki i czekam na pierwsze wieści z niemiec.:lol: jasne...tak jak mówiłam, po niedzieli umówię się z Panią Ewą i pojadę porobić zdjęcia... dzięki:) Quote
baffi2 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 neverend napisał(a):Wspaniałe wieści... Dziś Guzik i jego rodzeństwo opuślili schronisko!!! Cała 5! Pojechały do dużej niemieckiej rodziny, która się tak zakochała w maluchach!!! Jak coś więcej będę wiedziała - napiszę... wiem,że Państwo zostawili kontakt i obiecali wysyłać mi fotki maluchów z nowego domku... Jest niestety i zła wiadomość...:( w schronie jest 20 maluchów... i liczę na pomoc Kajetana, który swoją obecnością wiele zdziałał, i któremu bardzo dziękuję...Bardzo pomogłeś i pomagasz... Liczę wciąż na pomoc:) Wow!:multi::multi::multi::multi::multi: Super!:loveu::loveu: A kto po nie przyjechał do schronu???:lol: Quote
neverend Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 nie wiem kto przyjechał... nie było mnie tam... wiem tylko,że pojechały... a jak dotrą to mam dostać wiadomość od tej rodziny... jak się czują maluchy.... Quote
Edi100 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Trochę mnie dziwi że całą piątkę zaadoptowała jedna rodzina. Oby nie do budy, bo bym wyła jak nic. Dajcie znać Quote
Alaa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Mnie to rowniez dziwi i to nie troche:crazyeye: Quote
Edi100 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czekamy na dobre wieści, mam nadzieję:roll: Quote
baffi2 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 never jeśli masz do nich maila to napisz... a jesli nie masz to czekamy... :loveu::loveu: Quote
Donvitow Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Możemy długo poczekać. My czekaliśmy od kwietnia do " wczoraj".:shake:. Quote
Edi100 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Donvitow napisał(a):Możemy długo poczekać. My czekaliśmy od kwietnia do " wczoraj".:shake:. Oj, to mi sie nie podoba:( Quote
neverend Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 niestety nie mam maila do tych Państwa, oni mają do mnie... mają się odezwać, wciąż czekam... Quote
Edi100 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Mam nadzieję że Psiule szczęśliwe i że wszystko jest dobrze. Odetchnę jak zobacze fotkiz nowego domu, nie z budy Quote
Aga_Mazury Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kasiu wątek jest Guziczka więc .... Jeśli uważasz "zabawę w dawanie punktów za odpowiednią to już Twoja sprawa...i mam nadzieję, że modów ... Podpis przy avatarze nie boli tylko śmieszy (to tak dla wyjasnienia) ...:)... i oby był prawdziwy :) Quote
baffi2 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 kiedy te fotki będę? nie mogę się doczekać:loveu: Quote
Recommended Posts