Jump to content
Dogomania

Mlody molos, ciezko pogryziony walczy o zycie.... JUZ W SWOIM DOMU !!!

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
dałam też znak do Dagi - ona jest od Leonbergerów-a on jest Leonbergerem-na 95%!-tylko niedożywiony, starszy i pogryziony!:placz:

on ma dwa lata!!! nie jest starszy !!!

pzdr
GreenEvil

Posted

znalazłam takie zdjęcie leosia:

kolor się mniej więcej zgadza, ale głowa bardziej bernisiowa...no ale może są różne głowy;) - no i przecież jeden z protoplastow leosiów to berniś! Coby nie było piękny pies z niego będzie jak wydobrzeje!!!

Posted

[quote name='andzia69']znalazłam takie zdjęcie leosia:

kolor się mniej więcej zgadza, ale głowa bardziej bernisiowa...no ale może są różne głowy;) - no i przecież jeden z protoplastow leosiów to berniś! Coby nie było piękny pies z niego będzie jak wydobrzeje!!!
Śliczny ten psiak, Benek napewno tez bedzie taki piękny tylko musi wydobrzec, a do tego jest potrzebna pomoz finansowa!!

Posted

no i nie miałam racji? oczywiście, że to Leonberger! Green - to niemożliwe, że on ma 2 latka:shake: . ale to i tak nie ma znaczenia żadnego-będę kombinowac by bazarek mu wystawic:cool3: może i Daga tutaj dotrze w międzyczasie-ta Daga oczywiście od Leosi.....nie mylic z Dagą 27:diabloti:

Posted

witam.Dziekuje Oktawia za info o Benku.Benek ma duzo z leosia,to fakt-pysk bardziej bernardynowaty niz leonowy -ale jednak calosciowo pies przypomina leoska.....Zaraz go wrzuce na molosy a jutro postaram sie wkleic go na moja strone w dziale adopcji.Kaske tez jakas przeleje -i trzymam kciuki za biedaka:-(

Posted

Dudziaczek-"Uwięziona", "Cesarzowa Orchidea", Safiya" "Biała Masajka" "Dom sióstr" i inne hity:cool3:
Daga dzięki:Rose: :Rose:

oto reszta banerków w mniejszym size-od Misiaczek:
250x100 pikseli

125x100 pikseli

proszę je brac do podpisu!!!

Posted

sava,calkiem prawdopodobne ze doga z leonem ktos zmieszal ..
Na molosach juz akcja ruszyla,pare przelewow poszlo ,ja podobnie jak sava dorzuce cos jutro.Prosimy o inofromowanie jak przebiega rekonwalescencja mlodzienca ...........

Posted

widzicie dziewczęta jakie mam wprawne oko?:cool3: :eviltong:
w ten weeked jadę do niego-zorganizuję porządne posłanie, zrobię zdjęcia
w tą sobotę lub niedzielę.

Póki co zaczęłam robic mu bazarek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78620

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78618

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78617

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78614

jestem w trakcie więc to nie wszystko:evil_lol: -jak zrobię kolejne do podam linki
Sava-ja go widzę oczami wyobraźni, odrośnięte futro, dobrze umięśniony, dorodny .......i z super domem:-(

Posted

Wybaczcie moje drogie, dzis zadnych swierzych info o Benku nie ma. Poszlam wyrobic sobie nowy dowod osobisty... a okazalo sie ze go dostane... za dwa miesiace jak dobrze pojdzie, a ze ciotka Green ma zabukowany bilet na 26 pazdziernika wiec wtrymiga musiala sie znalezc w urzedzie paszportowym celem zlozenia papierow na paszport...
wiec caluski Bozy dzien mialam przyslowiowe urwanie j***jec.
I tak cmokam sie po pietach, ze mieszkam w niewielkiej miejscowosci, bo w Wawie bym tego tak szybko nie zalatwila ;)

Benus, zdrowiej, blagam :placz:

pzdr
GreenEvil

Posted

Okta, to jesli ja nie dam rady w ten weekend, to porob prosze zdjecia tez i pozostalym, jak je czule nazywam "zdechlakom" i wycaluj Cypryska w ucho ;)

choc i tak pewno mnie tam zawieje w tygodniu jakos.. jak mi w koncu kotke wysterylizuja...

pzdr
GreenEvil

Posted

Dobrze Green! nie ma sprawy! będzie mu miękko w dupcię w łikend-biedak:placz: przydałąby się specjalistyczna karma dla psów ras olbrzymich-od razu worek RC lub Hills 14 kg....regenująca ale to już nie na moje barki:oops: na pewno chapi dostaje teraz albo pedigri:roll:

Posted

daga10011 napisał(a):

prosze o pomoc..nie wiem jak wstawic ten banerek do podpisu ,zeby bylo tak ze jak sie n niego kliknie to wpada sie tutaj..kiedys to wiedzialam-ale starosc nie radosc:placz:

Daga ale daj link do molosów! tam gdzie biedak będzie!!!

Posted

oktawia6 napisał(a):
na pewno chapi dostaje teraz albo pedigri:roll:

chyba oszalalas :evil_lol: serca bym musiala nie miec... przeciez tam sa psy w naprawde zlym stanie z reguly. Sa zaopatrywane w karme ze sklepiku na gorze... wiec nie maja za duzego wyboru i wszystkie jada na RC albo hillsie ;) Ech... ja bym sobie chetnie takiego krakveta wygrala... ;)

pzdr
GreenEvil

Posted

Ja już też wysłałam troszkę kaski. Będę miała trochę różności na bazarek, oktawia6 pomoże mi wstawić, bo ja całkiem nowa i trochę nogowata komputerowo jestem.Pozdrawiam wszystkich, którym los tych biednych zwierząt nie jest obojętny.:placz:

Posted

Wysle jakies pieniazki dzisiaj na biednego pieska. Napiszcie co potrzeba, mam zapas kocy w pogotowiu ,wiec moge zawiesc na SGGW.
Trzymam kciuki,zeby jak najszybciej wyzdrowial piesek. Czy sa juz jakies rokowania kiedy z tego wyjdzie ?