Jump to content
Dogomania

Mlody molos, ciezko pogryziony walczy o zycie.... JUZ W SWOIM DOMU !!!

Recommended Posts

Posted

jak będziesz Vinci teraz u niego-to zrób jak ja ostatnio-podłóż mu ligninępod miskę-i poproś weta by tak robił on wylewa wodę, materac zaraz będzie gnił z wody a miska stoiji ta mała tuż obok materac-obok w gabinecie jest dużo ligniny.
oczywiście jak będziesz:evil_lol:

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Moge w koncu napisac pare slow:-)
Benek ma sie niezle, wlosy juz odrastaja - ma puch na miejscu po ogoleniu.
Zaliczylismy dzisiaj spacer.
Pokazuje juz tez charakterek, warczy na nowicjuszy i szczegolnie "upodobal: sobie studentow i ...niestety dzieci.
Wiec raczej z ta jego miloscia do dzieci to cofam slowo.
Rany wygladaja juz o niebo lepiej.
Koc i poslanie nie jest zamoczone, jak bylam mial czysta wode.
I miche duza do wody i jeszcze wieksza na jedzenie.
Pozdrowienia od Benka

PS. Ciekawe jak da sie wykapac i wyczesac:-))))

Posted

w ten weekend obfocę go ponownie!
Dziękuję Vinci za nową porcję aktualności!:multi:
on pokazuje charakter swój prawdziwy bo cierpienie powoli odchodzi:evil_lol:ale co tam nie każdy jest dzieciaty i szanse ma i to sporą! potrzebna mu tylko osoba, która ma doświadczenia z molosowatymi, czuła i opiekuńcza-może potem jakieś szkolenie na PT1?:razz:
kąpiel na pewno w kagańcu-to proste-jak mu się oczywiście wszystko zagoji na tip top:loveu:
Vinci jest super! Benio zapadł Ci w serduszko:loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
ciotka Green jutro jedzie do Benia-ponoc jakaś pani jest umówiona w jego sprawie-czy pani dojedzie jutro poczekamy do jutra, bo z tym róźnie bywa-ale nie zapeszajmy.

TO ja trzymam kciuki!!!

Posted

Szczerze mowiac mam klopot. I to niezly. Chcialabym miec taki klopot przy kazdym psie ;)
Dzisiaj u Benka byly dwa domki. Obydwa sklonne wziac go juz tu i teraz. Jeszcze obiecalam trzeciemu, ze zobaaczy Benka w przyszlym tygodniu.

domek numer jeden jest w warszawie, w bloku, mloda dziewczyna zakochala sie w nim na amen ;)

domek numer dwa to pani spoza warszawy, mieszka w domu, nie ma doswiadczenia z duzymi psami, za to ma kolezanki, ktore doswiadczenie maja i sa sklonne pomagac nawet w srodku nocy.

Obydwa domki pojda z nim na szkolenie i beda go kochac do konca dni.

Szklana kule poprosze :roll:

Co do Benka - wyglada niezle, je pije :D i klapie zebami jak ktos chce mu obejrzec uszy - zapalenie jest straszne, moze sie okazac, ze nie skonczy sie na leczeniu farmakologicznym byc moze bedzie potrzebna ingerencja chirurga.

Ech...

pzdr
GreenEvil

Posted

Suuuuper wiesci:-)
To ja trzeci w takim razie odpuszczam.
Green - byleby nie do domu z dziecmi....
Jezeli cokolwiek by trzeba bylo jeszcze dla niego - daj znac!!!!
On podszorstek ma psa podworkowego - z tego powodu lepiej do domu z ogrodkiem - z drugiej strony to nie jest takli mlodzieniaszek i pewnie szalec specjalnie nie bedzie, wiec ogromny wybieg nie jest sprawa priorytetowa:-)
Z pewnoscia Benek jeszcze sporo będzie kosztował - myślę o witaminach, preparatach na porost siersci i karma dla molosa, lepiej żeby przyszli właściciele mieli tego świadomość - ile będą na niego wydawać miesięcznie, żeby nie było problemów.
Ale Ty poznałać te dwie osoby - na pewno wybierzesz najlepszą opcję!!!!

Posted

ojejku aby te donku sie nie rozmysliły ........on nie ma inych chorób poza tym pogryzieniem wiec to utrzymanie nie jest takie duże .....ja kupuje mojemu beniowi karme brit z glukozamina i czasem zarełko gotowane + reszteczki z obiadku jest nas 5 osób i mam 3 psy benia i 2 małe

ale super on juz mogłby isc do domku i leczyc rzny w domku ???????i niech go kochaja do końca jego dni

Posted

GrrenEvil-a ten domek w bloku to ma winde?????????Banalne pytanie -ale co jesli lapki mu kiedys odmowia posluszenstwa????????Molosy i psy duze moga mieszkac w bloku bez problemu-jesli maja winde...Nie wiem skad opinia,ze duzy pies nie nadaje sie do bloku-czesto ma tam lepiej niz pies w domu z ogrodem,bo ludzie majac ogrod czesto nie zapewniaja psu spacerow :(. Ciesze sie ze Benek ma takie powodzenie:D.

Posted

GreenEvil ty napewno wybierzesz najlepiej, czekamy na wiesci do ktorego Benek bedzie szedl domku. A kiedy Benek juz mogłby isc do nowego domku???
W kazdym razie porozmawiaj z ktoryms z tych domkow czy nie zdecydowali by sie pomoc tej suczce, widac ze ona strasznie cerpi, az mi sie lzy w oczach kreca
MOZE JEDNAK KTORYS DOMEK ZDECYDUJE SIE JEJ POMÓC