Jump to content
Dogomania

Mlody molos, ciezko pogryziony walczy o zycie.... JUZ W SWOIM DOMU !!!

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zarazem dla przypomnienia:
gdyby ktos zechcial pomoc w oplaceniu kosztow leczenia Benka:

Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda

Numer konta: VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

z dopiskiem "Benek"

Posted

Beata25 napisał(a):
Dzielny Molos, tyle juz przezyl :shake: A co z nim bedzie po wyjsciu z lecznicy??? trafi z powrotem do schronu???????????????????????

najlepiej by bylo mu znalesc nowy domek, tam napewno szybko by odzyskal forme. Boze taki bidak nie moze znow trafic do schroniska!!!:placz:

Posted

Boszszszszszseeee, dziewczyny czytajcie prosze ten watek...DO SCHRONU NIE TRAFI!!!!
ale z pewnoscia jeszcze pare tygodniu MUSI pozostac w lecznicy.
I z pewnoscia kazdy grosz sie liczy, bo jego rekonwalescencja potrwa jeszcze sporo czasu.
Jest w dobrych rekach, lekarze swietnie sie nim zajmuja, jest juz odzywiony, teraz czekamy na zasklepienie ran.

Posted

Witam!!!!
Miałam w zeszły poniedziałek wpłacić na Beniusia 30 zł,ale niestety nie dałam rady za co przepraszam!!!!

Wpłaciłam dzisiaj 40 zł,jutro pieniążki będą na koncie AFN.Wiem,że to niewiele,ale tyle jest tych bidul w potrzebie,że muszę sprawiedliwie podzielić fundusze przeznaczone na ten cel:crazyeye:

Posted

dzisiaj jade do Benka , karma w koncu dotarla.
Nie mam jeszcze ostatecznej decyzji od wuja - ale jestem dobrej mysli, trzymam reke na pulsie:-)
A co z moja aukcja????:-(