oktawia6 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 i ma wspóne posłanie z panem!:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ANETTTA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 wszystkie te bidy powinny tak mieszkac .......................:placz::placz::placz::placz: Quote
starlet1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Po ponad miesiącu od zakończenia aukcji dla Benia na allegro dotarło do mnie jeszcze 10zł + 5 jako koszty przesyłki. Całą "ogromną" kwotę, czyli 15zł przelewam zaraz na konto AFN. Koszty wysyłki biorę na siebie. Tak więc z mojej aukcji biżuterii do mnie wpłynęło 16,50+15, wysłałam 20 i dziś 15. Nie wiem tylko czy dotarła wpłata 15zł, którą podobno wpłacono bezpośrednio na konto AFN ( było podane w treści aukcji). Razem powinno dotrzeć dla Benia 51,50. I mało i dużo, zawsze jednak coś. Cieszę się, że Benio ma taki wspaniały domek i jest szczęśliwy. To dzięki Wam, kochane dogomaniaczki. :multi:. Jak to super być wśród Was!!!:oops: Quote
GreenEvil Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Niestety nowych wiesci brak narazie. Jak tylko cos bede wiedziala to dam znac. pzdr GreenEvil Quote
ANETTTA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a co tam u pieknisia jak jego zdrówko Quote
ANETTTA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ANETTTA napisał(a):a co tam u pieknisia jak jego zdrówko nikt nic nie wiem Quote
a.piurek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 co słychac u psa czy ktos cos wie jak zyje ???jak wyglada ??? Quote
GreenEvil Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 a.piurek napisał(a):co słychac u psa czy ktos cos wie jak zyje ???jak wyglada ??? Ja wiem. Benek niestety odszedl w lipcu :( Jednak odszedl kochany i wsrod swoich ludzi. pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts