Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kleksiu! Ciotka DIF bierze Cię pod swoje skrzydła! Nie łam się, Chłopie,! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: na pewno coś znajdę :lol::lol::lol::lol::lol: W końcu to Warsaw :eviltong::razz::eviltong::razz:Jak nie znajdziesz "chaty":cool3:przez dwa-, trzy- tygodnie masz tymczas u nas (oj, będzie wesoło). Łeb do góry :lol::lol::lol:.
Będą zdjęcia? Potrzebuję do poszukiwań!!!!!!!!

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do schronu. Jadę po Kleksa w środę rano, o ile nic się, odpukac, nie wydarzy (bo moja bryka dziś trafiła do warsztatu...)Myśl o tym psiaku ciągle mnie przesladowała. Kleks zamieszka u mojego Taty (domek z ogródkiem i 16-letnim naszym psem-aniołem). Będzie miał DS-ik:)Jak przybędziemy do Warszawy umówię go na wizytę u dr Garncarza (okulisty), o co mnie proszono w Azylu i o czym zresztą sama myślałam. Szkoda, że zepsuł się ten pip..pip...samochód, bo te pięć stów byłoby na Kleksa! Trzymajcie kciuki, aby go mogła jak najszybciej zabrać i sorry DIF, ale DS chyba lepszy;-)

Posted

Jejku, to swietnie!!:lol:strasznie sie ciesze!!
Tak jak pisala Macho, Kleks na zywo jest duzo bardziej piekniejszy, a o tym, ze jest maks kochany, to juz chyba pisac nie musze:eviltong:
trzymam kciuki!!

Posted

"sorry DIF, ale DS chyba lepszy;-)"

Lepszy...? NAJlepszy :laola::laola::laola::laola:

Jak będziesz potrzebowała transportu na terenie Warsaw dzwoń 0-600-968-755. A jak dojedzie daj znać chętnie ucałuję mordę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja pikolę... Miałam kilka wariantów przygotowanych dla niego (min dr. Garncarza), ale ty wybrałaś najlepszy DOM STAŁY! Jakby co to dzwoń!!!!!

Posted

[quote name='AnK']
Dzwoniłam do schronu. Jadę po Kleksa w środę rano, o ile nic się, odpukac, nie wydarzy (bo moja bryka dziś trafiła do warsztatu...)Myśl o tym psiaku ciągle mnie przesladowała. Kleks zamieszka u mojego Taty (domek z ogródkiem i 16-letnim naszym psem-aniołem). Będzie miał DS-ik:)Jak przybędziemy do Warszawy umówię go na wizytę u dr Garncarza (okulisty), o co mnie proszono w Azylu i o czym zresztą sama myślałam. Szkoda, że zepsuł się ten pip..pip...samochód, bo te pięć stów byłoby na Kleksa! Trzymajcie kciuki, aby go mogła jak najszybciej zabrać i sorry DIF, ale DS chyba lepszy;-)

cudowne wieści:placz::multi::cunao::lilangel:co za zczęście!!! aż nie mogę uwierzyc!!!

Posted

Drogie ciotki, nie wątpię, że Kleksiaczek jest piękny!Módlcie się, aby samochód był dziś do odbioru, tak jak mi obiecali w warsztacie i wtedy jutro start 5 rano i mkniemy do Tarnowskich Gór. Zamierzam tam być na 9.Wieści o Kleksie oczywiście będą na bieżąco:-)

Posted

Jak PIĘKNIE, jak PIĘKNIE :Cool!::Cool!::Cool!:AnK jesteś DYBEŚCIAKIEM !!! Moje futrzaki prosiły żeby Cię polizać po sznupawce za WIELKIE SERCE. Czekam z niecierpliwością na wieści od Was - no i foty obowiązkowo!

Posted

To nie mechanicy, to zwykłe gnojki...Wyobrażacie sobie, że nie zadzwonili cały dzień, a o 17 jak się skontaktowałam, to się dowiedziałam, że NIESTETY (tu wymyślili jakiś debilny powód)...Może, zaznaczam, MOŻE, zrobią na jutro na 9 rano. Niezbyt wierzę, dobrze będzie jak zrobią do południa. Już się umówiłam w azylu, że przyjadę później, jak tylko odzyskam swój samochód. Nie uda im się zepsuć akcji ratunkowej kryptonim KLEKS tak czy siak, bo awaryjnie pożyczę na jutro rano samochód znajomego, w razie gdyby mechanicy znowu okazali się sami-wiecie-kim...!!! Powiem Wam, jestem wściekła, jak można nawet nie zadzwonić, że się nie dotrzyma terminu? No ale o co ja pytam??? Skoro można wrzucić psa do szamba...

Posted

Gdybyscie widzieli, jak Kleks sie dzisiaj bawil z moim Newtonem:loveu:
z boku w ogole nie bylo widac, ze ten kochany psiak nie widzi,
bawili sie dzisiaj, skakali, podgryzali, a przy tym ich ogony-nie przestawaly merdac:lol: