Hotel KADIF Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kleksiu! Ciotka DIF bierze Cię pod swoje skrzydła! Nie łam się, Chłopie,! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: na pewno coś znajdę :lol::lol::lol::lol::lol: W końcu to Warsaw :eviltong::razz::eviltong::razz:Jak nie znajdziesz "chaty":cool3:przez dwa-, trzy- tygodnie masz tymczas u nas (oj, będzie wesoło). Łeb do góry :lol::lol::lol:. Będą zdjęcia? Potrzebuję do poszukiwań!!!!!!!! Quote
Fifek_Miśki Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :mdleje:DIF tak znienacka i z grubej rury :evil_lol: zdjęcia Kleksia są na początku ;) wkleje je jeszcze raz tylko w większym formacie Quote
Hotel KADIF Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wiem, że są - ale może jakieś inne, lepsze,, WIĘCEJ :loveu::loveu::loveu::loveu:??? Quote
Fifek_Miśki Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 DIF wobec tego skontaktuj się z Cichym Kątem, może dysponują innymi zdjęciami, no i omów sprawę ewentualnego DT ;) Quote
AnK Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 O, super! Czyli bierzesz go na tymczas? Kiedy???? Quote
kiniaczeq Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 hehe Kleksik ma tymczasa... super :multi: Quote
AnK Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzwoniłam do schronu. Jadę po Kleksa w środę rano, o ile nic się, odpukac, nie wydarzy (bo moja bryka dziś trafiła do warsztatu...)Myśl o tym psiaku ciągle mnie przesladowała. Kleks zamieszka u mojego Taty (domek z ogródkiem i 16-letnim naszym psem-aniołem). Będzie miał DS-ik:)Jak przybędziemy do Warszawy umówię go na wizytę u dr Garncarza (okulisty), o co mnie proszono w Azylu i o czym zresztą sama myślałam. Szkoda, że zepsuł się ten pip..pip...samochód, bo te pięć stów byłoby na Kleksa! Trzymajcie kciuki, aby go mogła jak najszybciej zabrać i sorry DIF, ale DS chyba lepszy;-) Quote
Macho Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Suuuuuuper!!! :) ogromnie sie ciesze!! :) chcialam dodac ze teraz Kleksio wyglada duuuzo lepiej niz na fotkach ;) Quote
Kanzaj Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 O rany jak się cieszę!!!!!!!!!! Dla Taty wielkie buziaki!!!!!!!!!!:loveu: I niech się Kleksiowi dobrze wiedzie na nowej drodze życia:lol:!!! Quote
Justynak Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Aż się spłakałam ze szczęścia :placz: Brawo AnK!!! :multi: Brawo Pan Tato!!! :multi: Mam nadzieję, że są szanse na jakieś relacje z Nowego Domu Kleksa? :razz: Quote
Ana_Zbyska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jejku, to swietnie!!:lol:strasznie sie ciesze!! Tak jak pisala Macho, Kleks na zywo jest duzo bardziej piekniejszy, a o tym, ze jest maks kochany, to juz chyba pisac nie musze:eviltong: trzymam kciuki!! Quote
Fifek_Miśki Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 O rany!!!! Nie wierzę!!!! :multi::multi::multi: AnK :loveu: czekam na wieści w środę :p Quote
Hotel KADIF Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 "sorry DIF, ale DS chyba lepszy;-)" Lepszy...? NAJlepszy :laola::laola::laola::laola: Jak będziesz potrzebowała transportu na terenie Warsaw dzwoń 0-600-968-755. A jak dojedzie daj znać chętnie ucałuję mordę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja pikolę... Miałam kilka wariantów przygotowanych dla niego (min dr. Garncarza), ale ty wybrałaś najlepszy DOM STAŁY! Jakby co to dzwoń!!!!! Quote
Fifek_Miśki Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Zobaczcie jakie Kleksio ma zdjęcie :loveu: Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='AnK'] Dzwoniłam do schronu. Jadę po Kleksa w środę rano, o ile nic się, odpukac, nie wydarzy (bo moja bryka dziś trafiła do warsztatu...)Myśl o tym psiaku ciągle mnie przesladowała. Kleks zamieszka u mojego Taty (domek z ogródkiem i 16-letnim naszym psem-aniołem). Będzie miał DS-ik:)Jak przybędziemy do Warszawy umówię go na wizytę u dr Garncarza (okulisty), o co mnie proszono w Azylu i o czym zresztą sama myślałam. Szkoda, że zepsuł się ten pip..pip...samochód, bo te pięć stów byłoby na Kleksa! Trzymajcie kciuki, aby go mogła jak najszybciej zabrać i sorry DIF, ale DS chyba lepszy;-) cudowne wieści:placz::multi::cunao::lilangel:co za zczęście!!! aż nie mogę uwierzyc!!! Quote
Hotel KADIF Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ale cudny .....:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
AnK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Drogie ciotki, nie wątpię, że Kleksiaczek jest piękny!Módlcie się, aby samochód był dziś do odbioru, tak jak mi obiecali w warsztacie i wtedy jutro start 5 rano i mkniemy do Tarnowskich Gór. Zamierzam tam być na 9.Wieści o Kleksie oczywiście będą na bieżąco:-) Quote
Justynak Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No to teraz trzymam kciuki za słowność panów mechaników ;) Quote
Macho Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 wszyscy w CK sie ogromnie ciesza! :) A niech tylko mechanicy nawala....:mad::mad::mad: Quote
Gugusia7 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jak PIĘKNIE, jak PIĘKNIE :Cool!::Cool!::Cool!:AnK jesteś DYBEŚCIAKIEM !!! Moje futrzaki prosiły żeby Cię polizać po sznupawce za WIELKIE SERCE. Czekam z niecierpliwością na wieści od Was - no i foty obowiązkowo! Quote
Macho Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No wlasnie ;) Ank to nie jest tak ze wezmiesz Kleksa i Adios ;) foty i relacje maja byc! ;) Quote
Ana_Zbyska Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 watek o Amigo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81916 Quote
AnK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To nie mechanicy, to zwykłe gnojki...Wyobrażacie sobie, że nie zadzwonili cały dzień, a o 17 jak się skontaktowałam, to się dowiedziałam, że NIESTETY (tu wymyślili jakiś debilny powód)...Może, zaznaczam, MOŻE, zrobią na jutro na 9 rano. Niezbyt wierzę, dobrze będzie jak zrobią do południa. Już się umówiłam w azylu, że przyjadę później, jak tylko odzyskam swój samochód. Nie uda im się zepsuć akcji ratunkowej kryptonim KLEKS tak czy siak, bo awaryjnie pożyczę na jutro rano samochód znajomego, w razie gdyby mechanicy znowu okazali się sami-wiecie-kim...!!! Powiem Wam, jestem wściekła, jak można nawet nie zadzwonić, że się nie dotrzyma terminu? No ale o co ja pytam??? Skoro można wrzucić psa do szamba... Quote
Ana_Zbyska Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gdybyscie widzieli, jak Kleks sie dzisiaj bawil z moim Newtonem:loveu: z boku w ogole nie bylo widac, ze ten kochany psiak nie widzi, bawili sie dzisiaj, skakali, podgryzali, a przy tym ich ogony-nie przestawaly merdac:lol: Quote
Recommended Posts