Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blejd1974 napisał(a):
witam. jestem zainteresowana tą malutką sunią z Pabianic. to nie kaprys ani zauroczenie chwilą to musi być przemyślana decyzja. rozmawiam z mężem,myślę ,że się zgodzi ,On wie że marzę nawet o starym ale yoreczku. Ale tu sunia bardzo potrzebuje miłości. Tak więc myślę ,że mąż da się przekonać i sunia będzie z nami. jeżeli nie na stałę to choćby na tymczas.

Co do kleksa to Boże drogi wzięła bym go w pierwszej kolejności ,ale moim zdaniem on powinien być jedynym pieskiem w domciu bo wymaga on szczególnej opieki.miłóści i zainteresowania nim. Ale nie ukrywam ,że wzruszyło mnie jego psie nieszczęście ,zgotowane przez tych co choć trochę cierpienia powinien los im dać ,za męki stworzonka ,które nie prosiło ich aby go brali a potem znęcali się nad nim. Jest jedna Pani dla której szukam szczeniaczka. Pani jest wdową z fajnym domem i podwóreczkiem. Jest sama i samotna. Chce pokochać i być kochana choć przez psinkę. może ona zechce kleksia? zapytam to zacna i szanowano osoba. kocha zwierzęta ,dokarmia je i pomaga im w zimie.więc jeżeli się zgodzi to kleksik też znajdzie domek i to u naprawdę dobrej starszej Pani.

TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!!

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w CK zle sie dzieje ! :-( Kolejne wlamanie !
www.schronisko.prv.pl prosze poczytajcie, jesli znacie kogos, kto moglby pilnowac azylu w nocy, dzwonce prosze...
Zaczynamy takze bardziej intensywne niz kiedykolwiek poszukiwania domow dla naszch psiakow...im mniej bedzie narazonych na niebezpieczenstwo, tym lepiej...

Posted

Nie mogę przestać myśleć o Kleksie :shake:. Gdyby to tylko ode mnie zależało, to zabrała bym go choć na tymczas... Ech...:roll:
A ile Kleksik może ważyć? (Cały czas się łudzę, że może uda mi się przekonać jakoś mego konkubenta, ale to mało realne...)

Posted

Czyli jest sporo większy od Yorka?
Bosze, całe życie miałam psy średnie-duże, duże albo bardzo duże (rodzice mają Bernardyna) i zawsze uważałam, że pies powyżej 30kg, to dopiero prawdziwy pies, a teraz się czepiam, że Kleksik nie waży 3kg ;)

Posted

[quote name='Justynak']
A wet nie ważył Kleksa? Przecież dostawał leki przeciwbólowe, antybiotyki itp, to podaje się w ilościach odpowiednich do wagi :razz:

bardzo trafna uwaga!:roll:

Posted

dzięki Kiniaczeq podałam na wątku włamania te dwa linki :)

jest osoba która interesuje się kleksem wypowiada się w
watku

"przygarnę psa" "yoreczka" - jest osoba bardzo zaangażowaną w szukanie potencjalnego domku :) więc trzymajmy kciuki :)

Posted

Cytat:
Napisał Ana_Zbyska
Sluchajcie, zlapali tego swira!!!!!!!!!!!!!!!!!!na goracym uczynku!!!
Na razie nic wiecej nie wiem, tyle, ze wczoraj probowal wejsc znowu i go wolontariusze zlapali!!Przyznal sie do wszytskiego
Nie macie pojecia, jaka jestem szczesliwa!!!!!!!

Tylko ciekawe jak szybko go wypuszcza.
na monitoring dalej zbieramy..

Spacerek na pierwszą
:painting::Dog_run: