marillka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 blejd1974 napisał(a):witam. jestem zainteresowana tą malutką sunią z Pabianic. to nie kaprys ani zauroczenie chwilą to musi być przemyślana decyzja. rozmawiam z mężem,myślę ,że się zgodzi ,On wie że marzę nawet o starym ale yoreczku. Ale tu sunia bardzo potrzebuje miłości. Tak więc myślę ,że mąż da się przekonać i sunia będzie z nami. jeżeli nie na stałę to choćby na tymczas. Co do kleksa to Boże drogi wzięła bym go w pierwszej kolejności ,ale moim zdaniem on powinien być jedynym pieskiem w domciu bo wymaga on szczególnej opieki.miłóści i zainteresowania nim. Ale nie ukrywam ,że wzruszyło mnie jego psie nieszczęście ,zgotowane przez tych co choć trochę cierpienia powinien los im dać ,za męki stworzonka ,które nie prosiło ich aby go brali a potem znęcali się nad nim. Jest jedna Pani dla której szukam szczeniaczka. Pani jest wdową z fajnym domem i podwóreczkiem. Jest sama i samotna. Chce pokochać i być kochana choć przez psinkę. może ona zechce kleksia? zapytam to zacna i szanowano osoba. kocha zwierzęta ,dokarmia je i pomaga im w zimie.więc jeżeli się zgodzi to kleksik też znajdzie domek i to u naprawdę dobrej starszej Pani. TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!! Quote
marillka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 i co blejd skontaktowała się ze schroniskiem?? Quote
Macho Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 w CK zle sie dzieje ! :-( Kolejne wlamanie ! www.schronisko.prv.pl prosze poczytajcie, jesli znacie kogos, kto moglby pilnowac azylu w nocy, dzwonce prosze... Zaczynamy takze bardziej intensywne niz kiedykolwiek poszukiwania domow dla naszch psiakow...im mniej bedzie narazonych na niebezpieczenstwo, tym lepiej... Quote
marillka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kciuki w garść i spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
Justynak Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nie mogę przestać myśleć o Kleksie :shake:. Gdyby to tylko ode mnie zależało, to zabrała bym go choć na tymczas... Ech...:roll: A ile Kleksik może ważyć? (Cały czas się łudzę, że może uda mi się przekonać jakoś mego konkubenta, ale to mało realne...) Quote
Ana_Zbyska Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kleksiu wazy moze z 7 kg.. Jest cudownym psem, uwielbia sie tulic i strasznie pragnie kontaktu z czlowiekiem.. Quote
Macho Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Myslisz ze az 7 ? ;) Veda wazyla 16 a byla "Beczka" w porownaniu do Kleksika ;) :eviltong: Quote
Justynak Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Czyli jest sporo większy od Yorka? Bosze, całe życie miałam psy średnie-duże, duże albo bardzo duże (rodzice mają Bernardyna) i zawsze uważałam, że pies powyżej 30kg, to dopiero prawdziwy pies, a teraz się czepiam, że Kleksik nie waży 3kg ;) Quote
Justynak Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A wet nie ważył Kleksa? Przecież dostawał leki przeciwbólowe, antybiotyki itp, to podaje się w ilościach odpowiednich do wagi :razz: Quote
oktawia6 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Justynak'] A wet nie ważył Kleksa? Przecież dostawał leki przeciwbólowe, antybiotyki itp, to podaje się w ilościach odpowiednich do wagi :razz: bardzo trafna uwaga!:roll: Quote
Ana_Zbyska Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dzisiaj sie dowiem, ile wazy Za pewne byl wazony;) Quote
Fifek_Miśki Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kleksiu hop do góry, niech cie wszyscy zobaczą! Tylu ludzi tak martwi się twoim losem że musi być dobrze!!!:cool3: Quote
Macho Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 U weta na pewno byl wazony..ale my nie prowadzimy w domu swoich kart z wagami psow ;) Quote
Ana_Zbyska Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Wazy 7.300 ;) Kleks to wulkan energii, dzisiaj u weta ciagle biegal, broil, cieszyl sie bardzo i zaczepial Akie :razz: Quote
Macho Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a to grubas ;) ale ok, nie odzywam sie bo lepiej nie wygladam :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Rozrabiaka z Niego straszny,oczywiscie poztywnie:) szukajmy mu domu, bo on caly czas tam sam siedzi..:-( Quote
Macho Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Tym bardziej ze on nie zalatwia sie w pomieszczeniach...a musi byc tak dlugo zamkniety... :( Quote
kiniaczeq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [SIZE="5"]TUTAJ OGŁOSZENIA MA WIĘCEJ NIE MOgłAM ZROBiĆ bo NIE WIEDZIAŁAM GDZIE NA INNE CHYBA TRZEbA PŁACIĆ KONTA NA ALLEGRO NIE POSIADAM http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/100/d/2/id/7486/fo/tak/ilefoto/1 http://www.zwierzaki.org/index.php/topic,32470.msg987274.html#msg987274 Quote
angie123 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Podnoszę Kleksa na pierwszą stronke................. Quote
marillka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 dzięki Kiniaczeq podałam na wątku włamania te dwa linki :) jest osoba która interesuje się kleksem wypowiada się w watku "przygarnę psa" "yoreczka" - jest osoba bardzo zaangażowaną w szukanie potencjalnego domku :) więc trzymajmy kciuki :) Quote
Tina:) Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Trzymamy, trzymamy :):) I czekamy na rezultaty...;) Quote
oktawia6 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 wkleiłam Kleksa na gr.9-tą: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74687 Quote
marillka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
marillka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cytat: Napisał Ana_Zbyska Sluchajcie, zlapali tego swira!!!!!!!!!!!!!!!!!!na goracym uczynku!!! Na razie nic wiecej nie wiem, tyle, ze wczoraj probowal wejsc znowu i go wolontariusze zlapali!!Przyznal sie do wszytskiego Nie macie pojecia, jaka jestem szczesliwa!!!!!!! Tylko ciekawe jak szybko go wypuszcza. na monitoring dalej zbieramy.. Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
Recommended Posts