malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 to ja zaciskam :kciuki: a cieszyć się będę jak już będzie w domku!!!!! a kiedy szykuje się transport????? Quote
Kostek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 no jakos nie wiem jutro pojutrze kwestia dogrania w sumie;) Quote
weszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dzisiaj same dobre wieści czytam :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę :multi::loveu: Quote
malawaszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 i co i co i co i co i co i co????? :cool3: Quote
pumcia02 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 miał już jechac wczoraj ale nagle wypadła interwencja... transport jest dzisiaj w planach... Quote
siekowa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Mariola mi napisała,że Mojżesz pojechał do domku. :multi: Quote
malawaszka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 juuuupiiiii :laola: :loveu::loveu::loveu: cudowna wiadomość!!! :multi: Quote
weszka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Huuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
pumcia02 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 mieszka na 3 pietrze (bez windy - kiepska sprawa), z dziewczynami które miały już stare psy i spedzały nad nimi duzo czasu Quote
weszka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Czyli powinno być ok :) Nalezy się biedaczkowi! Quote
mru Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tak, to prawda - Mojżesz ma dom! :) I myślę, że czuje się w nim dobrze! Można powiedzieć, że się już całkiem zadomowił i jest zupełnie innym psem niż był jeszcze tydzień temu... tydzień temu nie potrafił na przykład wyrazić radości i nie bardzo reagował na ludzki dotyk (musiał być bardzo zestresowany - wokół same obce zapachy), a dziś - zupełnie co innego! Nawet polubił naszego kota, a kot jego (a jak wiadomo, koty to dziwne są istoty i humorzaste do tego;) Wielki z niego pieszczoch, lubi spać na łóżku :P może nie słyszy zbyt dobrze, ale reaguje na ruch człowieka i bardzo bardzo pragnie z ludźmi kontaktu - no a my oczywiście, staramy się mu go jak najwięcej zapewnić ;) Ze schodami radzi sobie coraz lepiej! Z naszą pomocą dzielnie brnie na górę (a w dół to już zupełnie bez problemu) Na początku było to małym problemem (raz dziennie po prostu wnosiliśmy go i znosiliśmy) - wiadomo: musiał się nauczyć co to są w ogóle te schody! Mojżesz faktycznie lubi spacery :) oraz gryzienie butów :P ale przede wszystkim lubi jeść - okropny z niego żarłok! (a my dzielnie się nie dajemy żeby go nie przekarmić! poza tym Mojżesz wciąż jest na diecie) Przyjmuje jeszcze antybiotyk (oraz witaminy) i jego kondycja powoli sie poprawia :) Wychodzi z niego także charakterek! Mojżesz lubi postawić na swoim, ma swoje zdanie i jest bardzo uparty :D Ale to taki dobry, spokojny i zrównoważony piesek! Zastanawiamy sie jak to możliwe, że nikt go nie chciał wcześniej przygarnąć... Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 aaaaa WITAMY NA DOGOMANII!!!!!!!!! Wspaniale że jesteście z nami :loveu::loveu::loveu: są szanse na jakieś zdjęcia Mojżesza??? :modla: Quote
pumcia02 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ale super ze sie zalogowaliscie :) tak tak fotki prosimy :) bardzo sie ciesze ze Mojzesz znalazł dom Quote
mru Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Foty? Jasne! Dziś na spacerze popołudniowym było już na to za ciemno, ale jutro w dzień postaramy się parę zrobić ;) Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Suuuperrrrr :loveu::multi::multi::multi: Quote
Tilia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 i ja również bardzo się cieszę, że Mojżesz w końcu znalazł dom! :) :) i to taki dobry! a Wam gratuluję nowego domownika :) Quote
pumcia02 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 suuuper :) jaki on wpatrzony :loveu: Quote
MaxSta Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Poprostu super odrazu widać zmianę, jednak co dom to Dom!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 rewelacja :multi::loveu: teraz tylko czekać na fotki, na których Mojżesz będzie roześmiany całym pysiem :loveu: a jak imię - zostaje??? bo szczerze móiąc mnie średnio pasuje ten Mojżesz :evil_lol: Quote
Tilia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 nochal ma rewelacyjny :) :) ależ mu się poszczęściło! Quote
Recommended Posts