pumcia02 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Poczciwy, bury Mojżesz stał sobie samotnie, z łbem wpatrzonym w chmury i rozmyślał o sprawach tego świata, a niekiedy sam nie wie o czym właściwie rozmyślał. I gdy przechodzę tamtędy, cieszy się bardzo, że może przestać myśleć na chwilę, by móc mnie przywitać i zapytać: - Myślisz, że ktoś mnie jeszcze pokocha, da szansę i zabierze stąd? Przecież ja nie jestem aż tak starym psem. - Mocno w to wierzę Mojżeszu, na pewno jest gdzieś Twój człowiek, tylko trochę się zgubił i jeszcze Cię szuka. Pomogę mu Cię znaleźć. - Hmm, to powiedz Mu proszę, że zawsze będzie mógł mi ufać, i że ja go bardzo pokocham i nigdy go nie skrzywdzę. I że jego dzieci też pokocham i będę ich pilnował i że ja będę tu czekał. - Powiem. a oto Mojżeszkowy banerek :) Quote
pumcia02 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 mam naprawde wielkie nadzieje ze Mojzesz znajdzie swój dom.... Quote
siekowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No i pełen uroku Mojżesz jest na dogo. :loveu: Quote
Kostek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mojzesz we wtorek bedzie mial sesje zdecjiowa:) Quote
pumcia02 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 sesyja w piatek jednak a tu cisza Quote
Anetka83 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 podnoszę!!! tylko to moge!! (no i jeszcze bardzo mocno trzymam kciuki!!!) Quote
eria Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 toż to kolejny sznaucerek :placz: jakiego jest wzrostu ? wygląda na sredniaka ... Quote
siekowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ja bym powiedziała,że taki średnio-duży. Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ale gdzie on jest???? błąka sie??? Quote
siekowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 W Azylu pod Psim Aniołem i to już dosyć długo. :-( 287 ♂ Mojżesz Rocznik/wiek: młody średni, srebrzysty z białym pyskiem, szorstkowłosy spokojny, przyjazny Od: 13.12.2004 mieszkał dłuższy czas na terenie drukarni LOTOS przy Wale Miedzeszyńskim w Warszawie, gdzie był dokarmiany przez ochroniarzy. Właściciel go wyrzucił, łącznie z posłaniem i miską. Po kilku dniach pies wrócił pod zakład i został zabrany do azylu. Quote
pumcia02 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 zalezy co dla kogo znaczy sredni :P Quote
Elitesse Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 eria napisał(a): jakiego jest wzrostu ? wygląda na sredniaka ... troche duzy jak na sredniaka ale moze wzrost odziedziczyl po nie-sznaucerowym rodzicu - wlos ma taki nie dokonca typowo sznaucowy Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a jest szansa na jakieś foto przy człowieku? wtedy będzie łatwiej określić wielkość dodałam go na stronę adopcyjną sznaucerów - wreszcie działa znowu www.sznaucery.rix.pl :multi: Quote
weszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dodałam Mojżesza na adopcyjnego sznaucerzego bloga. Ja myślę że jakby go ostrzyc i odpicować to by był średniak jak się patrzy. Co do wzrostu to nie wiem ale z wygladu. Sierść ma strasznie zapuszczoną biedak :( Quote
siekowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dzięki!Mariola zróbcie mu zdjęcie przy człowieku.On jest większy od sznaucera średniego tylko o ile? :lol: Stare zdjęcie ze strony Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 o ranysiu jaki cudak :loveu: rewelacyjny jest nooo - ale ludziom się takie rewelacje nie podobają :placz: Quote
pumcia02 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 siersc taką nijaką to on juz ma po prostu. ta zdjecie przy czlowieku jak mi sie aparat schrzanil... Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 eria napisał(a):jaki on śmieszny !!!!!!!!:lol: :lol: głowa jak rasowy sznaucer p&s a reszta :niewiem: :loveu: Quote
pumcia02 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 ludzie... potzrebny dom na juz!!! zmiana pogody, chlody... stare psy zaczynaja nam nawalac ze stawami.. :( Mojżesz nie chce wychodzić na dwór (mieszka w domu u Agnieszki, nie w boksie). jak wyjdzie to sie polozy... trzeba go wyciagac na spacerki na których jest weselszy Quote
Recommended Posts