Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
Wysłałam ci na ten plakacik na maila - nic wielkiego tak na szybko - skopiowałam ten wzruszajacy tekst z 1 strony plus foteczki ;) ale za to juz dzisiaj u weta zostawie - wykorzystałam firmę i wydrukowałam na ładnym błyszczącym papierze do prezentacji :eviltong:

Nie wiem jak Ci dziękować... :Rose: :Rose: :Rose:

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cała przyjemność po mojej stronie. Zaden wysyłek 10 minutek, może ktoś na spokojnie cos ładniejszego zrobi, ale juz wcisnęłam koleżance z pracy, żeby kilka w swojej okolicy rozwiesiła :p

Posted

i jeszcze rozesłałam do znajomych plakacik mailem....basterek jest piękny trzymajcie kciuki - może wpadnie w końcu komuś w oko....

gdyby ktoś chciał mój plakacik poprosze o maila na pw algo gg to podeślę ;)

Posted

nie ma sprawy - jutro z pracy przeslę, bo mam na kompie pracowym zapisany.

20 plakacików lezy u fajnego weta w Poznaniu na grunwaldzie - mam nadzieję że ktoś wypatrzy, poczestuje sie, zadzwoni i zabierze słodziaczka do domku....

Posted

caroolcia napisał(a):

20 plakacików lezy u fajnego weta w Poznaniu na grunwaldzie - mam nadzieję że ktoś wypatrzy, poczestuje sie, zadzwoni i zabierze słodziaczka do domku....
Który to ten fajny wet??

Posted

nie mam nic przeciwko docenianiu dobrego fachowca wiec mow mu mow ;) dziewczyny ktore zatrudnia też sa przesympatyczne i jedna zakochała sie w Laluni :lol: wiec została wycałowana, a swoja droga ma nieżłego PR-owca w twojej osobie hi hi hi

Posted

[quote name='Tebusa']Gdybym ja też mogła prosić na adres [email protected]
Dzięki Tebusa!
Wysłałam Ci fwd maila od caroolci, caroolcia pozwolisz?? :cool3:

Ja dzisiaj zostawiłam 10 plakatów u mojej wetki.
Ona już mi pomagała... znalazła mi kilka domów dla kotów... oby i tym razem.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Dzięki Tebusa!
Wysłałam Ci fwd maila od caroolci, caroolcia pozwolisz?? :cool3:

Ja dzisiaj zostawiłam 10 plakatów u mojej wetki.
Ona już mi pomagała... znalazła mi kilka domów dla kotów... oby i tym razem.

ooo super!!! jasne - ja wysyłam z www więc mi sie nie zapisuje ;) im więcej tym lepiej!!!!

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Czy jest potrzebna pomoc w wyprowadzaniu Bastera? Bo ja mieszkam na Grunwaldzie i mam trochę czasu.
Rozesłałam po znajomych info. Jest PIĘKNY.

Marta - witaj u Bastera!!!
Wysłałam Ci maila :cool3:
Ja na pewno będę go chciała zabrać na spacer w sobotę - możemy się razem umówić i wtedy omówić co i jak. Ja będę mogła tak od 14.