Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochana supergogo :calus:
cieszę się, ze dotarłaś do Bastera ;)

... taaaak, myślę, ze rodezjan brzmi dość dobrze :lol: - dla tych nie-do-końca-zdecydowanych :cool1:

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Si-si - na, na :p
Ale jako, ze dzisiaj leje jak z cebra (a to przysłowie skąd??) to siedzimy na tarasie z odpalonym kulejącym połączeniem internetowym :p

... a psi odsypiają pod kołdrami wczorajsze spacerowe maratony: prawie 6-cio godzinny spacer a potem polowanie na jeża... :/

Posted

supergoga napisał(a):
Jak tylko - może dzisiaj - podączą mi kompa mojego - sprawdzę gdzie jest wystawiany Basterek i postaram się też go umieścić w jakiś netowych portalach.
Musi znaleźć dom.

:calus: kochana supergosia!

Posted

PaulinaT napisał(a):

Swoją drogą jest to niezrozumiałe, ze Baster juz 1.5 tygodnia w necie nie zrobił furory :niewiem:
:loveu:

może dlatego, ze był akurat początek roku szkolnego i wszycy w amoku biegali za ksiażkami, mundurkami, itd? - a dopiero jak im szok aklimatyzacyjny minie - to pomyśla o psie? :razz:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Zwłaszcza za mundurkami :watpliwy:
Pewnie tak - tylko przez te :zly7: mundurki szok aklimatyzacyjny może trwac dłużej niz zazwyczaj.... :angryy:

u mnie trwa :placz::placz::placz:

ciężki szok :angryy: - pomijając już latanie z ozorem na brodzie po sklepach, aby nabyć TO, co ma być POD kretynskim pulowerkiem w tzw. serek, w kolorze ohydno-zielono-butelkowym, który trzeciego dnia zaczyna już się mechlić :shake: ( spróbuj kupic, zgodnie z zaleceniami -"koszule w kolorze pastelowym, z kołnierzykami, bez deseni" - dla dzieciaka w I klasie :placz:)

wersja druga w postępowym gimnazjum dziecka nr 2 - zamiast mundurków - mają byc białe koszule
...a moje dziecko cóś urosło :niewiem: - i wyskoczyło mi z rozmiarówek fajnych sklepów :shake: - no i gdzie ja sie pytam mam nabyć nagle 5 sportowych, półciennych koszul w kolorze białym-bez-zadnych-aplikacji ?:angryy: