gamoń Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tanitka śledzę Twoje zwycięstwa .Masz super rekę. Oby tak dalej:lol: Quote
GoniaP Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wow!!!! Kolejny happy end!!!! Ależ wspaniale!!! Suczynko, już nikt nigdy Cię nie skrzywdzi!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Jo37 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Bardzo się cieszę . Pierwszym psem moich rodziców była suczka wyżła niemieckiego . Quote
nanul Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cuuudnie! :loveu: Dołączamy się do gratulacji! Quote
tanitka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 oczywiście wyników zeskrobiny jeszcze nie ma:angryy: Ja nie wiem jak tak można. Uprzedziłam Panią, ze takie badanie jest robione i może różnie wyjść, ale Pani się nie wystraszyła, tylko zaczęła mi opowidać jakich ma świetnych zaufanych wetów:lol: nie mniej jednak, wyniki chciałabym juz mieć:mad: Quote
tanitka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 ok 20.00 dostałam wiadomośc z lecznicy, ze "w badanym materiale niestwierdzono ektopasożytów" :multi: :multi: :multi: bardzo się cieszę, zeby to nie była tylko alergia pokarmowa:roll: Quote
Ulka18 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tanitko, masz rzeczywiscie szczesliwa reke :multi: To niesamowite ilu psiakom juz pomoglas :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Ania W Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 najważniejsze że coś już wiadomo Jeżeli to nawet będzie alergia to na pewno da się wykluczyć uczulające pokarmy - jeżeli u ciebie widać było w ciągu kilku dni wyraźną poprawę to ja bym nie zmieniała jedzenia. Poza tym gdyby to były jakieś "robale" lub inne grzybki to mogłoby być to zaraźliwe... Ja mam nadzieję, że to reakcja organizmu na trudne warunki schroniska, wycieńczenie ciążą i karmieniem. Coś czuję że Sepia wkrótce rozkwitnie ;-) To z twojego transoprtu jeszcze gończa czeka na dom choć jest w bardzo dobrych rękach. Niestety okazało się że ma zaniedbaną kontuzję stawu łokciowego i niewykluczona jest operacja :-( Quote
tanitka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 no czy ona nie jest bosska??!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
tanitka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 no to jeszcze oczy sobie nacieszcie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: : Quote
GoniaP Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ania14p Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To kiedy należy zacząć szukać następnej wyżłowej biedy? Quote
GoniaP Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nie trzeba szukać. Jedna siedzi we Wrześni i czeka na wybawienie.... Quote
Katcherine Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='tanitka']Dzisiaj wydawałam mojego tymczasowego wyzełka do nowego wspaniałego domu i tylko "przy okazji" miałam przewieżć pieski ze schroniska z okolic Częstochowy. No i przywiozłam, wyżełkę która mnie poraziła swoją NĘDZĄ:placz: i łagodnym bursztynkowym spojrzeniem w serce - "jestem brzydka, łysa, chuda, zdeformowana, ale jestem kochana i mam dopiero ROK, będę piękna, zobaczysz, pomóż mi stąd sie wyrwać!" :calus: I tak oto wyjechałam ze schroniska z Sepią. Ona jest wprost krainą łagodności i dobroci. Jest zrównoważona i ufna. Pięknie bawi się piłeczką i aportuje ją!!:razz: Od jutra bedzie leczona skórnie- pomóżcie mi, a wypięknieje dla nas wszystkich! Tanisia...a co to za jamniczek tam sie kreci? Ten czarny.... futerko wyglada tez nie za dobrze.. A sunieczka jest bosssska :loveu: . Quote
Ambra Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='tanitka']no czy ona nie jest bosska??!!:loveu: :loveu: :loveu: jest rewelacyjna poprostu ma takie spojrzenie takiej babuliki madrej i doswiadczonej! takie ludzkie spojrzenie! bardzo sie ciesze ze tak sie szczesliwie jej losy tocza! Tanitko gratuluje!:multi: Quote
Ulka18 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ta sunieczka wyglada jeszcze jak szczeniak....taki z niej podrostek, mlodziak, a tak wiele juz przeszla bidulka :roll: Jak to dobrze, ze ja Tanitko uratowalas :multi: Quote
Ania W Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Z dnia na dzień wygląda coraz lepiej! :crazyeye: Myślę, że nie ma większej nagrody za trud i motywacji do dalszego działania niż patrzenie na takie psie metamorfozy:loveu: Quote
tanitka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Sepia jest nadal u mnie, dom powiedzmy nie wypalił:shake: . Jeden powód to kot który zaatakował Sepię i od tego momentu ona stała za moimi nogami i jak kot zbliżał sie do niej to warczała, uznałam to za powód dla którego Sepia nie moze tam zostać, a drugi powód ten "na prawdę" był natury innej, ale o tym dla zainterowanych na pw. A zatem Sepia nadal szuka swego domu!!:roll: czarny jamniczek tez ze mną pojechał, bo Malagos znalazła dla niej dom docelowy k. Ostrołęki. Malutka jamniczusia od tygodnia jest w domu! Quote
eurydyka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 no to trzymamy kciuki za inny ale docelowy dom Quote
bigos Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tanitka napisał(a):Sepia jest nadal u mnie, dom powiedzmy nie wypalił:shake: . Jeden powód to kot który zaatakował Sepię i od tego momentu ona stała za moimi nogami i jak kot zbliżał sie do niej to warczała, uznałam to za powód dla którego Sepia nie moze tam zostać, a drugi powód ten "na prawdę" był natury innej, ale o tym dla zainterowanych na pw. A zatem Sepia nadal szuka swego domu!!:roll: :shake: w takim razie trzymamy kciuki za piękność Quote
Ulka18 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ojjojjoj :roll: Wierzymy, ze SEPIA znajdzie lepszy dom, najlepszy na swiecie:kciuki: Quote
tanitka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 to na pewno!!!:lol: oddam ją tylko do świetnego domu Quote
tanitka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 UWAGA, świetny dom zadzwonił z KRAKOWA;) . Prosimy o ponowne trzymanie kciuków!:lol: Quote
Recommended Posts