piekielnyaniolek18 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Boże:placz: ostatnio jak byłyśmy w schronie wyglądał o wiele lepiej, co mu się stało w łapki ogonek i główkę??Skąd te rany skoro siedzi sam boksie.Sam sobie to robi??Boże co schron robi ze zwierzętami przecież widać że on jest zestresowany:placz: Quote
kama_i_ja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Przykro mi, starałam się wskórać cos u rodziców, ale nie udało się i w sprawie transportu - ja odpadam:( Quote
GreenEvil Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 andzia69 napisał(a): No i nie wiem cz ktoś z wplacających na ratowanie tamtego psa nie będzie mial nic przeciw. Andzia, kochana, ja mam kretynskie wrazenie, ze tam byly glownie pieniadze, ktore zostaly z ratowania Twojego zgredzia :eviltong: pzdr GreenEvil Quote
andzia69 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a mnie to się już wszystko pomnieszalo:oops: Zgredziu przekazal "swoje pieniążki" na Jovanka i na Sevenka (Ivan), potem część przesunęłam na twojego Benka..i się pogubilam:oops::oops: Quote
paros Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Biedny psiaczek :-( taki pokancerowany i taki chudy :shake: :-( Koniecznie musimy mu pomóc :modla::modla::modla::modla: Quote
kiddy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 kako80 napisał(a):Kiddy? a w piatek rano dalabys rade? bo w poniedzialek to ja odpadam z drogi do wro, zaczynam prace.. czekam na te hoteliki!boje sie, ze nam przepadnie ten pod wroclawiem.. ale 3mam kciuki za jakis we wro! Niestety tylko poniedzialek wchodzi w gre:( u mnie w piatek pracuje i caly weekend Quote
kako80 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a co z tymi hotelami we wro? cisza? moze trzeba zadzwonic i zapytac? Kiddy!niezaleznie od dnia, postaram sie pomoc przetransportowac psa na pkp. Quote
kiddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dziś maja mi dać z hoteliku odpowiedz jak nie to jutro postaram się zadzwonić tam. Fajnie ze oferujesz transport na pkp tylko ze w pociągu są potrzebne 2 osoby, tym bardziej ze pies mnie nie zna wiec może być bardzo zdenerwowany a ja nie chce mu podawać środków usypiających tylko ogłupiającego jak juz będzie taka konieczność ale wolała bym nie. WIEC KOCHANI KTO MÓGŁBY ZE MNĄ JECHAĆ Z ASTEM DO WROCŁAWIA. ps. załatwcie te Siechnice żeby był jakiś pewnik bo te hotele we Wrocławiu to ciężko widzę. Quote
kiddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kochani jeśli chodzi o leczenie psiny to myślę że tu też mogę pomóc. postaram się aby wszystko było po jak najmniejszych kosztach:) A czy pies został wykastrowany?????? Quote
kama_i_ja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 kiddy napisał(a):Kochani jeśli chodzi o leczenie psiny to myślę że tu też mogę pomóc. postaram się aby wszystko było po jak najmniejszych kosztach:) A czy pies został wykastrowany?????? Kiddy, mi po prostu słów brakuje, żeby wyrazić uznanie dla Ciebie. Jesteś najlepszym co się teraz naszemu Mańkowi mogło zdarzyć (noo może oprócz kochającego i doswiadczonego nowego pana bez innych zwierząt:P) Naprawde strasznie mi głupio, że tak sama ze wszystkim działasz.. Bardzo, bardzo chciałabym pomóc, ale mam kategoryczny zakaz:(:( choć do soboty nie przestane o tym gledzic rodzicom;] watpie ze cos zdziałam, ale probowac nie zaszkodzi;] Quote
kama_i_ja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 kiddy napisał(a):ps. załatwcie te Siechnice żeby był jakiś pewnik bo te hotele we Wrocławiu to ciężko widzę. Kako? Tak mi się wydaje, że to ty rozmawiałaś z właścicielem tego hotelu.. Sprostujcie mnie jeśli sie myle;] Czy on już jest pewny i załatwiony? Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czekamy na konkrety i konkretną kwotę....bo czas zbierać kasę,żeby można go bylo za cos do tego hotelu wsadzić... Quote
doddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kto jest odpowiedzialny za tego psa? Jest taka osoba? Lub kto będzie? Bo mam propozycję, że nasza Fundacja może zrobić akcję zbierania funduszy na potrzeby Mańka tj. hotel, ewentualne leczenie, kastrację, chip itp. Tylko chciałabym aby ktoś z nami to załatwiał - jedna osoba stale, czyli np. przesyłała nam rachunek. Nasza Fundacja była by tylko i tylko skarbonką do gromadzenia jego pieniędzy. Pies byłby umieszczony w hotelu na daną osobę, kogoś z Was kto jest za niego odpowiedzialny. A jak się uzbierają pieniądze to po prostu w danym miesiącu zapłaci za hotel lub lecznicę Fundacja. Co Wy na to? Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No i kolejna bida potrzebuje pomocy :( i znowu warunek albo albo uśpienie :shake: :( Quote
maciaszek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doddy napisał(a):Kto jest odpowiedzialny za tego psa? Jest taka osoba? Lub kto będzie? Bo mam propozycję, że nasza Fundacja może zrobić akcję zbierania funduszy na potrzeby Mańka tj. hotel, ewentualne leczenie, kastrację, chip itp. Tylko chciałabym aby ktoś z nami to załatwiał - jedna osoba stale, czyli np. przesyłała nam rachunek. Nasza Fundacja była by tylko i tylko skarbonką do gromadzenia jego pieniędzy. Pies byłby umieszczony w hotelu na daną osobę, kogoś z Was kto jest za niego odpowiedzialny. A jak się uzbierają pieniądze to po prostu w danym miesiącu zapłaci za hotel lub lecznicę Fundacja. Co Wy na to? Pomysł bardzo dobry. Doskonały :)! Kiddy podjęłabyś się kontaktów z fundacją? W końcu Ty będziesz najbliżej Mańka...:roll: Quote
doddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Aaa tylko zapomniałam, że przydałoby się aby hotel wystawiał fakturki ;) Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doddy napisał(a):Aaa tylko zapomniałam, że przydałoby się aby hotel wystawiał fakturki ;) ej ciotka - ja już to dawno o to pytalam ino nie czytasz wątka:eviltong: tylko teraz zależy wszyćko łod hotelu - jak z gory - to trza najpierw zebrać coby zaplacic od razu, a potem wlasnie nieśmialo pytałam czy aby się zgodzisz na patronat nad Mańkiem!:oops: Quote
doddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ok, zaczynam porządki z Mańkiem. Zaczęłam od uporządkowania jego wątku na niebieskim forum. http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=11802 Potem poproszę Piotra by zrobił mu aukcję charytatywną. Quote
marillka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
doddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Na zielonym też nieco zmieniłam, Mam nadzieję, że założycielka wątków mnie nie zabije, że jej pociachałam te wątki totalnie. http://amstaff.civ.pl/forum/viewtopic.php?p=159661#159661 Quote
doddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Monia z forum amstaffów uzbierała na swoim ślubie karmę dla psów z naszej Fundacji. Ponieważ Monia mieszka w Wałbrzychu, do Was bliżej. Przeznaczyła więc ze zbiórki karmę dla Mańka. Czy ktoś miałby możliwość ją odebrać i przewieźć do hotelu? Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doddy napisał(a):Ok, zaczynam porządki z Mańkiem. Zaczęłam od uporządkowania jego wątku na niebieskim forum. http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=11802 Potem poproszę Piotra by zrobił mu aukcję charytatywną. doddy:calus::calus::calus: mam 4 sztuki takiej latarki malej w etui - każda jest innego koloru - jak zrobię zdjęcia to zrobimy aukcję na rzecz Mańka i Jacusia - może być???? Quote
doddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pewnie, że może. Ja mogę cały czas te zdjęcia wystawiać, bo mogę drukować je w każdej ilosci. Bardzo fajną aukcje zrobił Piotr na allegro, ale nie wiem czy jej nie wywalą za to że nic nie ma w ramach cegiełek: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=244088553 Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doddy - można poprosic tengusię o zrobienie - kartki cegiełki - ona tak ładnie obrabia artystycznie zdjęcia i dopisanie w tej aukcji,że to koszt kartki-cegielki - co myślisz???? Kartka wysylana by byla elektronicznie - ja taką aukcję robilam na Ivi - dobcię z Ligoty! I na Mańka tyż taką można zrobic!!!:lol: np. takie zrobila: Quote
Recommended Posts