Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże:placz: ostatnio jak byłyśmy w schronie wyglądał o wiele lepiej, co mu się stało w łapki ogonek i główkę??Skąd te rany skoro siedzi sam boksie.Sam sobie to robi??Boże co schron robi ze zwierzętami przecież widać że on jest zestresowany:placz:

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):

No i nie wiem cz ktoś z wplacających na ratowanie tamtego psa nie będzie mial nic przeciw.

Andzia, kochana, ja mam kretynskie wrazenie, ze tam byly glownie pieniadze, ktore zostaly z ratowania Twojego zgredzia :eviltong:

pzdr
GreenEvil

Posted

a mnie to się już wszystko pomnieszalo:oops: Zgredziu przekazal "swoje pieniążki" na Jovanka i na Sevenka (Ivan), potem część przesunęłam na twojego Benka..i się pogubilam:oops::oops:

Posted

kako80 napisał(a):
Kiddy?
a w piatek rano dalabys rade?
bo w poniedzialek to ja odpadam z drogi do wro, zaczynam prace..

czekam na te hoteliki!boje sie, ze nam przepadnie ten pod wroclawiem..
ale 3mam kciuki za jakis we wro!

Niestety tylko poniedzialek wchodzi w gre:( u mnie w piatek pracuje i caly weekend

Posted

dziś maja mi dać z hoteliku odpowiedz jak nie to jutro postaram się zadzwonić tam. Fajnie ze oferujesz transport na pkp tylko ze w pociągu są potrzebne 2 osoby, tym bardziej ze pies mnie nie zna wiec może być bardzo zdenerwowany a ja nie chce mu podawać środków usypiających tylko ogłupiającego jak juz będzie taka konieczność ale wolała bym nie.

WIEC KOCHANI KTO MÓGŁBY ZE MNĄ JECHAĆ Z ASTEM DO WROCŁAWIA.

ps. załatwcie te Siechnice żeby był jakiś pewnik bo te hotele we Wrocławiu to ciężko widzę.

Posted

Kochani jeśli chodzi o leczenie psiny to myślę że tu też mogę pomóc. postaram się aby wszystko było po jak najmniejszych kosztach:) A czy pies został wykastrowany??????

Posted

kiddy napisał(a):
Kochani jeśli chodzi o leczenie psiny to myślę że tu też mogę pomóc. postaram się aby wszystko było po jak najmniejszych kosztach:) A czy pies został wykastrowany??????

Kiddy, mi po prostu słów brakuje, żeby wyrazić uznanie dla Ciebie.
Jesteś najlepszym co się teraz naszemu Mańkowi mogło zdarzyć (noo może oprócz kochającego i doswiadczonego nowego pana bez innych zwierząt:P)
Naprawde strasznie mi głupio, że tak sama ze wszystkim działasz.. Bardzo, bardzo chciałabym pomóc, ale mam kategoryczny zakaz:(:( choć do soboty nie przestane o tym gledzic rodzicom;] watpie ze cos zdziałam, ale probowac nie zaszkodzi;]

Posted

kiddy napisał(a):
ps. załatwcie te Siechnice żeby był jakiś pewnik bo te hotele we Wrocławiu to ciężko widzę.

Kako? Tak mi się wydaje, że to ty rozmawiałaś z właścicielem tego hotelu.. Sprostujcie mnie jeśli sie myle;] Czy on już jest pewny i załatwiony?

Posted

Kto jest odpowiedzialny za tego psa? Jest taka osoba? Lub kto będzie?
Bo mam propozycję, że nasza Fundacja może zrobić akcję zbierania funduszy na potrzeby Mańka tj. hotel, ewentualne leczenie, kastrację, chip itp.
Tylko chciałabym aby ktoś z nami to załatwiał - jedna osoba stale, czyli np. przesyłała nam rachunek.
Nasza Fundacja była by tylko i tylko skarbonką do gromadzenia jego pieniędzy. Pies byłby umieszczony w hotelu na daną osobę, kogoś z Was kto jest za niego odpowiedzialny.
A jak się uzbierają pieniądze to po prostu w danym miesiącu zapłaci za hotel lub lecznicę Fundacja.
Co Wy na to?

Posted

doddy napisał(a):
Kto jest odpowiedzialny za tego psa? Jest taka osoba? Lub kto będzie?
Bo mam propozycję, że nasza Fundacja może zrobić akcję zbierania funduszy na potrzeby Mańka tj. hotel, ewentualne leczenie, kastrację, chip itp.
Tylko chciałabym aby ktoś z nami to załatwiał - jedna osoba stale, czyli np. przesyłała nam rachunek.
Nasza Fundacja była by tylko i tylko skarbonką do gromadzenia jego pieniędzy. Pies byłby umieszczony w hotelu na daną osobę, kogoś z Was kto jest za niego odpowiedzialny.
A jak się uzbierają pieniądze to po prostu w danym miesiącu zapłaci za hotel lub lecznicę Fundacja.
Co Wy na to?

Pomysł bardzo dobry. Doskonały :)!
Kiddy podjęłabyś się kontaktów z fundacją? W końcu Ty będziesz najbliżej Mańka...:roll:

Posted

doddy napisał(a):
Aaa tylko zapomniałam, że przydałoby się aby hotel wystawiał fakturki ;)

ej ciotka - ja już to dawno o to pytalam ino nie czytasz wątka:eviltong: tylko teraz zależy wszyćko łod hotelu - jak z gory - to trza najpierw zebrać coby zaplacic od razu, a potem wlasnie nieśmialo pytałam czy aby się zgodzisz na patronat nad Mańkiem!:oops:

Posted

Monia z forum amstaffów uzbierała na swoim ślubie karmę dla psów z naszej Fundacji.
Ponieważ Monia mieszka w Wałbrzychu, do Was bliżej.
Przeznaczyła więc ze zbiórki karmę dla Mańka.

Czy ktoś miałby możliwość ją odebrać i przewieźć do hotelu?

Posted

doddy napisał(a):
Ok, zaczynam porządki z Mańkiem.
Zaczęłam od uporządkowania jego wątku na niebieskim forum.
http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=11802

Potem poproszę Piotra by zrobił mu aukcję charytatywną.

doddy:calus::calus::calus:

mam 4 sztuki takiej latarki malej w etui - każda jest innego koloru - jak zrobię zdjęcia to zrobimy aukcję na rzecz Mańka i Jacusia - może być????

Posted

doddy - można poprosic tengusię o zrobienie - kartki cegiełki - ona tak ładnie obrabia artystycznie zdjęcia i dopisanie w tej aukcji,że to koszt kartki-cegielki - co myślisz???? Kartka wysylana by byla elektronicznie - ja taką aukcję robilam na Ivi - dobcię z Ligoty!

I na Mańka tyż taką można zrobic!!!:lol:

np. takie zrobila: