andzia69 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 co za sk...:angryy::angryy::angryy: już niejednego psa uśmiercili:placz::placz::placz: takie jest to schronisko:-(:-(:-( biedny Maniuś - nawet nie dano mu szansy!!! a obiecano..... [*] [*] [*] dla Maniusia - już cię nikt nie skrzywdzi - szkoda,że nie poznales dobrych ludzi.... Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 poinformowalam hotelik, ze sparawa juz nieaktualna.. mamy obietnice przyjecia innych psow w potrzebie, oraz pomoc teoretyczna w szkoleniu i innych na forum na stronie tegoz hotelu wlasnie.. Quote
desdemona Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 andzia69 napisał(a):co za sk...:angryy::angryy::angryy: już niejednego psa uśmiercili:placz::placz::placz: takie jest to schronisko:-(:-(:-( biedny Maniuś - nawet nie dano mu szansy!!! a obiecano..... dla Maniusia - już cię nikt nie skrzywdzi - szkoda,że nie poznales dobrych ludzi.... szkoda tylko, ze tak szybko sie pospieszyli. wiedzieli, ze pies jest oglaszany i ma byc zabrany. szkoda psa: Quote
kama_i_ja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Nie umiem zebrac slow..;(;( Nie wierze.. przecież obiecali.. ;( Mieli pewne zabranie psa.. wiec czemu nie poczekali?? JEDEN DZIEN...:(:( Ja nie moge..;( Quote
Tengusia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Przykre to .... :( :( :( i to uczucie bezradnosci w podobnych sytuacjach ... masakra :( Quote
kiddy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 K................. poprostu nie wierze:( A ja juz wszystko załatwiłam miałam przyjechać po psa nawet załatwiłam sobie w szkole aby móc codziennie jeździc go szkolić:( Quote
Jenny19 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a wiadomo co z tym drugim mixem asta?tym skazanym na rok na schronisko...mamy połowę września może podjęto już jakąś decyzję(oby nie taką jak o Mańku...:-()... Quote
maciaszek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Nie wiem co powiedzieć.... Nie rozumiem dlaczego nie poczekano tego jednego dnia... Można było podać psu leki uspokajające... Dlaczego nikt do nas nie zadzwonił, żeby powiedzieć jak wygląda sytuacja? Mają mój numer telefonu... :( :( :( Quote
maciaszek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Tengusia.... serce mi pękło... :( :( :( Quote
Tengusia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 maciaszek napisał(a):Tengusia.... serce mi pękło... :( :( :( pomysl sobie ze tam juz go nikt nie skrzywdzi :glaszcze: Quote
maciaszek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Tengusia napisał(a):pomysl sobie ze tam juz go nikt nie skrzywdzi :glaszcze: Tak właśnie sobie myślę. I myślę sobie nawet, że może lepiej się dla niego stało. On już był w tak kiepskim stanie, że... :shake:. Chociaż, z drugiej strony... Wzruszył mnie tylko stworzona przez Ciebie obrazek :-(. Quote
MagYa^^ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sliczny... tyle cierpienia i meki zaznales na tym lez padole. Czlowiek kochal.. ale co to za milosc, ktora pozwolila pozucic twoje serce? Spij spokojnie (*) Quote
doddy Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Zrobcie jak najszybciej zdjecia amstaffki to postaramy sie cos dla niej znalezc. Quote
Tengusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No wlasnie co z sunia ktora miala zostac odebrana we wrzesniu ???? bo mysle ze o ta sunie chodzi doddy ;) Quote
doddy Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 O te sunie takze, ale podobno jest tez w schronisku jakas nowa, mloda sunia. Quote
Guest Jacol123 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wszystkim, którzy chcą pomagać amstaffom przebywającym w schroniskach bardzo polecam uwadze wspaniałego psa przebywającego w schronisku w Gliwicach. Tutaj wklejam jego zdjęcia. Pies jest młodziutki, wykastrowany, bardzo przyjazny do ludzi i do psów. Szuka domu. Pozdrawiam serdecznie Quote
kako80 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 w schronie w katowicach sa na pewno dwie sunie..ta z wyrokiem i nowa bialo-czarna. mam nadzieje, ze niedlugo beda zdjecia. ta nowa bialo-czarna zaczal sie jakim facet interesowac..niestetey nie mamy mozliwosci sprawdzenia domku..moze on po prostu isc do schronu i ja zabrac.. Quote
kako80 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 no wiec druga sunia, czyli ta bez wyroku juz zostala wyadoptowana. w schronie zostala jedynie ta z wyrokiem..nie wiem czy uda sie cos w jej sprawie zrobic.. Quote
kiddy Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Spróbować zawsze można choć wszystkich się nie da uratować. Jednak jak byście chcieli robić coś z tą sunią z wyrokiem to jest hotelik we Wrocławiu:) Nie wiem ile koszt bo negocjacje trwają:) Więc zdecydujcie:) Quote
maciaszek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Słuchajcie, w katowickim schronie jest pies z podobnym do Mania problemem. To, co prawda nie ast, a sznaucer, ale może osoby zaangażowane w temat Mańka zechciałyby mu pomóc. Też jedynym wyjściem dla niego jest w tej chwili hotelik + trener. Może wykorzystać to, czego nie udało się sfinalizować dla Mania??? Wątek psiaka tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76847 Opis problemu na stronie 11. Quote
Recommended Posts