Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co za sk...:angryy::angryy::angryy: już niejednego psa uśmiercili:placz::placz::placz: takie jest to schronisko:-(:-(:-(

biedny Maniuś - nawet nie dano mu szansy!!! a obiecano.....

[*]
[*]
[*] dla Maniusia - już cię nikt nie skrzywdzi - szkoda,że nie poznales dobrych ludzi....

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poinformowalam hotelik, ze sparawa juz nieaktualna..
mamy obietnice przyjecia innych psow w potrzebie, oraz pomoc teoretyczna w szkoleniu i innych na forum na stronie tegoz hotelu wlasnie..

Posted

andzia69 napisał(a):
co za sk...:angryy::angryy::angryy: już niejednego psa uśmiercili:placz::placz::placz: takie jest to schronisko:-(:-(:-(

biedny Maniuś - nawet nie dano mu szansy!!! a obiecano.....

• dla Maniusia - już cię nikt nie skrzywdzi - szkoda,że nie poznales dobrych ludzi....

• szkoda tylko, ze tak szybko sie pospieszyli. wiedzieli, ze pies jest oglaszany i ma byc zabrany. szkoda psa:

Posted

K................. poprostu nie wierze:( A ja juz wszystko załatwiłam miałam przyjechać po psa nawet załatwiłam sobie w szkole aby móc codziennie jeździc go szkolić:(

Posted

Nie wiem co powiedzieć....
    Nie rozumiem dlaczego nie poczekano tego jednego dnia... Można było podać psu leki uspokajające...
    Dlaczego nikt do nas nie zadzwonił, żeby powiedzieć jak wygląda sytuacja? Mają mój numer telefonu...
    :( :( :(

Posted

Tengusia napisał(a):
    pomysl sobie ze tam juz go nikt nie skrzywdzi :glaszcze:

Tak właśnie sobie myślę. I myślę sobie nawet, że może lepiej się dla niego stało. On już był w tak kiepskim stanie, że... :shake:. Chociaż, z drugiej strony...
    Wzruszył mnie tylko stworzona przez Ciebie obrazek :-(.

Guest Jacol123
    Posted

Wszystkim, którzy chcą pomagać amstaffom przebywającym w schroniskach bardzo polecam uwadze wspaniałego psa przebywającego w schronisku w Gliwicach. Tutaj wklejam jego zdjęcia.
    Pies jest młodziutki, wykastrowany, bardzo przyjazny do ludzi i do psów.
    Szuka domu.

Pozdrawiam serdecznie

Posted

w schronie w katowicach sa na pewno dwie sunie..ta z wyrokiem i nowa bialo-czarna.
    mam nadzieje, ze niedlugo beda zdjecia.

ta nowa bialo-czarna zaczal sie jakim facet interesowac..niestetey nie mamy mozliwosci sprawdzenia domku..moze on po prostu isc do schronu i ja zabrac..

Posted

Spróbować zawsze można choć wszystkich się nie da uratować. Jednak jak byście chcieli robić coś z tą sunią z wyrokiem to jest hotelik we Wrocławiu:) Nie wiem ile koszt bo negocjacje trwają:) Więc zdecydujcie:)

Posted

Słuchajcie, w katowickim schronie jest pies z podobnym do Mania problemem. To, co prawda nie ast, a sznaucer, ale może osoby zaangażowane w temat Mańka zechciałyby mu pomóc. Też jedynym wyjściem dla niego jest w tej chwili hotelik + trener. Może wykorzystać to, czego nie udało się sfinalizować dla Mania???
    Wątek psiaka tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76847 Opis problemu na stronie 11.