chacko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ?? to musi byc po drodze, zjezdzac nie bedzie...tyle juz wiem...:-( Quote
supergoga Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Ta stacja jest na autostradzie. Puma dzisiaj jedzie na chipowanie. Quote
chacko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 super...a moze sie ktos znajdzie w lodzi co by mogl pume na jeden dzien wiasc? tak sie martwie ze biednej pumie sie nie uda z nami jechac....jest mozliwosc wtedy ja przywiesc dzisiaj albo jutro do kogos z dogo? Quote
chacko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 super, zamalmie sie jak nie da rady...juz puma siedzi na spakowanch torbach, dziewczyna sie cieszy, paszport i wrzystkie papiery sa a tu chodzi o 200km.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
supergoga Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Czy wiesz już ile psów jedzie z Wami. Bo to też ważne. Jesli nie ma klatki, to zabranie 3-4 psów obcych sobie, wyrwanych z róznych miejsc, na stresującą trase - może nie być bezpieczne - dla nich. Dlatego zorientuj się ile bierzecie psiaków. Quote
chacko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 klatki sa. jedzie mala zabka (malutki piesek), muj wiczak (bedzie siedziala u mnie), puma(klatka duza) a czy wilczek pojedzie to niewiem jeszcze ale tez bedzie klatkaa wrazie czego. Quote
supergoga Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Załozyłam jeszcze jeden wątek o DT na 1 dzień dla Pumy w Łodzi. Bo może TZ by dał się naówic na zawiezienie suni do Łodzi. W piątek Quote
chacko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 supergoga jestes super, mysle ze sie jeszcze poznamy prywatnie... ja tez juz napisalam na watku lodzi.....mysle ze mi przebacza! takie zeczy mnie strasznie emocjonalnie biora, dlatego juz ze puma ma problem z oczami i ma 8 lat a tu ja ktos chce!! Quote
chacko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 tymczas do soboty jest tylko kto ja przewiezie????:-( Quote
supergoga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Puma zostanie przekazana na trasie jednak. Nie dam rady jechac, moja tymczasowiczka jest w złym stanie bardzo. Damy znać. Quote
supergoga Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Cały czas sprawa w toku załatwiania, bo wszystko sie komplikuje. Przede wszystkim z moja tymczasowiczka i kliniką w której z nia jestem. A nijkogo więcej nie mam. Łeb mi puchnie. Quote
supergoga Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 U mnie wszystko się wali. Nie wiem jak będzie z jazdą do Buku - mała sunia w klinice i zależy od tego jak sie będzie miała. Chacko - PILNE - kontaktuj się w sprawie wiilczka - z Lenaną - tel. masz chyba ale też ci podałam w PM i gg. Wilczek ma jechać. KOntakt przed 15.00. Koniecznie. Smsy nie dochodzą do Ciebie Quote
supergoga Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Nie wiem, jak będzie z przekazaniem Pumy. Po 18.00 musze odebrac z kliniki moja mała tymczasowiczkę z zestawem kroplówkowym i pilnować. Nie może tam zostać na noc, nie ma dyżuru. Nie mam z kim jej zostawić, moja córka na taki stan jest za młoda jeszcze. A TZ sam do schronu po PUme nie pojedzie i nie przewiezie, aż tak dobrze ich nie zna. Mysle nadal - cały czas/. Quote
supergoga Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Nadal nie załatwiłam nic. Jeszcze ścigam koleżanke, żeby prztyjechała, ale nie odbiera tel. Mam jeszcze tylko jedno - Chacko, żeby domek Pumy, jeśli juz pojedzie, wiedział (czy wie) że sunia musi te leki brać z małymi przerwami całe życie. Jedne i drugie. Inaczej oślepnie. Czy oni to wiedzą? Na pewno? Quote
supergoga Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Kanał - Puma zostaje w schronisku chyba. Mojego TZ-a nie ma jeszcze z pracy. Odebrałam sunię szczeniorke z kliniki, daję leki i kroplówki. Nie jest dobrze. Nie znalazłam nikogo, kto by odebrał sukę z Buku - ktoś komu by ją wydano. Wszystkie papiery i zestaw leków mam w domu. Tylko nie mam Pumy. Taka szybka akcja - i na koniec klapa. Czy jest szansa żeby Puma p[ojechała osobno. Czy ktoś jeździ czasem do Niemiec? Quote
agusiazet Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gośka, nie martw się, ktoś proponuje, ma drugim wątku, wzięcie Pumy w maju!!! Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czy ten nowy wyjazd już zaklepywany? Może tym razem Pumie się uda! Quote
chacko Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 bede tam dzwonila, jak tylko maluchy pujda w poludnie spac Quote
supergoga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Puma bawi się z Azją W tyle widać Sabinkę i tyłeczek od Kory. Quote
chacko Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 nie dodzwonilam sie popoludniu, a teraz dopiero wrucilam...zadzwonie zaraz jutro z nowu, jeszcze jest mozliwosc poprosic lovefigaro ona ma teraz jakos po towar jechac i chciala nam wtedy psa z katowic przywiesc.... Quote
Recommended Posts