agusiazet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pewnie jak wróci supergoga jakieś zdjęcia powkleja! Quote
agusiazet Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ludziska, przecież to taki piękny pies!!! Quote
supergoga Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Szykujemy sie na wyjazd na sesję zdjęciową. Ale Puma ma coraz mniej czasu. Życie upływa jej w schroniskowym kojcu. Taki piekny pies. Quote
agusiazet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 I co sesja się odbyła? Poproszę o dużą ilość zdjęć!!! Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Odbyła się częściowo. Pojechaliśmy z ciotką Rene i moim TZ-em po szczeniaka i po fotki Mikrusa - bo nie miał żadnych. Przy okazji większość psów wyszła na spacer i te się załapały na wybiegu. Puma nie - ona słabo widzi jednak i to ja czasem denerwuje przy dużej ilości szwendających się ;psów a do tego kilka szalejących malców. Później nie zdążyliśmy - bo przybył nowy psiak - jest właśnie u mnie na tymczasie - 1,20 kg i 5 tygodni. Mam tylko 1 zdjęcie smutnej Pumy w klatce. Ale jeszcze pojadę na druga część. Quote
agusiazet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ojej, faktycznie smutne zdjęcie! Czy Puma ma Allegro, albo ogłoszenia w gazetach ogólnopolskich czy też regionalnych? Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Ma allegro. Była w naszych lokalnych gazetach. Echo Miasta. Jest w cafeanimal, na naszej stronie fundacyjnej. Ma też kilka ogłoszeń w portalach. Nie wiem dlaczego nikt nawet o nią nie pyta. Jest piękna. Quote
Margolka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Puma szuka domu na wszystkie pory roku:) Quote
supergoga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Czarna piękność - nikt jej nie chce. Quote
agusiazet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Puma bardzo pilnie prosi o dom!!! jej czas wśród nas nie jest już bardzo długi. Prosimy, jeśli ktoś z Dogomaniaków może pomóc pięknej Pumie, niech się ujawni! Quote
supergoga Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Niestety nikt nie może pomóc Pumce. Wielka szkoda. Kolejny beznadziejny przypadek się robi. Quote
supergoga Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Puma samotna jest i nie ma juz chyba szansy na dom dla niej. Quote
Margolka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Musi się znaleźć ciepły kąt dla Pumy:multi: Quote
supergoga Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Niestety obawiam się , że to nasze zyczenia tylko. Nikt oprócz nas nie martwi sie o Pumę. A my - cóz, jesteśmy bezradni. Quote
agusiazet Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ta bezradność jest okropna i dobijająca, dołuje mnie:( Może wy macie pomysł ja złapać dzikiego, nieufnego szczeniaka, który wygląda makabrycznie, kuleje i biją go ludzie z bloku, pod którym koczuje:( Jestem załamana!!! Quote
Margolka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 agusiazet napisał(a):Ta bezradność jest okropna i dobijająca, dołuje mnie:( Może wy macie pomysł ja złapać dzikiego, nieufnego szczeniaka, który wygląda makabrycznie, kuleje i biją go ludzie z bloku, pod którym koczuje:( Jestem załamana!!! Próbowałaś cioteczka na jedzonko, albo zabawkę? W cięższych przypadkach pomaga zarzucenie koca, dużego podbieraka do ryb, sieci, itp. Samemu nie da się rady, najlepiej, gdyby w akcji łapania wzięło udział więcej osób. Quote
agusiazet Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Próbowałam, on w ogóle nie podchodzi do ludzi, jedzonko bierze pozostawione. a Pani lub Panie dokarmiające, wypierają się tego i nie chcą pomóc! Ludzie są koszmarni i wredni, niestety!!! Quote
supergoga Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Schroniska mają nieraz takie specjalne siatki które się zarzuca z pewnych odległości. Miałam taką w rękach. Wtedy zostawia się psu żarełko, chowa się w odp. miejscu i próbuje zarzucic siatke jak je. Bo sedalin w jedzeniu jest niebezpieczny pewnie. Bo pies może ucieć i padnie gdzieś, nie wiadomo gdzie. Quote
Recommended Posts