Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nazwałam go Groszek. Ma ok 3-4 latka. Powoli i delikatnie podchodzi do kraty, nie prosi , nie czeka na nic, patrzy... Oczy ma piekne i wielkie, więc przeszywa na wskroś. Jest cichy i spokojny, zrezygonowany.
Został znaleziony na ulicy, długo się chyba błakał, jest chudziutki, słaby, ma przeraźliwie brudną sierść, tłustą, mase piachu, śmieci i pcheł :-(
Do tego ma prawdopodobnie kaszel - albo chore serduszko :shake:
Wzięty na ręce, drapany pod głową - az przymyka oczy ze szczęścia...
Na spacerze jednak szybko sie męczy i kaszle.

Jest ślicznym, łagodnym pieskiem. Bardzo potrzebuje domku lub tymczasu, w którym zostanie zdiagnozowany i ew. leczony. Byc moze jest to tylko przeziębienie i osłabienie, ale być moze nie....
Dostał frontline na pchełki. Chciałam go wykapać, ale w tym stanie (kaszelek) niestety nie zrobie tego, żeby sie nie rozchorował.

Proszę, on jest taki malutki i bezbronny.... Zupełnie nie radzi sobie, a przede wszystkim dziwnie sie zachowuje, potrzebuje natychmiastowej opieki i domu...

kontakt 0603 046 770
[email protected]

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
A możesz komuś przekazać opiekę nad Groszkiem? Nawet taką, żebyśmy tu wiedzieli, co się z nim dzieje!!!

z tym to własnie będzie problem... :roll: bo tu właściwie nikogo nie ma :shake:

Posted

kurcze, nie zostawiajmy go tak nooooo:(nie da rady go wziąć ktoś z Łodzi na tymczas? kurde jaaakoś pomorzemy bazarkowo finansowo na leczenie noooo, jest taki piękny!

Posted

wszelka reklama Groszka mile widziana :cool3:
kontakt do mnie jest w pierwszym poście.

agusiazet - w pabianickim schronie nie ma chętnych do wolontariatu. Dwa czy trzy razy była Dzodzo ze mną.
Ja wyjezdzam w piatek, 17.08 a kiedy wróce to nie wiem - mysle ze nie dłuzej niz tydzien ale zalezy to od pogody...
Fajnie by było gdyby juz chetny domek czekał :roll:

Posted

Kam napisał(a):

Dziekuje Kam :loveu: Ślicznie nazwałam aukcje :loveu:

Mam tylko prośbę - usun prosze to zdanie ze na spacerze szybko sie meczy i kaszle... Bo wiesz, po co ludzi odstraszac, poobserwuje go póki jestem i zobaczymy czy cały czas tak bedzie. Mozliwe ze to tez stres... :roll:
Jutro bedzie technik wet to mu pokaze Groszka, osłucha go i zobaczymy.

Dzięki!