szajbus Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Uroczyście oświadczam, że mamy wielkie święto. Zuzka straciła ostatniego mlecznego ząbka. Czyli jak ja to określiłam weszła w poważny wiek. Ząbka zachowałam na pamiątkę. A teraz obiecane wcześniej fotki z kąpieli moich kochanych dziewczynek. Najpierw Balbisia. Ta godzi się na wszystkie zabiegi pielęgnacyjne i znosi je z godnością. Teraz Zuzka - mały diabełek Auuuuuuuu !!!!!!!! To mokre!!!!! Nie cierpię tego!!!!! RATUNKU!!!!!!! Mam to gdzieś!!! Czas na ewakuacje, bo mnie jeszcze utopi!!! Przodem sie dało, trzeba sprobować wycofać sie tyłem!! Nie udało sie, zgrzałam się jak diabli, musze się napić! Jestem zła!!!! Nie zadzierać ze mna , bo pogryzę, albo zabije wzrokiem! Quote
luka1 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wydaje mi się, że urzywasz zbyt mokrej wody :cool3: Quote
Monia70 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jejku, umieram ze śmiechu z Zuzanki w wannie.Jak sie świetnie wycofuje, dooooopcią do tyłu, żeby tylko Aniula nie złapała.Myslała, że jej sie uda , co ???? Jest boska w tych swoich harcach .Trzpiotek mały. No ale teraz jak, już dorosła prawie jest i nie ma juz tych dziecięcych zębolów to może ciuteńkę spoważnieje :cool3::cool3::cool3: Zuza, wszystkiego najlepszego na doroslej drodze życia .Możesz śmiało kosteczki obgryzać. Ale figlować do woli też Quote
Monia70 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ale za to Balbisia stoi na straży honoru rodziny !!!!!!!!! A co , ktos musi byc mądrzejszy ! Quote
szajbus Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Z Zuzki to mała cyrkówka. Mamy niezły ubaw. Nie ma dnia żeby czegoś nie zmalowała, a to jest właśnie to, czego nam tak bardzo brakowało po stracie Psoni. Kąpiel?? Tak właśnie wygląda za każdym razem. A Powiem jedno. Mamy bardzo kochane dziewusie w domu. Quote
Celina12 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cudne te zdjątka....a jeszcze cudniejsze Panienki-mokre tyż....wielkie całuski dla WAS. Quote
Celina12 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A co tu tak cichutko???? :terazpol:...zdjęcia poprosim Quote
bea_m Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :) cały czas przelądam wątek i morda mi się śmieje jak nic. Powiem tylko tyle. Cieszcie sie że nie macie 2 sznaucerów olbrzymów z takimi zapędami. Kąpiel byłaby za pewne bardziej ciekawa :diabloti: Quote
szajbus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No więc Panna Zuzia ma gdzieś dorosłe życie. Po co? To. że mleczaki wypadły jeszcze o niczym nie świadczy. Jako, że czuć wiosnę w powietrzu, dziewczyna się wzięła za przesadzanie kwiatów w doniczkach ze zdwojoną siłą. Ale wkrótce się to skończy bo planujemy jednak postawić jakiś płotek, żeby zołza mała przestała kopać te biedne kwiotki. Ponadto postanowiła za wszelką cenę pociągnoś nas za kieszeń i zniszczyć oba legowiska. Nie wiem, ale to chyba jakś zmowa moich dziewuch, bo odbywa się to to tak. Zuzia podchodzi do leżącej w legowisku Balbiny i łapą puka w legowisko. Balbina oczywiście przenosi się na kanapę. kręci swoim kuperkiem a Zuzia najpierw wywala dno z legowiska, a potem biega z nim po mieszkaniu. Jak się zmęczy to podkłada je sobie pod zadek i odpoczywa, następnie gryzie. To samo robi z pozostałą częścią. Oczywiście swoje legowisko tez niszczy, ale nie ma takiej radochy, bo dno jest niewyjmowane. Jak tak dalej pójdzie to czeka nas wydatek. No i oczywiście uwielbia gryźć bambosze. Ostatnio załatwiła mi 2 pary i to tylko dlatego, ze wredna macocha poszła do sklepu i zostawiła je same w domu. A teraz 2 fotki z edukacji mojej Zuzinki. Urocza nie??? Dobra, dobra nie gniewaj się. Przepraszam. Kapuje, nie wolno tak!!!!! Ale tak mogę prawda????? Quote
Celina12 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No jak mogłaś??? Zostawić same....:shake: :diabloti: Siedzieć nie wolno ale na żabkę leżeć-oj tak WOLNO!!!!!! Słodka jest :loveu::loveu: Quote
Monia70 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Celina12 napisał(a): Siedzieć nie wolno ale na żabkę leżeć-oj tak WOLNO!!!!!! Na żabke to powinna w wannie a na STOLE na rozpłaszczoną płaszczkę ;) Taaaaak, Quote
Monia70 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Celina12 napisał(a): Siedzieć nie wolno ale na żabkę leżeć-oj tak WOLNO!!!!!! Na żabke to powinna w wannie a na STOLE na rozpłaszczoną płaszczkę ;) Taaaaak, stół to najodpowiedniejsze miesjce do leżenia dla psów:diabloti: Quote
szajbus Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tez tak myślę, tym bardziej, ze Balbinka zachowuje sie nie lepiej. No sami widzicie, że wygrażam paluchem...... ale nic to nie daje. Tłumaczenie jak krowie na granicy tez. To co mam robić???? Hihihi Zuzka dobrała się do Januszowych kapci. Quote
Monia70 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 szajbus napisał(a):To co mam robić???? WYCHOWYWAĆ BEZSTRESOWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na stole własnie :evil_lol: Quote
Celina12 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 O właśnie Monia ma rację....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chcemy zdjęć....chcemy zdjęć..... Quote
Celina12 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Protestuję....cisza tu...ani opowieści...ani zdjęć...:-( Quote
szajbus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Zuzka zamiast sie wyciszyć po stracie mleczaków to coraz bardziej rozrabia. Niedaleko jak w piątek załatwiła nowiuteńkie buciki mojej siostrzycy, która przyszła do mamy. Nie było innego wyjścia jak za nie zpałacic, bo minę moja siostra miała prawie do płaczu. Ale możecie mi wierzyć bądź nie to była naprawdę koronkowa robota. Zamiast chodzić w takich butach po mieście i mówić, ze jest nowa moda to , ta o mało się nie rozbeczała. Tak sie nie zachowuje 60 letnia baba.i Jak myślicie, ze to była Zuzki wina to protestuje. Mogla siostra używać do butów past a nie kremu. Zuzka kocha zlizywać kremy, najbardziej te z mojej gęby, a że buty siostrzane też waniały kremem to czemu ich nie skosztować? Poza tym mogła je schować do szafy w przedpokoju. Quote
luka1 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a co to był za krem? Może zacznę stosować jesli taki dobry. Albo nie bo mój Kacper i tak strasznie liże (blllle). Ale psinki śliczne i nie wierzę, że są winne pewnie siostra celowo te buciory wysmarowała. Quote
szajbus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 One???????? Całkowicie niewine!!!!!!!! Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Urządziły sobie polowanko na wrony, 3 koty i 2 psy. Tak sie zagalopowały, że obie zaatakowały swoje odbicia w szklanych drzwiach sklepowych. Najpierw Balnina , a Zuzka za nią, bo przecież nie może być gorsza. Dopiero później miały durne miny. Quote
luka1 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Agnieszko - zacznij ty pisać opowiadania o tych diabełkach i je wydawaj - kasa murowana :lol: Quote
Celina12 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No wreszcie fotki..moje kurczątka Śliczne :loveu::loveu: Przynajmniej Siostra powinna mieć nauczkę-nie bałagani sie w czyimś domku :evil_lol:...kocham Twoje Dziewczynki Aniu!!!!:loveu::loveu: Quote
szajbus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 My tez je kochamy i to baaaaaaaaaaaaardzo mocno Quote
ciapuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ALE masz ślicznotki jaaaaaaaaa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Monia70 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 2 małe rozrabiające czarne łepki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts