Celina12 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Żadne hihihi....:angryy: :roflt::roflt::roflt:no super to wygląda...ale se miejsce znalazła...SUPER!!!! Quote
Monia70 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja tez po cichutku czekałam na zdjęcia.Wczoraj oglądałam kolejny raz te starsze. A dziś...taka niespodzianka!!!!!!!!!!!!! Tyle Balbinek i Zuź ! I mama i tata i wujek :-))))))))))))))) Calusieńka rodzinka :loveu::loveu: Anus, one są cudne.Dwa czarne węgielki z iskrami w oczach .Juz sobie je wyobrażam w realnej akcji :evil_lol: a brzusio i wywalona cipuchna , ech.................:loveu: Quote
bea_m Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja widzę piękne sunie. Pilot od telewizora cały, doniczka cała i kwiatek też. Kwiat zwisający jest i rosnie. Meble w domu są. Dla mnie ok. I jeszcze sucz bujana na nogach pana. Rozpusta. ooo i długopis na blacie w całości leży. Suńki są po prostu grzeczne ;) Quote
szajbus Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 NIE MA JAK U MAMY Tak sobie drzemiemy obie z mamą Ale wszytsko co dobre , szybko sie kończy, bo oto Balbina (zazdrosnica) zaczyna mnie wypychać swoim pupskiem i girami z mamy objęć Wypychała coraz bardziej I wypchnęła, ale na drugi raz sie nie dam Quote
bunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jaki słodki widok :loveu::loveu::loveu: Prawie tak samo jak u mnie :evil_lol: Tylko kropek brakuje ;) Quote
Monia70 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Anuś, świetna sesja :loveu::loveu::loveu::loveu: One przeciez obie chcaiłay pod pełne miłości i bezpeiczeństwa skrzydła mamusi !!! U mnie tak Malina wypycha Tosię :roll: Quote
Celina12 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Boskie fotki...jak tu pomiecić wszystkie w tym samym miejscu :evil_lol::evil_lol: Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Spokojnych, wesołych i szczęśliwych Świąt i wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok !!! Quote
Celina12 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kiedy w Wieczór Wigilijny Pierwsza gwiazda znów zabłyśnie, Nastrój będzie tak rodzinny W naszych sercach radość tryśnie Weźmiesz w ręce symbol Boga Pojednania i miłości Choć nas dzieli długa droga Pamięć zatrze odległości. Quote
Kar0la Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 W dzień Bożego Narodzenia ślemy Tobie te życzenia: Szczęścia, zdrowia i radości, pieniędzy i pomyślności, Żebyś zawsze uśmiech miała, smutki z życia wyrzucała. Z innych miejsc w niebo patrzymy, lecz to samo też widzimy. Ile gwiazdek jest na niebie, taka moc życzeń dla Ciebie! Quote
szajbus Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ewakuacja moich dziewczynek w noc sylwestrową Quote
Monia70 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Biduchny maleńkie........ Ja tez przesiedziałam w kącie pokoju wcisnieta między wersalke a ściane i szafe z Korinkiem i Malinką.Bały sie strasznie .Myślałam, że im serca wyskocza i przewentyluja się :shake: Tosia natomiast miala wszystko w..........wystrzałach noworocznych ;)Włączyła zlewke i nic soebie z teygo nie robiła. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla całej rodzinki ludzko-psiej ! Quote
szajbus Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Balbinka obserwuje mamę Ledwie mama usiadła a my z Zuzią myk jej na kolanka Tata robi fotki, więc pozujemy na mamusinych nogach a co! Balbina nie wyrobiła i skradła mamie całusa To ja nie będę gorsza nie? Przy okazji umyję mamie buzię Quote
szajbus Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Trochę zimy Oto my dwie, ogromne i waleczne niektórzy odróżniają Zuzię i Balbinke tylko po ogonku. Zuzia go ma! Quote
Monia70 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 To najcudowniejsze na świecie gdy mozna wtulić się i pocałować mamę w buzię :multi::loveu::multi: A dziewczynki sa cudowne.Zreszta tak jak i ich mama , Anusiu !!!!!!!!!!!!! Quote
Kar0la Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ależ laski. Pięknie wyglądają. :loveu: Balabinka zawsze ładnie wyglądala, ale jak sobie przypomnę jak wyglądła Zuzia na poczatku, a teraz to szok. :crazyeye: CUDOWNA! Quote
Celina12 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Też chcę takiego całuska....:loveu::loveu: Super wyglądają we wdziankach,.....:loveu::loveu:....Człowieki tyż :diabloti: Quote
szajbus Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Głupawka Zuzi. Filmik dla ludzi o silnych uszach. Moje wysiadają. Wrzuta.pl - Wideo-0001 Quote
bea_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wytrzymałam 25 sekund. Mój pies sie obudził i tez zaczął szczekać :evil_lol: Quote
szajbus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 A oto jak spędzaliśmy Sylwestra. Zdjęcia nie najlepszej jakości, bo robione telefonem. Balbisia najchętniej schowałaby się pod człowiekiem, a Zuzolec wtula się bardzo mocno Wychyliłam spod nóg mamusi, bezy wam powiedzieć " Halo", ale zaraz i tak się schowam Zuzulcowi najwygodniej na mamusi Potem była zmiana Szczęśliwego Nowego Roku Quote
Recommended Posts