bea_m Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Szajbus ja ci kąpletnie nie wierzę w to co wypisujesz. :evil_lol:Wystarczy popatrzyć na te aniołki. Zdjęcia mówią same za siebie. :loveu: Quote
Kar0la Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Hihihi. Czy te oczy mogą kłamać??? Chyba nie... :evil_lol::evil_lol: Quote
szajbus Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jasne! Bo to są czarownice małe. Czaruja tymi ślepiami cały czas! Muszę sobie sprawić kamerę to wam udowodnię! Quote
Celina12 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Warto dla takich Czarownic żyć...i mieć za Przyjaciółkę naszą Anię....nawet taką wirtualnie. Quote
szajbus Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jasne. Mam najukochańsze psy na świecie! Żeby nie wiem co, nie zamieniłabym się z nikim na żadne inne, nawet jakby mi dopłacali . Po odejściu Psoni dom znów zaczął żyć. Mam wrażenie, że to ona je do nas pokierowała. Celinko, dziękuję ci za te słowa, ja ciebie traktuje tak samo Quote
szajbus Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nasze słoneczka na dzisiejszym spacerze. Zdjęcia nie najlepszej jakości, ale i tak wklejam Quote
Monia70 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witaj piękna kobietko :loveu: Slicznie wygladasz a juz szczególnie na tym zdjęciu, gdzie jesteś Ty Balbi i Zuzanka razem:lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Powiem szczerze, że Balbi ma dość całkiem slicznego ciałka;) Quote
Celina12 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Śliczne zdjęcia udany i bardzo ładny Kwartecik....:loveu::loveu::loveu: Quote
szajbus Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Zuza zwiedza biurko Szymona. A co, może mi nie wolno??? Ładne jesteśmy nie? W lewo patrz!!!!!!!!!! Nadleciały wrony!!! W prawo patrz!!!!!!! Andzia (onka) idzie! Damy jej "popalić"??? Balbina ty siedź, a ja jej napyskuję! Zuza , nie pyskuj! Osłaniaj mnie, ja się na nią przyczaję! Quote
ewatonieja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ehh fajnie popatrzec na takie czarne zadowolone klopsiki :) Quote
ciapuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 gdybym nie wiedziała że to bidy ze schronu to bym pomyślała że to jakieś rasowce z wystawy Quote
Monia70 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ewatonieja napisał(a):czarne zadowolone klopsiki :) klopsiki ..... hihihi jeden klopsik na pewno ...no może jednak malutka kluseczka, taki pierożek nadziewany, takie ciasetczko do schrupania :evil_lol: Dziewczynki zgodne są co do kierunku, horyzontów, obszczekiwania,wywalania jęzirków na komendę.... Echhhhh Aniu, przyznaj się, że ładnie Je SZKOLISZ !!!!!!!!!!!!!!!!Pewnie wytchnienia nie maja bidy jedne, malutkie.Dlatego Zuzanka taka szczupła jest , bo tylko przeszkody pokonuje.Hop na biurko, hop z biurka i tak w kółko :crazyeye::eviltong: Quote
Celina12 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja to nawet wiem czemu zwiedzają biurko Szymona....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Piękne są....te buziolki do wycałowania i....leciutkiego wyszarpania za bródki :evil_lol: Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To teraz damy wam trochę wiosny. Oto nasz psy myśliwsko - przechwytująco - obronne Panna Balbisia ( pasztecik) Panna Zuzanna (wampirzyca i skoczek) Krówki przy paśniku "mniam, mniam pychotka" Piekne tulipany sa nie tylko w Holandii obsiadły nas mrówki- jedynie Szymon ma je w nosie! Kraj kwitnących wiśni Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Rodzinka na tle kwitnącej czereśni Przeleciał obok gołąbek. Zuzka już sie na niego gapi, a Balbisia liże.A zapolowac nie da rady!!!!!!! Quote
luka1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 bunia napisał(a):Przepiękne zdjęcia. Śliczna rodzinka :loveu: oni wszyscy tak psio zakręceni? :evil_lol: Quote
Celina12 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Przepiękne zdjęcia Najcudowniejszej Rodzinki :loveu::loveu:...przesyłam specjalne pozdrowienia dla Szymona....wiecie od kogo co???:evil_lol::evil_lol: Quote
Celina12 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Co tu tak cichutko????? Fotek chce-w nowych posłankach.... Quote
szajbus Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Celinko na fotki w nowych legowiskach musisz poczekac na lepsze światło. Zamówiłam je w kolorze jasny granat, a przysłali w czarnym, Obie moje dziouchy sa czorniutkie, więc przy takim świetle ich nie widać na fotkach. Póki co to wkleje parę fotek z życia balkonowego Zuzi w legowisku, które zamieniła w pył w ubiegłym tygodniu. Leżę sobie i myslę, co by tu zrobić Zaczyna mnie nosić Idzie facet chodnikiem To go sobie obszczekam A to ja w kolejce na czesanko. Mama teraz maltretuje Balbinę Quote
Celina12 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No cudne są....wytarmosiłabym za te bródki :loveu::loveu: Quote
szajbus Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Balbina maltretowana grzebieniami bllllllllllleeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Potem drzemała sobie z mama, a ja miałem inne zajęcia hihihi Przed wyjściem na spacer Balbinka w trawie A to my obie z kumplem Pikusiem Kochamy trawkę Quote
Celina12 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dla mnie One jak bliźniaczki są....urocze, cudne...wyściskałabym tą szaloną Dwójkę.:loveu::loveu: Czekam w takim razie na fotki w posłankach...cierpliwie....chyba :evil_lol: Matka teraz ja chyba zacznę sie nad Tobą pastwić....tak traktować Dziewczynki...z szalonym grzebieniem :shake: Quote
szajbus Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Hihihi A to ulubione miejsce dzremek moich dziewczynek. Aktualnie drzemie Zuzia Quote
Recommended Posts