Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bombowe zdjecia, widze ze kocha pileczki tak jak moja Kredka :) , pewno kotow nie zna i jest ostrozny.....a jego wielkosc powiedzialabym jest kocia....ciesze sie ze ma sie bardzo dobrze przy tak wspanialej opiekunce.....dziekujemy za zdjatka i pozdrawiamy serdecznie...

Posted

Ależ z niego pięknota ! Puchaty ogon z rozwianym na wietrze włosem, na sierści profesjonalnie zrobiony balejaż, ślicznie postawione uszka, lubi dzieci - no nic tylko się zakochać w maluchu  :)

Guest TyŚka
Posted

Tosiek wymiata, ludzie będą się o niego bić :)

Posted

Tak, to zupełnie inny piesek! Gdybym nie wiedziała, ze to Tosiek, to na pewno bym go nie poznała. Faktycznie, "pióropusz" ma fantastyczny i może być jego dużym atutem przy szukaniu domu. Świetnie "dogaduje" się z Hanią, jest mały, no i nie goni kotów. Może długo nie posiedzi u Murki.
Zrobię mu kilka ogłoszeń. Zobaczymy jaki będzie odzew.

Posted

Zdjęcia malucha naprawdę śliczne i idealne do ogłoszeń :) Tosiu przeszedł niesamowitą metamorfozę.... :)

No to telefon będzie dzwonić i dzwonić, Widać, ze psiak słodycz sama!

Posted

Dzień dobry Tośkowemu fan clubowi :)

gapa ze mnie  spóźniłam się na bazarek imienny można konto prosić dorzucę grosik do skarbonki :)

Nr konta poszedł na PW

Dostałam wpłaty od:

elficzkowa stała na VII i VIII - 10 zł

teresaa118 stała VIII - 35 zł

uzupełniam w poście #255

Wpłaty bazarkowe wpisuję na wątku bazarkowym :D

Posted

Zrobiłam Tośkowi trochę ogłoszeń z takim tekstem:

Mały piłkarz czeka na nowy dom.

Tosiek ma 3 lata, ok 5 kilogramów wagi i mnóstwo energii, którą często traci podczas szalonych zabaw z piłką. Jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi i do innych zwierząt, nawet do kotów. Jedyną rzeczą, której broni jak twierdzy, jest miska z jedzeniem.
Piesek jest odrobaczony i wykastrowany. Szukamy mu domu i dobrego opiekuna na resztę życia. Jeżeli chcesz zaopiekować się Tośkiem, zadzwoń pod numer podany w ogłoszeniu. W razie potrzeby, pomożemy w transporcie do nowego domu.
Ogłoszenia są teraz na Kraków.
Olx, Gumtree, Lento, Alegratka, Hirosi, Morusek, Sprzedajemy.pl