Murka Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Z kotami nie ma problemu, trochę się ich obawia :) Quote
wieso Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Bombowe zdjecia, widze ze kocha pileczki tak jak moja Kredka :) , pewno kotow nie zna i jest ostrozny.....a jego wielkosc powiedzialabym jest kocia....ciesze sie ze ma sie bardzo dobrze przy tak wspanialej opiekunce.....dziekujemy za zdjatka i pozdrawiamy serdecznie... Quote
Sara2011 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Fantastyczne zdjęcia :). Mini model cudowny jak i mała jego Opiekunka :) Quote
b-b Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Uroczy malec :) http://images69.fotosik.pl/1071/23e4d8f4810e41bbgen.jpg Z bazarku imiennego wychodzi ,że to Tosiek :) Quote
elficzkowa Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ależ z niego pięknota ! Puchaty ogon z rozwianym na wietrze włosem, na sierści profesjonalnie zrobiony balejaż, ślicznie postawione uszka, lubi dzieci - no nic tylko się zakochać w maluchu :) Quote
Tola Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Cudne zdjęcia, no rewelacja:)! Nie mogę się napatrzeć :) Czy jest jeszcze wątek Metmorfozy, bo warto byłoby wrzucić tam malca :) 1 Quote
Guest TyŚka Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Tosiek wymiata, ludzie będą się o niego bić :) Quote
Bogusik Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Zdjęcia malucha naprawdę śliczne i idealne do ogłoszeń :) Tosiu przeszedł niesamowitą metamorfozę.... :) Quote
wieso Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Czy to znaczy ze bezimienny Tosiek jest teraz imiennym Toskiem ????? Quote
Havanka Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Tak, to zupełnie inny piesek! Gdybym nie wiedziała, ze to Tosiek, to na pewno bym go nie poznała. Faktycznie, "pióropusz" ma fantastyczny i może być jego dużym atutem przy szukaniu domu. Świetnie "dogaduje" się z Hanią, jest mały, no i nie goni kotów. Może długo nie posiedzi u Murki. Zrobię mu kilka ogłoszeń. Zobaczymy jaki będzie odzew. Quote
Onaa Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Ona ma takie uszka jak pieski rasy corgi, przeuroczy jest :). Quote
AgaG Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Zdjęcia malucha naprawdę śliczne i idealne do ogłoszeń :) Tosiu przeszedł niesamowitą metamorfozę.... :) No to telefon będzie dzwonić i dzwonić, Widać, ze psiak słodycz sama! Quote
b-b Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Czy to znaczy ze bezimienny Tosiek jest teraz imiennym Toskiem ????? Tak wyszło z imiennego bazarku :) Quote
Tianku Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 gapa ze mnie spóźniłam się na bazarek imienny można konto prosić dorzucę grosik do skarbonki :) Quote
Anecik Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Dzień dobry Tośkowemu fan clubowi :) gapa ze mnie spóźniłam się na bazarek imienny można konto prosić dorzucę grosik do skarbonki :) Nr konta poszedł na PW Dostałam wpłaty od: elficzkowa stała na VII i VIII - 10 zł teresaa118 stała VIII - 35 zł uzupełniam w poście #255 Wpłaty bazarkowe wpisuję na wątku bazarkowym :D Quote
Havanka Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Zrobiłam Tośkowi trochę ogłoszeń z takim tekstem: Mały piłkarz czeka na nowy dom. Tosiek ma 3 lata, ok 5 kilogramów wagi i mnóstwo energii, którą często traci podczas szalonych zabaw z piłką. Jest łagodny i przyjazny w stosunku do ludzi i do innych zwierząt, nawet do kotów. Jedyną rzeczą, której broni jak twierdzy, jest miska z jedzeniem. Piesek jest odrobaczony i wykastrowany. Szukamy mu domu i dobrego opiekuna na resztę życia. Jeżeli chcesz zaopiekować się Tośkiem, zadzwoń pod numer podany w ogłoszeniu. W razie potrzeby, pomożemy w transporcie do nowego domu. Ogłoszenia są teraz na Kraków. Olx, Gumtree, Lento, Alegratka, Hirosi, Morusek, Sprzedajemy.pl Quote
Recommended Posts